Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה הוא צריך לבקש מעורך דין.

אם יימצא שהוא באמת לא יכול לשלם את כל החובות שלו אז יעשו לו פריסת תשלומים נוחה (עד הקבר כניראה...). אבל זה הרבה יותר מסובך ממה שזה נשמע (אם יש לו בית על שמו או רכב על שמו אז מן הסתם לא יאשרו לו את זה וכו'.

בקיצור, שיתייעץ עם עורך דין.

יש לו אפשרות לבקש עו"ד מהממשלה(הסינגוריה הציבורית)?

אם כן איך הוא עושה את זה?

כי לשלם על עו"ד אין לו מן הסתם....

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קנסות של 4 שנים בס"כ של כ7K שלא שולמו מעולם הפכו כבר ל16K ,אז אתה רואה מה זה חוב של 108K בלי הפסד בקזינו?

אז למה בלי קזינו?

22 תיקים פתוחים ב 4 שנים?

אני די הייתי קורא לזה רולטה (רוסית) בכבישים.

פורסם
אז למה בלי קזינו?

22 תיקים פתוחים ב 4 שנים?

אני די הייתי קורא לזה רולטה (רוסית) בכבישים.

יש משהו בדברייך,אבל חיים זה לא משחק....

פורסם

תפנה לעורך דין, בקש "איחוד תיקים" ואז להגיע להסדר תשלומים קבוע בחודש.

כמו כן אם תראו נכונות לשלם אני בטוחה שהעורך דין יוכל להפחית את הריבית וההצמדה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בעקרון אפשר לבקש תשלומים, הם פורסים את זה לתשלומים , ואז אתה מקבל הביתה שוברים לשלם בדואר..

אחרי התשלום הראשון אתה כבר יכול להוציא רישיון כנדרש.

פורסם
כמה?! איך בן אדם מגיע לחובות של 92000 ש"ח וקנסות של 16000 ש"ח?! ניחוש פרוע: הימורים בקזינו.

שיפנה דחוף לעורך דין, לפני שההוצאה לפועל יתחילו לעקל לו את הרכב והדירה (אם יש כאלו).

בנוגע ל "פריסת תשלומים נוחה": 108,000 ש"ח קצת לקשה לפרוס לתשלומים. גם אם הוא פורס את החוב ל-40 שנה יוצא לו 2700 ש"ח בחודש...

וואי, אתה חי בעולם משלך.

חצי מהמדינה הזאת במינוסים יותר גדולים מזה. מה אתה חושב, שכולם מהמרים או משתמשים בסמים או אנערף מה?

לא. פשוט יש אנשים שמשקיעים את הכסף, מנסים לפתוח עסק חדש כלשהו ו....נכשלים. מה לעשות, זה קורה. כשזה קורה, החובות יכולים להגיע הרבה יותר מ 100K. גם ליותר מ 1M. ולא חסר אנשים כאלה.

100K חוב זה לא כזה נדיר בארצנו לצערנו.

Back to the original - NC again.

פורסם
אוקיי אני אסביר לך בכמה מילים:

זה התחיל עם -12K בבנק

אחרי זה נתנו לו הלוואה בבנק לא יודע באיזה תנאים עוד 40K

הוא לא עמד בהתחבויות זה כרגע עומד על 74K עם ריביות ענקיות!

לחברת "פלאפון" הוא היה חייב 7K לא עמד בלוח"ז של התשלומים ,וכיום החובה עומד על 18K....

קנסות של 4 שנים בס"כ של כ7K שלא שולמו מעולם הפכו כבר ל16K ,אז אתה רואה מה זה חוב של 108K בלי הפסד בקזינו?

שיתחיל ללמוד לשלם על שירותים שהוא מקבל ועל התחייבויות שקיבל על עצמו.

לא יאומן איך שלאנשים לא מזיז ממוסר תשלומים. זה מהם והלאה.

בישל את הדייסה? עכשיו שיאכל אותה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
בעקרון אפשר לבקש תשלומים, הם פורסים את זה לתשלומים , ואז אתה מקבל הביתה שוברים לשלם בדואר..

אחרי התשלום הראשון אתה כבר יכול להוציא רישיון כנדרש.

אוקיי,אבל ברגע שהוא ישלם את הדוחות רק אז יקנסו הנק' לפועל ואז הוא למעשה מקבל שלילה אוטו',לא?

פורסם
שיתחיל ללמוד לשלם על שירותים שהוא מקבל ועל התחייבויות שקיבל על עצמו.

לא יאומן איך שלאנשים לא מזיז ממוסר תשלומים. זה מהם והלאה.

בישל את הדייסה? עכשיו שיאכל אותה.

ישי,פה סוכם העניין על הצד הטוב ביותר:

וואי, אתה חי בעולם משלך.

חצי מהמדינה הזאת במינוסים יותר גדולים מזה. מה אתה חושב, שכולם מהמרים או משתמשים בסמים או אנערף מה?

לא. פשוט יש אנשים שמשקיעים את הכסף, מנסים לפתוח עסק חדש כלשהו ו....נכשלים. מה לעשות, זה קורה. כשזה קורה, החובות יכולים להגיע הרבה יותר מ 100K. גם ליותר מ 1M. ולא חסר אנשים כאלה.

100K חוב זה לא כזה נדיר בארצנו לצערנו.

פורסם
תפנה לעורך דין, בקש "איחוד תיקים" ואז להגיע להסדר תשלומים קבוע בחודש.

כמו כן אם תראו נכונות לשלם אני בטוחה שהעורך דין יוכל להפחית את הריבית וההצמדה.

ל'

אני שואל שוב את השאלה הזאת,האם יש אפשרות לקבל סניגור מטעם ה"סניגוריה הציבורית"?

כי כסף לעו"ד אין לו.

פורסם
אני שואל שוב את השאלה הזאת,האם יש אפשרות לקבל סניגור מטעם ה"סניגוריה הציבורית"?

כי כסף לעו"ד אין לו.

אני מאמין שכן. תשובה סופית אני ארשום בערב.

פורסם
אני מאמין שכן. תשובה סופית אני ארשום בערב.

תודה רבה,ממתין לתשובה

ומה לגבי הנק'?האם ישר ברגע שהוא ישלם הן יכנסו לתוקף ואז הוא יקבל שלילה?

פורסם
תודה רבה,ממתין לתשובה

ומה לגבי הנק'?האם ישר ברגע שהוא ישלם הן יכנסו לתוקף ואז הוא יקבל שלילה?

לפי מה שהבנתי,

כן, הוא יכול לפנות לבית המשפט בטענה שאין לו גרוש על הנשמה ושהוא רוצה איחוד תיקים. בית המשפט ימנה לו עורך דין ציבורי (שלא יצפה לאיזה עורך דין תותח....) ואז מתחילה המלחמה האמיתית.

בהצלחה.

פורסם

לפי מה שאני חושב.....

את הקנסות לא ניתן להכניס לאיחוד תיקים ( הרי המדינה לא פותחת תיק בהוצל"פ לגביית החוב) לגבי השאר ניתן להגיש בקשה לאיחוד תיקים ולאחר מכן חקירת יכולת ( ואין צורך בעו"ד כדי לבצע את ההליך).

• תוכן חדש...