Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוע סוף שנה של מועדון PSI !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה אכן ארוע מצויין.

הגמייקנה היתה טכנית מדי וקשה מאוד. לי לקח שני סיבובים רק להתרגל אליה כאשר בסיבוב השלישי יצא לי זמן לא רע (49 שניות נטו) אבל עם שתי פסילות של הקונוסים של הפרסה שהרסו לי את היום.

אני מעדיף גמייקנות יותר חופשיות ומשוחררות.

מישל היה קצת אנטיפט (לפחות שאני ראיתי), עדיף יחס יותר טוב. אני לארועים שלו כבר לא אגיע כנראה ...

כל הכבוד לרוני (וכבוד גדול לנצח את און).

הלוואי הרבה ארועים כאלו

ניב

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היה אכן ארוע מצויין.

הגמייקנה היתה טכנית מדי וקשה מאוד. לי לקח שני סיבובים רק להתרגל אליה כאשר בסיבוב השלישי יצא לי זמן לא רע (49 שניות נטו) אבל עם שתי פסילות של הקונוסים של הפרסה שהרסו לי את היום.

אני מעדיף גמייקנות יותר חופשיות ומשוחררות.

מישל היה קצת אנטיפט (לפחות שאני ראיתי), עדיף יחס יותר טוב. אני לארועים שלו כבר לא אגיע כנראה ...

כל הכבוד לרוני (וכבוד גדול לנצח את און).

הלוואי הרבה ארועים כאלו

ניב

חבל זה יקלקל לך את החוויה אני חושב שצריך לקבל את זה בפרופורציה ולכן הביקורת צריכה להיות בונה, כלומר לגבי תיכנון הג'ימקאנה אולי צריך לחשוב על תיכנון אחר.

אבל אם אתה נהנה מארועים כאלה אין שום סיבה שלא תמשיך להגיע ולהנות.

פורסם

המסלול של הג'מקאנה היה טכני ואיטי בדיוק כמו שג'ימקאנה תריכה להיות ! מסלול מצויין.

ולגבי מישל, אני לא מכיר אותו אבל אני מאמין שאם הוא היה איזה חננה שמדבר בשקט ובנימוס כל הזמן, אנחנו עדיין היינו שם עכשיו...

נראה קשוח - אבל מתקתק את העניינים!

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אותו דבר אצלי. לא הצלחתי לעשות סיבוב אחד נקי בלי לשפשף קונוסים (אפילו לא שמתי לב). אני גם עשיתי זמן כזה עם שתי פסילות. נראה לי שהרבה אכלו שם פסילות, נראה שחצי מהמקצים בכלל לא השיגו זמן ואיבדו לגמרי כיוון.

היה באמת מסלול מאוד קשה אבל זה לא יפריע לי לבוא שוב. גם לגבי מישל אני לא מבין כל-כך על מה מדובר, לדעתי הוא היה בסדר, אולי קצת קשוח אבל אני מניח שזה נדרש בשביל להשתלט על העניינים. גם זה לא יפריע לי להגיע שוב.

ניר

פורסם

היה בארמת אחלה אירוע ולא רחוק מהבית,באמת מאורגן כמו שצריך היה הרבה מה לראות ואני ממש נהניתי

וגם ברכות למנצחים ולמשתתפים

אהבתי גם את הנהיגה של הטויוטה הלבנה באמת ראו שליטה מצויינת למרות שהרכב הוא SEDAN

וגם באמת הבחור שנסע בשברולט הצהובה למרות גודלה הניב ביצועים מרשימים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני לא אהבתי את מישל מכמה סיבות.

1. לפני המרוץ הוא היה לחוץ ולא היה מוכן לדבר על המסלול מילא.

2. דיבור באופן גס לפני התחרות גם אפשר להבין.

אבל ההתעקשות שלו שהמיאטה תתחרה עם גג סגור וחלונות סגורים זה כבר טרוף, כלומר קצת גבול... אין לי חלון אחורי שאני יכול לפתוח, חם באוטו, קצת מחשבה הגיונית לא הזיקה.

ולפחות לדבר ולהתייחס נורמלי ...

פורסם

אתה יודע, לרובנו גם אין חלון אחורי לפתוח ואין גם את האופציה של הגג :???:.

אני לא יודע כמה הגג במיאטה תורם לבטיחות אבל זה חלק מנהלי הבטיחות (כמו ההתעקשות שלא יישב אדם נוסף ברכב).

זה אולי מעצבן אבל אלה ההוראות, או לפחות אלה ההוראות שהחליטו עליהם וכנראה שבאירוע בסדר גודל הזה צריך שיהיה את האיש הרע שיהיה קשוח ולא יתפשר.

יצא לי להכיר את מישל ממש מעט ודווקא התרשמתי לטובה למרות שבאמת במהלך המירוץ הוא היה חסר סבלנות ולא הכי גמיש (סילק/נפנף אותי איזה פעמיים).

אני מקבל את זה בהבנה, הוא היה צריך לתקתק אירוע עם המון משתתפים ולוחות זמנים מאוד צפופים וגבוליים (שגם חרגו).

אני חושב שזה גם היה קצת בעייתי שהוא היה בערך היחיד ששלט במסלול ובחוקים שהוא קבע. הרבה אנשים סיימו את המסלול עם טעויות בלי לדעת בכלל שהם עשו טעות. אני לפני המקצה השני הלכתי לבדוק איתו עוד פעם חלקים במסלול שהתברר שהבנתי לא נכון. הצעתי לו שמישהו יעדכן את הנהג המסיים בטעויות שלו, בפסילות, אבל הוא חשב שהכרוז מספיק בשביל זה (אני בטוח שלא אבל מה לעשות).

המצחיק הוא שגם אחרי זה כשראיתי את הגמר התווכחתי עם אח שלי על כל נהג אם הוא עשה את המסלול כמו שצריך או לא (ותמיד הכרוז הפתיע אותי כשהם מצאו פסילות שלא הבנתי איפה הם ראו).

בדיעבד נראה לי שהם גם הגמישו באמצע את הכללים ואפשרו מעבר של שער מסויים משני הכיוונים ללא פסילה.

בקיצור, מאוד מבלבל ומבולבל (אבל תסתכל על הצד החיובי - ככה יש מספיק תירוצים לכולנו :wink:).

ניר

פורסם
ההתעקשות שלו שהמיאטה תתחרה עם גג סגור וחלונות סגורים זה כבר טרוף, כלומר קצת גבול... אין לי חלון אחורי שאני יכול לפתוח, חם באוטו, קצת מחשבה הגיונית לא הזיקה.
ניב, הוא הסביר לנו את הסיבה לפני הסיבוב שלי - אלו היו תנאי הביטוח. זה לא היה נתון כלל לשיקול דעת שלו.

לגבי המסלול - אישית לא מצאתי שהוא קשה להתמצאות. לנהיגה - כן, אבל זה לדעתי חלק מהעסק.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

היה אירוע נהדר, כל הכבוד למארגנים על האירגון המופתי.

היה ממש כיף לראות אנשים שהגיעו למקום במקרה ונשארו לראות ואפילו שאלו שאלות על האירוע,

נותן תקווה לעתיד המוטורי בארץ.

בלי להעביר ביקורת אי אפשר, אז לדעתי ההפסקה בין המקצים המוקדמים לגמר קצת נמרחה ופוספסה,

אם היה קצת יותר רצף בין הקטעים בהפסקה אולי לא היו כאלה אחוזי נטישה (למרות שרוב מי שעזב

היו ערסים שהשתעממו :lol: ).

כל הכבוד לרוני על הזכייה (למרות שהוא היה בין היחידים שהבינו את המסלול, אז זו לא כזו חוכמה :wink: ),

נהניתי לראות גם את און עם הראלי, קובי עם האיביזה, הצמד על הקליאו האדומה, והבחור עם

הלומינה :shock: (שנבחר אצלנו פה אחד למלך התחרות), את ליאור עוצר עם הקורולה כדי לצעוק על אחד המרשלים,

ואת ליויו פורש אחרי שנייה (בגלל הפג'ו הלא אמינות האלה...) ונדחף מהמסלול תוך כדי סטנדינג אוביישן מרשים...

יש כבר זמנים?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
אבל ההתעקשות שלו שהמיאטה תתחרה עם גג סגור וחלונות סגורים זה כבר טרוף, כלומר קצת גבול... אין לי חלון אחורי שאני יכול לפתוח, חם באוטו, קצת מחשבה הגיונית לא הזיקה.

בוא נהיה קצת הגיוניים

מה הדבר הכי חשוב בספורט מוטורי?

נכון! בטיחות!

לכולם היה חם היום(בעיקר לצמיגים)

אבל יש דברים שאסור להתפשר עליהם!

ואחד מהם הוא בטיחות

לא מזמן היה אירוע דומה של מועדון אלפא רומיאו בבית ספר אלטרנטיבי, שם יותר הקפידו בנושא!

ובהדרכה חזרו והדגישו יותר מפעם אחת שהם יודעים שהם נשמעים קרציות אבל אין מה לעשות, חבל שבגלל טעות קטנה ידפק להם העסק, חוק הספורט המוטורי יזרק לפח והכי גרוע - מישהו יפגע!

פורסם
ניב, הוא הסביר לנו את הסיבה לפני הסיבוב שלי - אלו היו תנאי הביטוח. זה לא היה נתון כלל לשיקול דעת שלו.

לגבי המסלול - אישית לא מצאתי שהוא קשה להתמצאות. לנהיגה - כן, אבל זה לדעתי חלק מהעסק.

טל

ביטוח זה אכן חשוב (לא יודע אם הוא הקפיד גם על חלון סגור אצלך), אבל גם יחס חשוב. יש אנשים שיכולים לדבר בצורה יותר יפה, כמו שלך הוא הסביר יפה, ככה הוא היה יכול להקדיש 10 שניות אצלנו ואתה יודע משהו, זה יקח פחות זמן, לומר שאין ביטוח אחרת, מאשר לחזור על ההוראה 4 פעמים דרך המרשלים ודרך ויכוח.

בקשר למסלול, אתה עשית את המסלול אחרי התיקון שדני (ממקס טיונינג) הציע והתעקש עליו. לפני התיקון הנ"ל היו טעויות אצל בין 30 ל 50 אחוז :!: גם לזה מישל בהתחלה סירב בגסות, רק אחרי שהוא ראה עוד כמה טעויות ודני התעקש והסביר לו הוא הסכים.

אני מצאתי שהמסלול קשה מאוד לנהיגה, גם אצלך זה נראה, יש כאלו שאולי רגילים לסוג כזה של מסלול ויש כאלו שלא. מסלול שעושים בו רק שלושה סיבובים עדיף שיהיה עם קצת יותר מקום לטעויות וקצת יותר כיף לנהיגה. שלא תבינו לא נכון, אני לא אוהב להתבכיין וסך הכל נהנייתי, פשוט היה לי שם הרגשה לא טובה שקיבלתי מהיחס בהתחלה מצד אחד, ואני גם חושב שרוב האנשים היו יכולים להנות הרבה יותר ממסלול קצת אחר, סך הכל, רובנו הגיעו בשביל ההנאה ...

פורסם

אכן היה ארוע שענה, אני חושב, על הציפיות של כולנו!

אני רוצה להודות לכל חברי המועדון (ושאינם חברי מועדון) שעזרו להקים, לסדר, לארגן, למרשל, לכוון, לצלם, להשתתף וגם בסוף לנקות ולסדר. בזכותכם אנחנו יכולים לקיים ארועים כאלה.

תודה ענקית למישל גדז' מנהל הג'ימקאנה, וטל שביט מנהל המיקרופון - שני מקצוענים אמיתיים שנתנו מהלב כדי שהארוע יצליח, ללא כל תמורה כספית.

תודה לכל הספונסרים שעזרו לממן את הארוע ואת הפרסים - חברת דוד לובינסקי, מגזין אוטו, פיטסטופ, פוינטר, גו-גז, NV Racing, קארסשופ, רדיו השרון, אוטו פאנל, מצברי שנפ, אלפא קארטינג הקריון.

בלי התמיכה שלכם ארוע כזה לא יכול היה לצאת לפועל.

תודה לכל חולי ההגה מהמועדון שלנו וממועדונים אחרים שהגיעו להנות מהאוירה והנהיגה, וברכות למנצחי הג'ימקאנה.

והכי תודה לחברי להנהלת המועדון שעמלו הרבה שעות נוספות כדי לתכנן, לארגן ולהכין את הארוע.

הייתם גדולים!!

הארוע הזה יזכה לפרסום באמצעי התקשורת ואני מקווה שיהווה אבן דרך חשובה בהתפתחות האיטית של הספורט המוטורי והתרבות המוטורית בארץ.

לגבי מישל ותנאי המסלול, צריך להבין שאם מישל היה עוצר להקשיב לעצות של כולם, ולהסביר לכולם את הטעויות שלהם באופן אישי, לא היתה לו אפשרות להמשיך לנהל את הג'ימקאנה כמו שצריך.

ממדי המגרש הכתיבו במידה רבה את המסלול, ואם מי מכם פגע באופן עקבי בקונוסים, כדאי לכם להפנים שכדאי לנסוע לאט יותר בפעם הבאה. בנסיעה איטית יותר לא תפסידו זמן כמו שתפסידו מפגיעה בקונוס.

צריכים גם להבין שבכל ארוע ספורט מוטורי זה לא מקובל לדבר ישירות עם מנהל המרוץ. לא מקובל שנהגים נכנסים לאזור המזכירות עם שאלות או טענות, וברור לי לגמרי למה מישל היה תקיף בקטעים האלה.

אני מקווה שתקבלו את זה בהבנה, ושתבואו גם לארוע הבא. אין הרבה אנשים שמסוגלים לנהל ג'ימקאנה כמו מישל.

תודה שוב לכל מי שהיה שם!

ג'רמי,

דובר מועדון PSI

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...