Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2006 Dodge Challenger

bmw ricer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד הביאו את המוס..

דודג' מביאים את הג'נרל....

ורק GM, במקום להחזיר את הקמארו והפיירבירד, מה שיכול היה מאוד לעזור להם תדמיתית ומכירתית (ראו כמויות מכירה של המוס החדשה, נוכח העובדה שאין ל-GM מענה שווה ערך), עסוקים בלפטר ולקפל את הבסטה..

אהההח.....עצוב..עצוב...

מדהים עד כמה שהאמריקאים מוקירים את ה"מורשת" המוטורית, בעיקר של שנות ה-60-70 וממשיכים לפתח ולעצב מכוניות על-פי אותן הצלחות/אגדות מוטוריות של אותם הזמנים.. אני בעד.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

נראית יאמי יאמי. מעניין אם תהיה עוד הצלחה מסחררת אתה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני זוכר, בגלל זה אמרתי אחרי השטיפה..:)

אור.

עריכה: אם כבר מדברים על נשואים פלוס,אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג פרקים לצפיה, או להורדה פנו בהודעה פרטית, או לאס"ק (יש בפרופיל) או שתפתחו הודעה באופטופיק..:)

• תוכן חדש...