Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא דף עדכון למספר דגמים המוריד באחוזים כאלו ואחרים את המחירון של חלק מהמכוניות (מודלים 2000 ומעלה בלבד)

ניתן לצפות בדף הנ"ל כאן:

http://www.ynetcenter.co.il/img/idcun.jpg

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הידד למשרדו של לוי יצחק על המקצוענות. שימו לב שהנתונים הללו אינם מופרכים חלילה, אלא מבוססים על "סקר שוק דחוף" שביצע המשרד.

כך, למשל, הצליחו הסוקרים לאתר מדגם מייצג של בעלי מרצדס סדרה S מהשנים 2000-2001 שבדיוק מכרו את המכונית שלהם, עוד בעלי מרצדס סדרה S מהשנים 2002-2003, ועוד בעלי מרצדס S מהשנים 2004-2005. כל האנשים הללו בדיוק ניסו (והצליחו) למכור את המכוניות שלהם, ואף הביעו נכונות לשתף פעולה עם הסוקרים.

עוד עסקאות שבוצעו בדיוק כעת, ואיפשרו למשרדו של לוי יצחק לעדכן את המחירון (כאמור, על סמך "ביצוע סקר שוק דחוף"): כל דגמי מרצדס, מפולגים לפי שנתונים, מיצובישי EVO8 !!!, קרייזלר קרוספייר (קלי קלות לאתר כמה שנמכרו בדיוק עכשיו. בטח יש אלפים מהדגם הזה בשוק...) ואפילו הצליחו לדגום מספר לא קטן של עסקאות בהן הונדה S2000 החליפה ידיים. אחרי הכל, מדובר במוסד שמאות רציני, שיודע היטב מהו "מדגם מייצג". אני מניח שכדי לקבוע שהונדה S2000 מהשנתון 2000-2001 מאבדת 3% מערכה, היו צריכים הסוקרים (אלה שביצעו את "סקר השוק הדחוף") לדגום לפחות חמש עסקאות שיצאו לפועל.

מכיוון שיש להם גם נתונים על שנתוני 2002-2003 ובנפרד גם על 2004-2005, אין מנוס מלהסיק שלפחות 15 מכוניות S2000 נמכרו בשוק המשומשות בשבוע-שבועיים האחרונים.

אכן, שוק דינמי.

ודרך אגב, מודגש שהעדכון נכנס לתוקף ב 7.12.2005. יום לפני כן, הן עוד עלו יותר. אני לא מקנא במי שחתם על זכרון דברים ב 6.12.2005, ובא לשלם למחרת...

תאווה לעיניים. טוב שיש לנו מחירון רכב שאחראים לו מקצוענים.

פורסם

הודעתי בסה"כ באה לעזור לקונים.

ברור שעריכת מחירון לדגמים שקיימים במספר יחידות מצומצם ביותר היא בעייתית ביותר (ע"ע S2000) - מה אתה מציע, שלא יערכו מחירון בכלל?

ולגבי השנתונים - לא צריך לברר לגבי כל שנתון בנפרד (אם לא היה שינוי דגם/מתיחת פנים ביניהם) - מספיק כמה דוגמאות כדי לתת אינדיקציה סבירה לגבי כל השנתונים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אין לי שום בעיה עם ההודעה שלך. אם הבנת אחרת, אני מתנצל.

קצת שעשעה אותי הטענה על הסקר הדחוף שבוצע. אני שמח בשבילם שהצליחו למצוא מספר גדול מספיק של בעלי מרצדס S שב-ד-י-ו-ק מכרו את המכונית שלהם. אחרי הכל, הם משרד שמאות רציני, ובטח לא היו קובעים ירידת ערך על בסיס עסקה אחת או שתיים. אני שמח בשבילם שכל כך הרבה מרצדס S (והונדה S2000 ולקסוס ו EVO8 ) נמכרו בשבוע-שבועיים האחרונים, ואפשרו לסקר הדחוף שלהם להצליח כל כך. :wink:

מה אתה מציע, שלא יערכו מחירון בכלל?
האמת שכן. זה בדיוק מה שאני מציע. אבל זה נושא לדיון אחר, בפורום פילוסופיה. הישראלי הממוצע חייב לדעת בכל רגע נתון כמה הלאנטיס שלו שווה.
  • תוכן חדש...