Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים חברים.

לאחרונה מסתובבת שמועה שבראשון לינואר מבחן התיאוריה יהיה בן 60 שאלות

יהיה טסט יום\לילה

ומלווה למשך חצי שנה.

האם אלו שמועות בלבד או שיש אמת בדבר?

תודה מראש, דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שמועות בלבד.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

לא, זה נכון גם אני שמעתי.

אני גם שמעתי שבעוד חודש יהיה גם טסט עם 2 טסטרים, ובתאוריה יהיו 65 שאלות עם 2 טעויות.

בנוגע למלווה ישנו את ההגבלה לנהג +נוסע אחד ו2 מלווים למשך 5 חודשים ו24 ימים.

ואח של חבר שלי שמע שישנו את הרישיון, וכעת לא יהיה יותר רישיון לשנתיים אלא לחצי שנה וכל 6 חודשים נצטרך לעשות טסט בוקר וערב.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

פליקס, אפשר לקבל את זה בפיתה?

תודה לכל שאר העונים!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הכל בגדר שמועות.

טסט יום וטסט לילה זה רק רעיון שהועלה לפני כ-3-4 חודשים שעוד למדתי נהיגה (עוד שבועיים נגמר לי המלווה), בכל מקרה לדברי מורי הנהיגה כדי שיהיה כזה חוק יצטרכו להכפיל את מס' הטסטרים שגם ככה כיום לא מצליחים לעמוד בעומס וזה דבר שגם במקרה וירצו לעשות כזה חוק זה ייקח זמן.

בקשר לתיאוריה זה גם חרטא כבר איזה שנה וחצי אני לפחות שומע שאומרים "שעוד כמה חודשים" יעלו את מס' השאלות גם לשמועה זאת אין בסיס.

בקשר למלווה עד חצי שנה גם זה רעיון שעלה ועוד לא הגיעה לחקיקה וספק אם יגיע.

פורסם
לא, זה נכון גם אני שמעתי.

אני גם שמעתי שבעוד חודש יהיה גם טסט עם 2 טסטרים, ובתאוריה יהיו 65 שאלות עם 2 טעויות.

בנוגע למלווה ישנו את ההגבלה לנהג +נוסע אחד ו2 מלווים למשך 5 חודשים ו24 ימים.

ואח של חבר שלי שמע שישנו את הרישיון, וכעת לא יהיה יותר רישיון לשנתיים אלא לחצי שנה וכל 6 חודשים נצטרך לעשות טסט בוקר וערב.

פליקס

65 שאלות עם 2 טעויות?!

עם תאוריה כזו אני מבטיח לך שמורי הנהיגה יפשטו את הרגל ביחד עם כל הטסטרים ומשרד הרישוי.

מי בכלל ילך ללמוד נהיגה כשיש תאוריה רצחנית כזו ו-2 טסטרים שיושבים על הראש?

עשו מזה פסיכומטרי. אפשר לחשוב.

פורסם

נעזוב לרגע את הצחוקים בצד, אבל אם איני טועה ישנן מדינות אשר בהן לעבור תאוריה צריך לענות נכונה על כמות נכבדה של שאלות, ולטעות רק פעמיים שלוש.

לעומת זאת אצלנו התאוריה היא צחוק אחד גדול, 30 שאלות 4 טעויות, לומדים שעתיים שלוש לפני ועוברים.

פליקס

ROOONEEYY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...