Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין לא חל רק לגבי מכוניות יקרות, פעם מישהו נכנס מאחורה בקורולה שהיתה לנו (לא מכה חזקה במיוחד),הנזק נראה שטחי ביותר אבל עלות התיקון עברה את ה 10K (היתה מכה בשלדה והיה צריך לחתוך את הקורה האחורית ולהחליף), כלומר לא משנה במי תתקע, הנזק יכול להגיע לסכומי עתק.

"ai motoare capul doare"

פורסם
yonatanl כתב:

פעם נאמר שחובה תופס על כולם

אני זוכר שחברות הביטוח ניסו לשנות את זה ונתקלו בהתנגדות.

לפי ההודעות כאן אני מבין שהם הצליחו?

מישהו יכול לאמת אם זה נכון או לא?

פעם אחת ולתמיד !

פורסם

זה ממש לא משנה , בא נניח שהחובה תשלם לנפגע , אתה לא חושב שאם נהגת בלי ביטוח הם לא ינסו לגבות את זה ממכם ?!!!

ומה יקרה אם יקרה נזק ? אתה עלול לצאת בנזקים של מאות אלפים ואולי יותר , בא לך להסתכן בזה? ולאבא שלך?

בברכה יהודה

פורסם

תפסיקו ככר להגיד שמשטרה יכולה לעשות משהו כי היא לא!

ביטוח חובה בעיקרון חל על כל נהג,ככה שאם עוצרים אותך לא יכולים לעשות לך כלום,יותר מזה אני אגיד לך.

אסור להם לבקש ממך את הביטוח בכלל,יצא חוק כזה לא מזמן ממה שהבנתי.

זה שאם חס ושלום לא עליך קורה מקרה,הרבה כסף יילך כאן ואני מציע בכל מקרה לעשות.

פורסם

אי אפשר לדעת לפי תעודת הביטוח האם היא תקפה על נהג חדש או לא.

במקרה שתצטרך להפעיל את הביטוח, אז תיהיה בבעיה, כי אצלהם רשום.

פורסם

על תעודת הביטוח שלי רשום שהיא תקפה לX (במקרה שלנו לכל נהג).

בקשר למשטרה - את מי זה מעניין לעזעזל אם השוטר יתן לך דו"ח על נסיעה ללא ביטוח, כשיש הרבה יותר סיכויים שתעשה תאונה ותשלם הרבה כסף...ממש ממש ממש הרבה כסף.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...