Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאיות רכישת פיג'ו 405

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחפשי אחר רכב הגיע לידי פיג'ו 405, סטיישן אוטומט,94, מנוע 2000. המחירון הוא סביב ה-17K אבל הבנתי שהמכונית אינה סחירה. מה המלצתכם בהנחה שהרכב עשה כבר 230K ולא עבר טיפול מנוע עדיין, האם הרכישה כדאית או שאני אצטרך להחליף עכשיו את כל האוטו ?

מעבר לכך מה כדאי לבדוק או אילו בעיות נפוצות יש ברכב מסוג זה?

:lol:
פורסם

הייתה לי פיג'ו 405 אומנם יותר ינשה וידנית,אבל שמתי לב שברוב 405 תמיד יש בעיות חשמל קטנות ומעצבנות בעיקר עם החשמל של פנים הרכב...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

המחירון הוא תיאורטי לחלוטין ברכב זה - גם 405 וגם סטיישן... אני חושב שהמוכר יגיד לך תודה על כל סכום מעבר ל 8-10 אלף.לכשעצמו הרכב טוב וסובל רק מתקלות קטנות ומרגיזות כמו שציינו קודם, הגיר האוטומטי שלו אינו מהטובים (ZF אם אני לא טועה) ודי הורג את הביצועים וצריכת הדלק. אני אישית הייתי קונה רק אם הרכב שמור היטב חיצונית ופנימית ולא מגלה סימנים של תקלות מיידיות.

הצד החיובי הוא שזה רכב נוח ביותר, מרווח מאוד עם נפח הטענה גדול והמנוע עצמו די אמין (זכור לי שזה בלוק ברזל ולא אלומיניום)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...