Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצועת תזמון ב 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

השבוע עשו לי כיוון שסתומים במוסך ואני שמתי לב שרצועת תזמון החדשה שלי לא יושבת טוב על גלגל השיניים כמו שרואים בתמונה, היא יוצאת כלפי חוץ. האם זה מצב סביר או שרצועה לא הורכבה נכון ויש צורך לפרק ולהרכיב אותה מחדש והאם זה יפתור את הבעיה? מה יכול להיות הסיבה ליציאת הרצוע: מותחן, כיוון מתיחות וכו'.

תודה לכל העונים

Picture 001.jpg

Picture 007.jpg

Picture 008.jpg

Peugeot 205 GT, 1994, 1.4l

פורסם

זה לא נראה טוב ועלול לנבוע מבעיה בגל הארכובה. חופש במיסבים הראשיים גורם לגל לצאת החוצה והוא מושך איתו את החגורה. דרוש בדיקה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

כל עוד הרצועה לא עברה את גבול הגלגלת אז אין בעייה.

במידה והרצועה גולשת מהגלגלת, אז לפני שרצים ובודקים את הקראנק או המנוע, יתכן בעייה פשוטה של מותח רצועת תזמון (או גלגלת סרק) עקום או לא ממוקם נכון.

פורסם

בדוק האם החגורה מתוחה וממוקמת על גלגל השיניים שלא במקום הנכון, או שאתה יכול להזיז אותה בקלות (אינה מתוחה). אם אינה מתוחה, בדוק את המותחנים שלה.

חפש ת'רד שלי לגבי החלפת רצועת תיזמון בקסארה, שמר הביא תרשים המראה בצורה יפה איך החגורה אמורה לשבת והיכן המותחנים.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...