Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אסקורט ברנדה 70-81

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מנותק זמן מה , אבל אנסה לחדש את חיפושי אחרי ברנדה מהשנים הנ"ל, אני לא מעוניין ברכב שזקוק

לשיפוץ רציני.

אני מחפש רכב שנמצא בנסיעה יומיומית - במצב שמור מאוד.(רצוי פנסים עגולים)

מוכן לשלם מחיר פייר לרכב שעונה על הדרישות.

תודה מראש , מיכאל 0524-898295 .

אשמח לקבל עזרה במציאת רכב שכזה.

פורסם

יש ברנדה בת"א, אם נוסעים בקינג ג'ורג' מאלנבי לסנטר, פניה אחת אחרי דיזינגוף ימינה , 30 מטר מהצומת עומדת ברנדה שנראית שמורה מאוד, אני אהיה שם היום ואשאיר פתק עם הטלפון שלך על הרכב... מקווה לטוב.

בלי שום קשר מישהו שם לזה שפתאום אסקורט הופכת למצרך מבוקש או שאני הוזה?

haters will hate

פורסם

באמת נראה "מצרך מבוקש" .....

מעניין למה ?

לא משהו מיוחד ,

אולי מפני שהיה כל כך פופולרי בארץ ?

אולי מפני שהורכב כאן ?

למישהו יש סנטימנטים לדגם ?

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

ת'אמת אני קניתי את האסקורט כי היא 2 דלתות ותמיד חלמתי על איזו אסקורט מקסיקו...

הייתי היום איפה שהברנדה חנתה ולא ראיתי אותה, חזרתי אחרי 5 שעות וכלום, היא בטח תהיה שם בימים הקרובים ואז אשים את הפתק שהכנתי : שלום אני מעוניין לרכוש את הרכב במידה ואתה מעוניין למכור 0524-898295 מיכאל.

נסעתי עם הפתק בת"א והוא נשאר באוטו ורק עכשיו נזכרתי איפה חונה ברנדה בצבע ירוק, מחרתיים אסע ואשים עליהן פתקים.

haters will hate

פורסם

תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור !!!

האמת שהסיבה שאני מחפש ברנדה , זה פשוט בגלל שאני אוהב את מכוניות השרירים האמריקאיות

וכיוון שאין לי מספיק אמצעים כדי לקנות ולהחזיק אחת , אני הולך על ה"מיני שרירים" של הברנדה .

לטעמי בהחלט יש לה את המראה , רק שהיא הרבה יותר קטנה וחסכונית , ומתאימה לצרכים בישראל,

חוץ מזה שאני סטודנט.

אני אזכיר את הטלפון שלי 0524-898295 , באמת תודה על העזרה , נקווה שעוד מעט אוכל לעלות

תמונות של הנסיכה הנבחרת .

(אם מישהו שמע או מכיר ברנדה עם 2 דלתות למכירה אז זה בכלל יעלה על כל הציפיות :-D !!!)

פורסם

אם אתה סטודנט כדאי שתוותר על הברנדה ותלך על אסקורט אספנות, עם הכסף שתחסוך בביטוח ובטסט תוכל לשפר אותה ולהרגיש שזאת מכונית שרירים אמריקאית קטנה...

וגם בלי לשפר - סטודנט צריך רכב אספנות. יותר זול מטוסטוס...

haters will hate

פורסם
אם אתה סטודנט כדאי שתוותר על הברנדה ותלך על אסקורט אספנות,

עם איסור על נסיעה בשעות מסויימת, אני לא חושב שאספנות זה מתאים דווקא לסטודנט.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

לברנדה יש מראה של שרירים???

טוב, איך אומרים, מה שרואים מכאן, לא רואים משם...

תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור !!!

האמת שהסיבה שאני מחפש ברנדה , זה פשוט בגלל שאני אוהב את מכוניות השרירים האמריקאיות

וכיוון שאין לי מספיק אמצעים כדי לקנות ולהחזיק אחת , אני הולך על ה"מיני שרירים" של הברנדה .

לטעמי בהחלט יש לה את המראה , רק שהיא הרבה יותר קטנה וחסכונית , ומתאימה לצרכים בישראל,

חוץ מזה שאני סטודנט.

אני אזכיר את הטלפון שלי 0524-898295 , באמת תודה על העזרה , נקווה שעוד מעט אוכל לעלות

תמונות של הנסיכה הנבחרת .

(אם מישהו שמע או מכיר ברנדה עם 2 דלתות למכירה אז זה בכלל יעלה על כל הציפיות :-D !!!)

NSU Club Israel

פורסם

בנץ, בדר"כ שאני חושב על ברנדה עולה לי אסוציאציה של ברנדה 1.1 או 1.3 עצלנית עם ארבעה הילוכים, נטולת כל פוזה ושינויי מבנה, תע"רית בכל רמ"ח איבריה, ועם הפקקים השחורים האלה של פורד במרכז הגלגל.

אה כן, וכחולה.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

ניצפתה ברמלה, בעיקבות חיפושים אחר האלפא ספרינט בשביל ברק, פורד אסקורט מודל 1980 ברחוב בן-צבי בין ביה"ס עמל א' (לייד המכולת) לכיכר שלכיוון סוסו.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
ניצפתה ברמלה בעיקבות חיפושים אחרי אלפא ספרינט פורד אסקורט מודל 1980 ברחוב בן צבי בין ביה"ס עמל א (לייד המכולת) לכיכר שלכיוון סוסו.

משה.

אז בכל אופן יצא משהו טוב משרשור החיפוש שלי.

יופי :-D .

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

יש ברנדה עם נגרר, במושב ורדון (בין קרית גת לקרית מלאכי).

חבר שלי שגר במושב אמר שהוא מכיר את הבעלים ואני יבקש ממנו שידבר איתו אם הוא מוכן למכור.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...