Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברמלה ברח תל חי מחוץ למוסך פחחות וצבע פיאסטה 80 אחרי צבע עם שלט למכירה.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

• תגובות 314
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברחוב הראשי של ראש העין ,חיפושית עם שלט מכירה,ואמריקאית ישנה (שנות השמונים לדעתי) נראה לי פונטייאק.סובארו 6 ספרות ברח' שילה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

במכון קרבורטורים ברח' האצ"ל ראשל"צ, בערך מול טיב טעם, נצפתה היום קורטינה MK2 בורדו אוטומטית עם סמלי V6 על הכנפיים.

מצב סביר, לא שאלתי של מי היא אבל לא נראה לי שהיא נוסעת משם לאינשהו...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אתמול בכפר שמריהו נצפתה פיג'ו 203!! משופצת ( בצבעי ורוד לבן) למכירה!!
למעוניינים, הנה כמה פרטים על הרכב הנ"ל: מודל 1953, מחיר באזור ה - 25k, מספר הטלפון של בעל הרכב 5356583 - 050. אין לי כל קשר לרכב הנ"ל, קיבלתי את הפרטים על הרכב מחבר שיודע שרכבים עתיקים מעניינים אותי.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
אתמול בכפר שמריהו נצפתה פיג'ו 203!! משופצת ( בצבעי ורוד לבן) למכירה!!

אם זו אותה פג'ו שאני חושב שזו אז אפשר גם לראות אותה בגבעתיים, ברחוב יצחק רבין. באים מהאיילון על דרך השלום ובאחד הרמזורים (ליד בניין פלאפון) פונים שמאלה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מה זה הפורד האדומה? פעם ראשונה שאני רואה כזאת...

אכן, ליאור צודק, והיא שייכת לחבר מועדון פורד, לפני כשנה הוא עשה לה פחחות וצבע, כנראה עכשיו התקלקל משהו במנוע והוא פירק משהו לצורך שיפוץ. האוטו ממש לא נטוש, אם מישהו חשב, ואפילו בשימוש יומיומי אצלו, והוא משתדל לשמור עליו, ככל הידוע לי.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

התצפית היא דגם "מסחרי " של אסקורט ,נראה מקדימה כמו אסקורט ,אבל הגג גבוהה יותר ואין חלונות .

(מזכיר קצר רכב לוויות רק צהוב...)

הרחוב ,רח' כנפי נשרים ,

העיר זה בעיה ....

מכיוון שאני לא מכיר טוב את המרכז ,ואת הגבולות בין הערים שם ,אז אני לא בטוח אם זה רמת גן או גבעתיים.....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...