Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן DS- חלקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית שניראת במצב מדהים.

תהנה מהרכב, הנסיעה שלו מפנקת בטירוף.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

פשוט חלום של אוטו, אני מתכוון יום אחד כש"אהיה גדול" שתהיהי לי אחת.

ספר קצת עליה - כמה זמן אצלך ? איך מצאת אותה ? האם נתקלת בקשיים להחזיק אותה ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לפני כמה שנים מצאתי DS במצב סביר פחות או יותר בגינה של חברה של חבר. לאחר כמה בירורים אם בעל הרכב הוא לא ממש רצה למכור למרות שלא היה לו מושג מה זה הרכב הזה בכלל.. במשך שנתיים ניסיתי לשכנע אותו למכור בזמן שהרכב יושב ומגדל שיחים בפנים.. אך כמובן שלא רצה בתירוץ שאני יסדר אותה פעם.. טוב.. יום בהיר אחד בדרכי לאיזור הבחנתי שהרכב לא שם!! לאחר בירור קצר הבנתי שהם עברו דירה והרכב נמכר לסוחר ברזל.

ואני אומר ביזיון!!! איך אפשר לבזבז רכב יפה שכזה ולמכור אותו לברזל ... למה הוא לא מכר לי אותו!? לא עובר יום שאני לא אוכל את עצמי למה לא הייתי שם שהוא כן רצה למכור....

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

בגלל זה משאירים מספר טלפון על הרכב,כדי שביום שהבעלים יסתכל על האוטו ויגיד "זהו החלטתי למכור,מעניין איפה הבחור ההוא שרצה אותה,אה! הוא השאיר לי מספר על האוטו!".

אם הבעלים לא רוצה למכור,אתה משאיר לו מספר טלפון,זה לא מפריע וזה גם לא מזיק.

פורסם

זו הסיטרואן, שעמדה למכירה בפ"ת? אם זו היא, ורק אם זה נח לך, בכמה קנית אותה? (אפשר בפרטי, פשוט נורה מעניין, לא הספקתי להיתקשר לשאול אותו). האוטו יפהיפה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בגלל זה משאירים מספר טלפון על הרכב,כדי שביום שהבעלים יסתכל על האוטו ויגיד "זהו החלטתי למכור,מעניין איפה הבחור ההוא שרצה אותה,אה! הוא השאיר לי מספר על האוטו!".

אם הבעלים לא רוצה למכור,אתה משאיר לו מספר טלפון,זה לא מפריע וזה גם לא מזיק.

השארתי לא רק לו את הטלפון גם לבת שלו...(שהיתה בזמנו חברה של חבר..)

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

רק ביום ו' סוף סוף קיבלתי אותה.

זה ממש פשע מה שעשו בשנות השבעים למכונית הזו, טרגדיה.

לא סתם חיפשתי חודשים כזה רכב שהוא גם במצב נסיעה וגם במחיר שאני יכול לעמוד בו.

אני ממש נוסע בה, ביום ו' נעביר אותה טסט ב"ה.

יש לי קושי בלמצוא בארץ חלקים, יש כמה מוסכים של סיטרואן שמחזיקים מלאי אבל הם תופסים יותר מידי תחת כשמגיעים למחיר.

אני מתחיל לחפש ב ebay אבל אם למישהו יש רעיונות אחרים אני אשמח לדעת.

מי שרוצה, אני יכול לסייע לו במידע על מכוניות אחרות שעומדות למכירה- לעשירים בלבד.

פורסם

ניזכרתי שיש בפ"ת מיגרש להיתה לו DS אחת לחלקים במצב גרוע אבל היה אפשר להוציא ממנה המון חלקים, אם זה מעניין אותך אני אשלח לך בהודעה פרטית את הטלפון של המיגרש.

לא שכחתי אותך לגבי הטסות

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...