Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Lancia Granturismo Stilnovo - תמונות ורקעים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהים איך לעומת מכוניות תצוגה רבות תמיד אלו של לנצ'יה ממש מייצגות את החברה. כך שרואים שהדגמים ממש עוצבו בשביל להיות לנצ'יה ולא סתם דגם תצוגה שהדביקו לו סמל של חברה.

פורסם

אם כבר, הייתי אומר שהתחת שלה דומה (מאוד!) ללנצ'יה אפסילון החדשה , שכדרך אגב יפהפיה בפני עצמה, לדעתי.

news_2003_043_310.jpg

יניב

פורסם

בהחלט יפה.

אגב לדעתי מה שמוסיף בהחלט הוא הרקע הנבחר, פשוט מדהים לראות מכוניות יפות ברקעים מדהימים בכלל ובאתרים באירופה בפרט.

L'amour Toujours

פורסם
אם כבר, הייתי אומר שהתחת שלה דומה (מאוד!) ללנצ'יה אפסילון החדשה , שכדרך אגב יפהפיה בפני עצמה, לדעתי.

אני הייתי אומר שהתחת שלה די דומה לזה של אנג'לינה ג'ולי, אבל הרכב הצהוב והמכוער מסתיר אותו קצת.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אני הייתי אומר שהתחת שלה די דומה לזה של אנג'לינה ג'ולי, אבל הרכב הצהוב והמכוער מסתיר אותו קצת.

:lol:

פורסם

אפרופו לנצ'יה, הת'זיס כבר עומדת באולם התצוגה של סמל"ת.

עיצוב מרשים מאוד, אם כי די מוגזם לדעתי (ומזכיר משום מה את הפורד סקורפיו BUG-EYE שלא הגיעה הנה). מבפנים האיכות מופגנת, אם כי חסרה השראה והדמיון למרצדס בולט מדי (נקודת ציון יחידה, תא כפפות נפתח חשמלית). על תנוחת הנהיגה אין מה לדבר: בסמל"ת עוד לא הגיעו למסקנה שברכב בעל מושבים חשמליים צריך לחבר את המצבר, תופעה שחזרה גם ב-166. נציגי המכירות הגיבו במשיכת כתף (בכלל, נראה שזה כל מה שהם עושים שם. אולם התצוגה היה נטוש לחלוטין מקונים ואף אחד לא הציע עזרה או הביע התעניינות. בהחלט מקום שהייתי שמח לעבוד בו. תומר, אתם מחפשים עובדים? :lol: ).

מתחת למכסה המנוע שוכן ה-V6 הוותיק ועושה רושם שבלנצ'יה החליטו למרר את חיי המכונאים אפילו עוד יותר (כמדומני, להחלפת נורה יש צורך בליפט או בפירוק הפנס כולו...).

תג המחיר עומד על חצי מליון ש"ח צנועים, שכנראה יסייעו ללנצ'יה לתפוס את מקומה של פורשה בטבלת המכירות.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...