Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רנו 5 GT טורבו מודל 87,רכשתי מודול הצתה מקורי של הרכב (דגם 208 ),כרגע מורכב אצלי של רנו אקספרס (דגם 211).

ניתקתי את המצבר ופירקתי את הישן ,ואז הרכבתי את המודול שרכשתי (דגם 208 ) ,לאחר מכן הנעתי את הרכב,סדר ההצתה השתבש והמנוע קירטע,כיביתי את המנוע וחיברתי חזרה את הישן (דגם 211)והמנוע חזר לתפקד כרגיל.

האם זה מעיד חד משמעית שהמודול שרכשתי הרוס? או שעשיתי משהו לא כשורה?

תודה מראש.

פורסם
ברשותי רנו 5 GT טורבו מודל 87,רכשתי מודול הצתה מקורי של הרכב (דגם 208 ),כרגע מורכב אצלי של רנו אקספרס (דגם 211).

ניתקתי את המצבר ופירקתי את הישן ,ואז הרכבתי את המודול שרכשתי (דגם 208 ) ,לאחר מכן הנעתי את הרכב,סדר ההצתה השתבש והמנוע קירטע,כיביתי את המנוע וחיברתי חזרה את הישן (דגם 211)והמנוע חזר לתפקד כרגיל.

האם זה מעיד חד משמעית שהמודול שרכשתי הרוס? או שעשיתי משהו לא כשורה?

תודה מראש.

אם המנוע חזר לתפקד כרגיל,ז.א. שלא היתה בעיה.אז למה רכשת והחלפת?

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כיוון שהמקורי יותר מתאים למנוע מוגדש מאשר הנוכחי,הנוכחי הותקן על ידי אחד מהבעלים הקודמים מחוסר ברירה.

שכחתי לדאול,לפי ספר הרכב הפלאגים של הרנו האקספרס ( 0.8 ) ושל הרנו טורבו (0.6) שונים אולי הייתי צריך להחליף פלאגים גם?

פורסם
כיוון שהמקורי יותר מתאים למנוע מוגדש מאשר הנוכחי,הנוכחי הותקן על ידי אחד מהבעלים הקודמים מחוסר ברירה.

שכחתי לדאול,לפי ספר הרכב הפלאגים של הרנו האקספרס ( 0.8 ) ושל הרנו טורבו (0.6) שונים אולי הייתי צריך להחליף פלאגים גם?

איציק, אתה נוסע עם מנוע מוגדש ופלאגים רגילים 0.8 ?

לא חראם על האוטו....

קודם כל - הגיוני שעם מודול הצתה "נכון" ופלאגים לא נכונים המנוע לא יעבוד כשורה. אם אתה מחליף - תעשה את זה כמו שצריך ותחליף גם פלאגים במקביל.

שנית - וודא [שוב, אני יודע שכבר עשית את זה אלף פעם] שכל צינורות הוואקום מחוברים כמו שצריך. ברנו 5 מדובר במשהו קריטי לעבודה עגולה בסל"ד סרק ועוד יותר קריטי אם אתה מחפש לעבור את ה-3K סל"ד עם המנוע...

ודבר אחרון - כמו שאתה כבר יודע - מספיק שאיזה אדיוט יייתן ג'אמפ-סטארט פעם אחת לרכב עם מצבר לא מתאים כדי לטגן את המודול הזה, ואין בארץ [לצערי] מקום שיודע כל כך להתעסק עם הדברים הפרמיטיביים הללו, מלבד, אולי, המעבדות של אייל בנצר סירני, כך שמודול בין אי אילו שנים שנקנה מפירוק - אתה אף פעם לא יכול להיות בטוח שהוא תקין.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הבנתי רון,אני אנסה שוב עם פלאגים שונים.

מה שקורה עם המודול הזה הוא כזה דבר,כאשר המנוע בסרק הוא עובד עגול,כאשר אני לוחץ גז להעלות סל"ד באיזור ה1500 מרגישים דפיקה והוא נבלם ולא ממשיך לעלות.

תודה.

פורסם
הבנתי רון,אני אנסה שוב עם פלאגים שונים.

מה שקורה עם המודול הזה הוא כזה דבר,כאשר המנוע בסרק הוא עובד עגול,כאשר אני לוחץ גז להעלות סל"ד באיזור ה1500 מרגישים דפיקה והוא נבלם ולא ממשיך לעלות.

תודה.

בדוק ואקום שמגיע למודול מהקרבורטור.

סיכוי טוב שאתה לוקח ואקום ממקום לא נכון ולכן הדיאפרגמה מרגישה ואקום חלש מידי.

בבדיקה של מודול ההצתה לפי ספר היינס מבקשים להריץ את המנוע ב3000 סל"ד ואז לנתק את צינורית הואקום של מודול ההצתה - במצב נורמלי הסל"ד אמור ליפול למטה - לסביב ה1500 באמת.

במידה והמודול לא תקין - הסל"ד לא אמור להיות מושפע.

כמו שאתה מתאר יש שתי אופציות - או שאתה לוקח ואקום ממקום לא נכון אל המודול [יש כמה יציאות ואקום מהקרב', כל אחת יונקת בעוצמה שונה]

או שהדיאפרגמה במודול שלך דפוקה [ממש לא נדיר - היא למעשה החלק הנע היחיד שם] ואז הפתרון הוא לנסות לאלתר דיאפרגמה אחרת \ לשלוח את המודול לשיפוץ \ לוותר על המודול הזה ולהשיג אחד אחר.

רון.

oo==00==00

פורסם

אני חושב שהמודול דפוק,כי אני בטוח שאני לוקח מהמקום הנכון,

היציאה שאני לוקח ממנה מתי שהיא פתוחה לאויר המנוע בסרק רועש,וכאשר אני סותם אותה המנוע נרגע ועובד עגול יותר,אז מכאן שזאת היציאה הנכונה.

פורסם
אני חושב שהמודול דפוק,כי אני בטוח שאני לוקח מהמקום הנכון,

היציאה שאני לוקח ממנה מתי שהיא פתוחה לאויר המנוע בסרק רועש,וכאשר אני סותם אותה המנוע נרגע ועובד עגול יותר,אז מכאן שזאת היציאה הנכונה.

ממה שאני זוכר כל הוואקומים אצלי באוטו עשו משהו לסל"ד סרק.

נסה להחליף ואקומים ולראות אם זה מסתדר.

ומאידך - מודול משומש, תמיד יש מצב שהוא דפוק. בעיקר הדיאפרגמה - שהיא חלק נע ומפתח בלאי

רון.

oo==00==00

פורסם

לפי מה שאתה מתאר אתה לוקח מהציאה שלפני הקרבורטור יענו מהסעפת וזה לא טוב!!

אתה צריך לקחת ואקם לפני המצערת כדי שהמערכת תוכל לתת קידום בזמן שאתה פותח את המצערת כי רק אז נוצר ואקום מעל למצערת .

תחפש יציאת ואקום שבסרק אין ואקום ובזמן שאתה לוחץ על הגז נוצר הואקום ותיקח ממנה

ותבדוק מה קורה :-P

פורסם

אני מצטער לא יצא לי לצלם אבל מה שכן,גיליתי שהיציאה שאליה מחוברת ההצתהבעצם שואבת ,מרגע ההתנעה בהילוך סרק אפילו,היא כל הזמן שואבת,האם זה תקין?

אבל בכל מקרה גם כשניתקתי את מודול הצתה המדובר מהואקום היו בעיות הצתה.

מה דעתכם?

תודה.

פורסם

ויכול להיות שהוא לא צודק והדיפאגרמה שלך עובדת הפוך!!!!!

לדעתי המודול לא טוב או סביר להניח שהדיפאגרמה לא בסדר כמו שכבר אמרו זה יכול לשגע

תבדוק את כל הנשמים וגם יכול לעזור צבע העשן במצבים שונים בלחיצה על הגז אם יש משהו לא נורמלי בכלל

• תוכן חדש...