Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Xtant - אחת ולתמיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני התחלתי להאמין לכל מה שאתם אומרים כביכול, אבל אז שמעתי את האקטנט, ואז שמעתי דוטק בפעולה. והבנתי שמה שאתם אומרים זה שטויות. יש הבדל עצום.

אני מבין שזה הטרנד החדש בפורום,עדות שמיעה ממקור ראשון.

ומה שהשאר אומרים זה שטויות.

ZZR

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

או קיי. מה שניסיתי להגיד זה שלדעתי ההבדל הוא עצום. יש עוד מספר אנשים שחושבים שהאקסטנט הוא לא דוטק. אז מה שהצעתי שבמפגש, תשמע ותשפוט בעצמך, לדעתי זו הצעה הוגנת.

ומידן, תנסה פחות לקטול, תקשיב מה שיש לאנשים אחרים להגיד, ותקרא את כל ההודעה לפני שאתה מגיב.

פורסם
או קיי. מה שניסיתי להגיד זה שלדעתיההבדל הוא עצום. יש עוד מספר אנשים שחושבים שהאקסטנט הוא לא דוטק.

.

הבדל בשמע הוא סלקטיבי לחלוטין, זה לא עובדה מוצקה.

זה תלוי בכל כך הרבה משתנים, שגם אם קיים הבדל , לא ניתן לייחס אותו לרמקול.

יכול להיות שבסט-אפים שאתה שמעת, היה נדמה לך שאקסטנט טובים יותר.

זה לא משמש כהוכחה בשום מקום, בטח לא כאן בפורום.

תסתכל על מה שgreenmonster כתב,

"בפועל אין כלל הבדל בין הדוטק הישן לבין האקטנט, וכל מי שמתווכח על כך, יכול פשוט לראות את הרמקול, להשוות את המפרט הטכני ולהבין שמדובר על דרייבר זהה.!.

אם זה נראה אותו דבר, וזה בעל אותם נתונים טכניים זהים,עם אותו קרוס באותו ייצור עם אותם רכיבים ויש לזה רק שם שונה זה עדיין ישמע אותו דבר!"

אתם שילמתם כנראה לא מעט,

ופשוט לא מסוגלים לקבל את העובדות היבשות שזה אותו דבר.

זה נשמע אחרת , כי שילמתם יותר . פשוט ככה.

אם אני צריך להאמין למה שראיתי מבחינת רמקול+קרוס+טויטר+מבנה סליל+קוטר סליל+חומר רמקול.

לבין חווית השמיעה שלכם...

מצטער, אני מאמין לנתונים היבשים,

הם ינגנו אותו דבר גם עם מדבקת "מורל", וגם עם מדבקת "אקסטנט".

ZZR

פורסם

אני לא רכשתי אקסטנט. וכנראה גם לא ארכוש. אבל אני יאמר לך שוב. יש הבדל גם בסטאפים זהים כמעט לחלוטין.

אני אומר לך. תשפוט לבד במפגש. יהיו מספיק אנשים שיש להם אקסטנט באוטו.

פורסם

למיסטר גרין.

ניגוד אינטרסים קיים במצס שבו אתה, לקוח פוטנציאלי, יבוא וישאל על ההבדל בין הסטים, או בכלל על מקומו של האקסטנט בסולם הדרגות של מורל.

כשאני בא למי שבאת והצגתי בפניו את השאלה, לא היה שום קשר לשום אינטרנס כזה או אחר.

הקרבה שלי לאדם המדובר מספיק חזקה כדי שאדע בביטחון מלא כי דבריו הם נכונים במלואם. מעבר לכך, אני ממש ממש לא מבין מה הקטע שלכם להגיד שהדריברים זהים, כי הם פשוט לא!!!

גם בעין של חובבן הדרייברים שונים, והטויטר כולו עשוי חומר שונה לגמרי, למרות שהוא "נראה" אותו דבר.

אני באמת מתפלא שעל סמך מראה אתם מרשים לעצמכם לקבוע עובדות שהן בוודאות לא נכונות...

בכל אופן, אני את הוויכוח על הנושא גמרתי. לי יש את המידע שלי ומי שחושב אחרת מוזמן לחשוב כך, וגרין, אתה יכול לפנות אליי אישית, זו לא בושה להוות דעה מנוגדת, לגיטימי אפילו, רק שתעשה את זה בנושאים שבאמת יש לך ניסיון שכולל מעבר למראה פיזי... (ראה סיפור הווילות...)

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אני עדיין בדעה, שכל עוד אני לא אראה את 2 הMANUAL של שני הסטים לצורך השוואה בין הנתונים.

על מנת להפריך את הדעה הגורפת שבכל זאת מדובר על 2 סטים זהים.

מבחינתי אין פה כלל ויכוח.

וסיימון, אם אתה כלכך "מקושר" למישהו "בכיר" במורל, אני אשמח לראות את 2 הMANUAL כדי להשוות,וזה שאתה רק אומר את זה , זה עדיין לא אומר שזה נכון.:).

בנתיים... זה עדיין נראה כמו דוטק.:).

לא שזה כזה משנה לי , מה בסוף יצא מזה.

אבל אני אשמח לראות את הMANUAL שלהם, ואת MANUAL של הדוטק הישן וההייבריד הישן, על מנת להשוות.:).

ואגב, תמונה לא משקרת.

ושחור על גבי לבן(חוברת ייצור יותר נכון) עוד יותר .

לי זה עדיין נראה כהכלאה, או כקומבינה, אבל עדיין, שמעתי אותם, והם ממש לא מתקרבים לרמה של ההייבריד, ויותר נשמעים כמו הדוטק, רק לדעתי אם יש איזשהו הבדל מהותי הוא יהיה בטוויטר, עם כי על פניו, ועפ"י המידע שאני הצלחתי להשיג, מדובר בדוטק.

שוב, אני אשמח לדעת שטעיתי,לטובת אלו שרכשו את הסטים הנ"ל על מנת לא לבאס אותם כאשר הם יתוודעו לעובדה שהם רכשו דוטק במחיר מופקע.

כי סה"כ מדובר על מוצר ישראלי שמיובא חזרה מחו"ל, ושבאופן כלכלי זה לא ייתכן...

אז סיימון, אם אתה באמת יכול להשיג את הMANUAL זה ה"אישיו המרכזי".

XTANTXSC.jpg

under construction..

פורסם

אז ככה לאחר עיון קצר באתר מוראל...

כמו שאמרתי הסט של מוראל שהכי קרוב לאקסטנט הוא ההיבריד אוביישן. אני לא יודע איזה סטים אנשים פה שמעו אבל להגיד שאין הבדל בין הדוטק לבין האסקטנט-מורל, זה פשוט טעות. טעות די חמורה למי שמחשיב את עצמו למבין בתחום, ואני מתפלא גרין... קודם כל על ההשוואה מהמראה והחלטות שמתבססות על מראה - זה כל כך לא מקצועי...

ואתה יודע מה אם אתה משתמש בתמונות כדי להשוות אז למה שלא תקח את התמונה שהבאת, תפתח את התמונה של ההיבריד אובישן ושל הדוטק הישן בנפרד ותבין על מה אני מדבר- כמובן על פי קריטריוני ההשוואה שלך עצמך...

לגבי תגובת אותו בכיר במוראל, שאני מניח שהמרכאות היו כדי להביע את זלזולך אני הולך לבקש ממנו את פירוט הMANUAL של האקסטנט למען ההשוואה שלך גרין. אעלה אותו כאן ותוכל להשוות עם נתונים של סטים אחרים של מורל. אני בספק אם תמצא את אותם הנתונים במדויק, אבל בוא נלך על זה.

ולאלו שאומרים שהם שמעו אותם ולא מצאו הבדל גדול, אז אני לא יודע מה היייתה הבעיה בהגברה שברכבים שבהם שמעתם, אך בוודאות הייתה בעיה. הם פשוט נשמעים אחרת, ולא מעט אנשים אמרו פה את זה....

שוב, אני אישית יודע מה ההבדל, שהוא גדול ושווה את הפרש המחיר - ככה שזה לא ממש משנה לי אבל למען ה"מאין אישיו"....

SPL - 143.6DB

"

פורסם

סיימון, קודם כל אתה מבין שההודעות נכתבות גם בהומור קל, לא הכל מכוון אלייך ואף אחד לא מנסה פה לזלזל בשום דבר.

אני לא משווה סטים עפ"י מראית עין, ואל תנסה להכניס לי מילים להודעות(לפה זה לא הולך כי אנחנו לא מדברים:)).

מדובר פה על איזה סט מסתורי, כי מאגר המידע המופלא "האינטרנט" לא ממש רבוי במידע על הסט הזה, אני לפחות חשבתי שאם מדובר על סט ברמה כזאתי לפחות שיהיה איזה מפרט טכני שמפרט את הנתונים הטכניים כמו כל סט שמכבד את עצמו.

מקור ההשוואה שלי ידידי הוא אוזניים+נתונים יבשים, תעשה חיפוש ברשת, כנס גם לעוד פורמים בחו"ל ותגלה שההשוואה של הסט הזה היא לדוטק,והסיבה שהעלתי את התמונה זה כדי להמחיש את העובדה שהקרוס של הXTANT הוא לא מאפשר BI-AMPING כמו ההייבריד וזה כבר משנה את כל התמונה.:).ולהראות שמורל היא באמת היצרן של הסט הזה, וניתן לראות זאת בעיצוב של הקרוס +המיד+הטוויטר+הגריל.

בלי שום קשר, אמרתי כבר לפני זה שאם יש איזשהו הבדל זה בטוויטר, כי ממה ששמעתי הטוויטר של הXTANT חזק יותר מהדוטק.

ולכן הייתי רוצה לראות את הMANUAL שלהם, על מנת לראות את המפרט הטכני של הרכיבים .

כמו שאמרתי לדעתי זאת הכלאה,שילוב של כמה דברים.

ועד שאני לא יראה את הנתונים אני לא ממש יכול לקבוע, ולכן זה סתם דיבורים באוויר.

וגם תגובה של : " דיברתי עם מישהו בכיר במורל והוא אומר שזה XXX ו YYY" לא ממש מהווה בשבילי איזשהו אוטוריטה לכלום, ואין פה כלל קשר למקצועיות.

ואגב, אם יוצא לך כבר לדבר עם מורל , אתה תגלה שהם לא ממש ממציאים סטים כל יום לחברות אחרות, והם משתמשים בדרייברים זהים בהרבה סטים, גם כאשר מדובר בסטים שמיוצרים לחברות אחרות.

אל תקח כלום באופן אישי , סתם מדובר על ויכוח מעניין (שאגב, קיים הרבה זמן בעיקר בחו"ל כי לשם הסטים הללו מיועדים), ומעניין אותי לראות מה יצא מזה בסוף.:).

ואגב , שמעתי את הסדרות האמריקאיות(MOERL USA) המקבילות לדוטק ולהייבריד , והסטים הישראלים נשמעים יותר טוב.

וזה תקף גם באודיו בייתי, לכן מעניין אותי עוד יותר לבדוק את העניין הזה של הXTANT.

לכן אם אתה באמת יכול להשיג את הMANUAL לצורך השוואה זה פנטסטי.:)

under construction..

פורסם

לא קראתי את הוויכוח לפרטי פרטים אלא רפרפתי יחסית לעומק....

אבל דבר אחד אני יודע

שמעתי לא מעט פעמים את האקסטנט בהרבה מכוניות כלל המכונית של סימון בעצמו

האקסטנט רחוק מלהיות הייבריד - דוטק אולי, הייבריד ? ממש אבל ממש ממש לא !

פורסם

אני עדיין עובד על למצוא את המנואל עצמו של האקסטנטים.

לעתיד - לעולם לא ישבת אצלי ברכב...

לא קראתי את הוויכוח לפרטי פרטים אלא רפרפתי יחסית לעומק....

אבל דבר אחד אני יודע

שמעתי לא מעט פעמים את האקסטנט בהרבה מכוניות כלל המכונית של סימון בעצמו

האקסטנט רחוק מלהיות הייבריד - דוטק אולי, הייבריד ? ממש אבל ממש ממש לא !

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אחרי זה התפצלו 2 מהנדסים אחד הקים DYNAUDIO והשניSCAN SPEAK .הניסיון שלהם הוא ענק!!!!לא פלא שיזמינו מאצלהם רכיבים!

והשלישי הקים VIFA... תגיד לי.. מאיפה זה בא?

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לכבוד חברי הפורום הבכירים והמנוסים (מידן מל וכנופייתו) שלום רב.

במקרה אני קצת יותר זמן מכם בתחום(כך ניראה לי,וגם מבוגר יותר) ותחת 3 הרכבים האחרונים שהיו לי עברו לא מעט סטים שלא לדבר על עשרות סטים שהותקנו ע"י.

סט אחד ליווה אותי לאורך 6 שנים=קסטאנט 6".

לפני כשבוע ימים לאחר ויכוח עם חבר על הנושא החלטנו לערוך השוואה,לפני שאמשיך רק אציין שתי עובדות חד משמעיות:א.המיד בסט של הקסטאנט חזק משמעותית מזה הקיים בדוטק לשני דורותיו.

ב.הקרוס זהה לחלוטין לקרוס הקיים בדוטק(במידה 6").

נחזור להשוואה,בהשוואה נכחו MT1,MT2, MT11 וטוויטר של קסטאנט,כולם על אותו הסט ואותו המגבר, כמובן באותו הרכב ואותו הקטע המוזיקלי.

התוצאה,הטווטרים שונים זה מזה בעיקר הMT11 שהיה שונה ולרעה משאר אחיו ,לדעתי כמובן.

אני אישית וגם חברי העדפנו את הקסטאנט,מה עוד שהוא גם היה הטוויטר הכי חזק בחבורה ואין ספק כי מה שעושה את הסט לכל כך יחודי הוא הטוויטר הדומיננטי.

-למידן,אין לי שמץ של מושג מה יש לך ברכב וגם לא מניות במורל או קסטאנט,דבר אחד ממש לא ברור לי.. עושה הרושם כי אתה נהנה לאכזב,לבאס,להשמיץ(לפעמים..) ולגרום לאנשים מסויימים בפורום להרגיש רע על קנייתם (שלדעתי בנושא זה מוצלחת בהחלט).

כבר מזמן הבנו כי כל אחד ואחד מהפורום צריך הוא ורק הוא להיות מבסוט מקנייתו והמשמיעה ברכבו ולא לשמוע לכל מיני מוכרי ירקות.

בהצלחה לכולכם.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...