Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלמים באוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה מתחיל הסיפור שלי :

לפני 4 וחצי חודשים החלפתי רפידות ודיסקים לברקסים הקדמיים באוטו

קניתי את החלפים והלכתי למוסך חאפר כזה שיתקין לי אותם אחרי חודש התחלתי להרגיש רעידות בהגה כשאני בולם במהירות מעל 70 קמ"ש

חזרתי למי שקניתי ממנו את החלקים והוא אמר שאני צריך לפרק את הדיסקיות והוא ישלח אותם לחברה והם יבדקו אם לזכות אותי.... אני ויתרת על הרעיון...

והלכתי למוסכניק שלי הוא החליף לי את העסק עוד הפעם רק שהפעם המחיר היה גבוהה יותר בגלל שבמקום דיסקיות של 100 שקל הוא אמר שהוא שם של200 שקל הרפידות אני חושב היו אותו הדבר לאחר 3 שבועות (שמתי לב לזה השבוע) עוד פעם חזרה הבעיה אבל לא באותה רמה של הפעם הראשונה אבל עדיין יש רעידות בהגה כשבולמים במהירות מעל 70 80 קמ"ש ..

השאלה שלי היא כזו האם אני הוא הגורם לבעייה? מה יכול לגרום למצב הזה לקרות כבר פעמיים בפחות מחצי שנה ?

את הדיסקיות והברקסים הוא יחליף לי כבר דיברתי איתו ללא תשלום (זה היה הסיכום שלנו מההתחלה שאם יקרה משהו הוא מסדר ... לומדים מטעויות...)

פורסם

הבעיה שאתה מתאר אולי מצביעה על צלחות (דסקיות) פגומות, האם הן היו חדשות או מחודשות???

אם הן מחודשות, יענו חרוטות, אולי לא חרטו אותן טוב והן עדיין עקומות מעוותות. לכן מה שלא תעשה התופעה תחזור. בדוק איזה צלחות קנית ואם הן חדשות מהניילונים אז זה סיפור אחר

פורסם
הבעיה שאתה מתאר אולי מצביעה על צלחות (דסקיות) פגומות, האם הן היו חדשות או מחודשות???

אם הן מחודשות, יענו חרוטות, אולי לא חרטו אותן טוב והן עדיין עקומות מעוותות. לכן מה שלא תעשה התופעה תחזור. בדוק איזה צלחות קנית ואם הן חדשות מהניילונים אז זה סיפור אחר

נכון מאוד זה בעייה של צלחות אבל אם שמת חדשות והם התעקמו והעידות חוזרות סימן שהנאבה עקומה קרה לי בדייהו רייסר החלפתי צלחות 3 פעמים עד שעליתי על הבעייה :wink:
פורסם

לא בכל רכב הולכת נאבה !!!

ציין איזה רכב יש ברשותך ?

יש מקרים שהדיסקיות החליפיות עשויות מחומר ממש "קשה" וגורם לחימום יתר של הצלחות והם מתעוותות

שזה יותר נפוץ !

בכול מקרה צריך לבדוק את זה במוסך ומומלץ טוב כי מה שצריך זה לפרק את הבלמים כולל את הצלחות

ואז לחבר מיקרומטר וליבדוק אם הנאבה זורקת !!? אם לא אז תעשה חריטה לצלחות או שתחליף (אתה יכול גם לבדוק עם המיקרומטר את הצלחות) ואני מאמין שזה יסתדר !

"למה לשתות ולנהוג אם אפשר לעשן ולעוף"

• תוכן חדש...