Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חימום כסא הנהג במזדה לא תקין ...

בהתחלה שניסיתי להפעיל ראיתי שליד הנהג עובד והכל בסדר

אצלי לא עבד, הסתכלתי מתחת לכיסא וראיתי שהכבל מנותק, מיד חיברתי אותו

ועדיין הבעיה לא נפתרה

מישהו יודע מה הסיבה ?

בתודה

רועי

Nothing But Music

למכירה מגבר 4 ערוצים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99702

פורסם

איזה דגם ושנה ?

אם אני לא טועה, ישנו פיוז לחימום כסאות. אפשר להתחיל איתו ואז לעבור הלאה. יכול להיות שהסלילי חימום בכסא עצמו נפגמו ואז לא משנה כמה תחבר/תנתק את הקונקטור, זה לא יעבוד. עוד אפשרות היא המתג עצמו. בדוק אותו.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מי משתמש בזה בכלל?

ולעניין , מתחת לכסא יש פלג שבו סביר להניח מפעילים את החימום, בדוק אם יש שם חשמל ולחילופין בדוק את התנגדות החלק שמחובר לכסא (אחרי שנתקת את התקע).

וההמשך ידוע ....

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

חכה אני אחסוך לך את כל הבדיקות....

יש לי את אותה מזדה, והבעיה בדרך כלל היא שלכלוך נכנס לכפתורים בגלל שהם שוכבים, והם מפסיקים לעבוד, אצלי עכשיו הם זזים בניוטרל... אחורה קדימה. ולא מדליקים כלום.

פורסם

קודןם כל צריך להפריד האם הבעיה במחמם עצמו היינו הסליל במושב או בעיה חשמלית קרי מתג, חיווט, פיוז.

הדלק את כסא הנהג ובדוק באמצעות מולטימטר האם מגיע מתח לקונקטור. אם כן בדוק שהמגע לא רופף ונקי, אם עדיין לא עובד אז סימן שהסליל הלך לעולמו.

אם לא מגיע מתח לקונקטור בדוק מתג/פיוזים/חיווט.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...