Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום למדתי איך לעשות צלחת!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה דבר מדהים זה!

כאילו הפעם הראשונה שעשיתי את זה אמנם הייתה כבר לפני 3 ימים, אבל היום הגעתי לרמת ביצוע כמו בסרטים. אני יכול לעשות פרסה במקום, להמשיך את הצלחת 4,5 אפילו 6 סיבובים בקלות. וזה פשוט הרגשה מדהימה.

רק שאלה, במה זה פוגע?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

היום למדתי איך לעשות ביד!

איזה דבר מדהים זה!

כאילו הפעם הראשונה שעשיתי את זה אמנם הייתה כבר לפני 3 ימים, אבל היום הגעתי לרמת ביצוע כמו בסרטים. אני יכול לעשות גמירה במקום, להמשיך את האקט 4,5 אפילו 6 סיבובים בקלות. וזה פשוט הרגשה מדהימה.

רק שאלה, במה זה פוגע?

ושלא תגיד שאני רק מסתבלט - בצמיגים, בבלמים האחוריים וברשיון נהיגה.

No worries 8)

פורסם

היום למדתי איך לעשות צלחת!

מה ז"א צלחת? כאילו ככה?

http://www.gaseenterprise.com/07234%20S%20S%20Circus%20Plate%20Spinning.jpg

אם כן,אז זה יכול לפגוע רק בסובבים אותך,אם אחת הצלחות עפה...:roll:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
איזה דבר מדהים זה!

כאילו הפעם הראשונה שעשיתי את זה אמנם הייתה כבר לפני 3 ימים, אבל היום הגעתי לרמת ביצוע כמו בסרטים. אני יכול לעשות פרסה במקום, להמשיך את הצלחת 4,5 אפילו 6 סיבובים בקלות. וזה פשוט הרגשה מדהימה.

רק שאלה, במה זה פוגע?

ביכולת שלך לכתוב הודעות בפורום.

פורסם

נהדר, אתה בלי מלווה שלושה ימים ולמדת כבר לעשות צלחת מהסרטים... :roll:

אני לא נותן לך הרבה יותר משלושים יום לפני שאתה הופך את האוטו כמו בסרטים, פשוט כי אתה ילד מתלהב וטמבל, וזה גם בטח לא אוטו שלך, וזה גם לא יכאב בכיס שלך הטוטל לוס... מה שכן, אני מאוד מקווה שהתאונה שתעשה (ותאמין לי היא תגיע כמו כלום, אין לך רבע מושג מה אתה עושה מאחרי ההגה ואתה בטוח שאתה נוהג כמו שומאכר במינימום) תפגע בך פיזית מספיק כדי שלא תוכל לעלות על ההגה כמה זמן, מספיק זמן שיספיק לך לשבת בבית ולהבין למה עשית מעשים כאלה אידיוטיים.

מוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...