Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסטים, אגרות ומה שבינהם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רכב ממודל 87, 1600 סמ"ק, אשר הטסט שלו נגמר בפבואר האחרון.

1) מה אני נאלץ לעשות בשביל להעביר אותו בעלות?

2) אגרות - מה אני צריך לשלם וכמה? אישורים וכדומה (אישור בלמים, אישור רכב מיושן - אם אפשר בבקשה להרחיב על האישורים האלה, מה עושים בהם וכמה הם עולים)

3) הרכב ממודל 87' וכידוע, בהגיעו לגיל 19 (שנה הבאה, 2006), הוא עושה טסט חצי-שנתי, האם העובדה שהטסט יהיה תקף רק לארבעה-שלושה חודשים עד פבואר 2006 (ולא כשנה במקור), יוריד את מחיר האגרה הנוכחית?

תודה.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

1) מה אני נאלץ לעשות בשביל להעביר אותו בעלות? לשלום את האגרות ולגשת לטסט (כשהרכב עדיין לא שלך!!!) עם ת.ז ויפוי כוח של הבעלים הרשום ברשיון הרכב. לבקש מהמנהל המקצועי שישדר למשרד הרישוי שהרכב עבר טסט כדי לבטל במחשב את החסימה (בדרך כלל לוקח 3 או 4 ימים עד שהמכון משדר למשרד הרישוי).

2) אגרות - מה אני צריך לשלם וכמה? אישורים וכדומה (אישור בלמים, אישור רכב מיושן - אם אפשר בבקשה להרחיב על האישורים האלה, מה עושים בהם וכמה הם עולים) תוציא אגרה חדשה במשרד הרישוי (אתה כבר יודע איך :wink:) עליה יהיה רשום הסכום לתשלום. את הדואר במשרד הרישוי אתה מכיר שלם שם את האגרה. אישור בלמים/תקינות עולה בין 80 שקלים ל 400 שקלים (תלוי איפה ולמי:wink:) זה במידה ולא צריך לבצע תיקון במערכות הבטיחות.

3) הרכב ממודל 87' וכידוע, בהגיעו לגיל 19 (שנה הבאה, 2006), הוא עושה טסט חצי-שנתי, האם העובדה שהטסט יהיה תקף רק לארבעה-שלושה חודשים עד פבואר 2006 (ולא כשנה במקור), יוריד את מחיר האגרה הנוכחית? אם רשיון הרכב הופקד בזמן אז כן. אם רשיון הרכב לא הופקד אז אין לזה משמעות.

תודה.

** החוק אומר בתום 19 שנים מלאות!!

בהצלחה:

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

1) מה אני נאלץ לעשות בשביל להעביר אותו בעלות? לשלם אגרה, לבצע טסט ואז תוכל להעביר בעלות.

2) אגרות - מה אני צריך לשלם וכמה? אישורים וכדומה (אישור בלמים, אישור רכב מיושן - אם אפשר בבקשה להרחיב על האישורים האלה, מה עושים בהם וכמה הם עולים) תצטרך לשלם את האגרה הנוכחית שבתוקף עד פברואר 2006. עם האגרה המשולמת גש למוסך לבצע בדיקת בלמים ותקבל אישור על כך. כמה עולה ? אין מחירון, ואולי תצטרך באותה הזדמנות לבצע תיקון במערכת הבלמים. דאג שיהיה לך אישור תנועה זמני. אישור זה מאפשר לך לנהוג במכונית למוסך ולטסט, בתנאי שהיא תקינה וביטוח החובה שולם. המחיר ל 48 שעות הוא 32 ש"ח ונותן הרבה שקט נפשי. מצד שני אתה היכול לגרור את המכונית או לבקש ממוסך / סוחר המצויד בשלט "במבחן" להסיע את המכונית.

3) הרכב ממודל 87' וכידוע, בהגיעו לגיל 19 (שנה הבאה, 2006), הוא עושה טסט חצי-שנתי, האם העובדה שהטסט יהיה תקף רק לארבעה-שלושה חודשים עד פבואר 2006 (ולא כשנה במקור), יוריד את מחיר האגרה הנוכחית? ובמידה ורשיונות הרכב הופקדו, התשלום יהיה בניכוי תקופת ההפקדה, ואם לא תשלם עבור שנה שלמה.

תודה.

בהצלחה ושנה טובה

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

תודה רבה לכולם.

לא שווה כל הכאב-ראש הזה בשביל קופ?ה עם טאסות של סופר לאנסר...:?

יא-אללה, איך אני נופל כל הזמן דווקא על כל הרכבים המצורעים האלה...? :bigcry:

PICT0196.JPG

עברתי לכתובת חדשה

פורסם
תודה רבה לכולם.

לא שווה כל הכאב-ראש הזה בשביל קופ?ה עם טאסות של סופר לאנסר...:?

יא-אללה, איך אני נופל כל הזמן דווקא על כל הרכבים המצורעים האלה...? :bigcry:

יש בארץ כמה סובארו ליאונה קופה בודדות עם הנעה 4X4 ומגדש טורבו.

אני מאחל לך שתיפול על אחת כזו.

Moshe Azulay

פורסם
עידן! מזל טוב למציאת האהבה החדשה שלך :-D

אני מקוה שזה לא עוד איזה סטוץ :wink:...

Moshe Azulay

פורסם

שאתה מספר לאנשים שאתה מחפש סובארו לאונה כבר זמן רב, הם צוחקים עליך בטענה של "איך לא מצאת? בכל חור יש כזו!"

ה' עדי שמצאתי כבר 4 קופה, כל אחת יותר מיוחדת מהשניה.

לאחת יש מנוע 1.3, והבעלים חי על איזה עץ. גם מבחינת המחיר וגם מבחינה מנטלית ("אחי, זה רכב ספורטיבי!" :shock:)

לאחת אחרת לא היה בכלל טעינה ("אכפת לך להביא לי כבלים?"), בנוסף, היה לחץ בבלוק מנוע (פתחנו את הפקק של הנוזל קירור והוא עף בלחץ אסטרונומי), וזהו. אההה וגם הרדיאטור של המזגן היה מקולקל, ובאמת חוץ מזה כלום. אהמממ (מגרד את הראש), יש פה קצת רקבון ברצפה אבל חוץ מזה הרכב נוסע כמו שד! וגם החלונות והמראה החשמלית לא עובד אחי (GL), אבל מי צריך את זה..? (:2gunfire: )

והשניים האחרות "שכחו" לבקר את מכון הטסטים.

והקטע הכי מצחיק שגיליתי 4 "אחים" חדשים...:shock:

שיחפשו ת'חברים שלהם.

אני עובר לDL ארבע דלתות כחולה. (רק שמשהו לא מסתדר לי בידית ההילוכים של כולן... חסרים שם שתי הילוכים!)

תודה רבה רבה לכולם. יצאתם צדיקים!

עברתי לכתובת חדשה

פורסם
שאתה מספר לאנשים שאתה מחפש סובארו לאונה כבר זמן רב, הם צוחקים עליך בטענה של "איך לא מצאת? בכל חור יש כזו!"

ה' עדי שמצאתי כבר 4 קופה, כל אחת יותר מיוחדת מהשניה.

לאחת יש מנוע 1.3, והבעלים חי על איזה עץ. גם מבחינת המחיר וגם מבחינה מנטלית ("אחי, זה רכב ספורטיבי!" :shock:)

לאחת אחרת לא היה בכלל טעינה ("אכפת לך להביא לי כבלים?"), בנוסף, היה לחץ בבלוק מנוע (פתחנו את הפקק של הנוזל קירור והוא עף בלחץ אסטרונומי), וזהו. אההה וגם הרדיאטור של המזגן היה מקולקל, ובאמת חוץ מזה כלום. אהמממ (מגרד את הראש), יש פה קצת רקבון ברצפה אבל חוץ מזה הרכב נוסע כמו שד! וגם החלונות והמראה החשמלית לא עובד אחי (GL), אבל מי צריך את זה..? (:2gunfire: )

והשניים האחרות "שכחו" לבקר את מכון הטסטים.

והקטע הכי מצחיק שגיליתי 4 "אחים" חדשים...:shock:

שיחפשו ת'חברים שלהם.

אני עובר לDL ארבע דלתות כחולה. (רק שמשהו לא מסתדר לי בידית ההילוכים של כולן... חסרים שם שתי הילוכים!)

תודה רבה רבה לכולם. יצאתם צדיקים!

יש בשירשור הענטיקות סובארו ישנה ניראת נחמד, לדעתי שווה בדיקה עבורך... תתפוס שתי ציפורים במכה אחת, גם רכב אמין וטוב. וגם רכב אספנות בעוד שנתיים...כך תהינה משני העולמות-רן

attachment.php?attachmentid=42674&stc=1&thumb=1

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יש סוברו "הטשבאק", מכירים? יופי...

האם יש כאילו עם הנעה כפולה? מישהו מכיר/ראה? אשמח לקבל פרטים בה"פ...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש באולגה אחת כזו שנת 81 הצבק 2 דלתות גנט רכב נראה אורגינל סובארו והכי חשוב הרכב 4X4 גורר אופנוע ים בחול חבל על הזמן

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
יש באולגה אחת כזו שנת 81 הצבק 2 דלתות גנט רכב נראה אורגינל סובארו והכי חשוב הרכב 4X4 גורר אופנוע ים בחול חבל על הזמן

מממ נשמע מעניין.

אם אתה יכול תן לו את הטלפון שלי כדי שנצרף אותו למועדון סובארו קלאסי.

תודה מראש:

משה.

(050-736-00-67)

Moshe Azulay

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
יש בארץ כמה סובארו ליאונה קופה בודדות עם הנעה 4X4 ומגדש טורבו.

אני מאחל לך שתיפול על אחת כזו.

אתה מתכוון ל-xt ?

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
אתה מתכוון ל-xt ?

xt isnt 4x4

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...