Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון vs קליאו B

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

בשעה טובה אחי הצעיר הוציא רישיון היום ועכשיו הגיע הזמן לקנות לו רכב.

התקציב הוא בסביבות ה20K,מנוע 1000-1200,שנתון הכי גבוה שאפשר,חסכונית,די אמינה,בטוחה יחסית,ידנית.

אני חשבתי על הסיריון 1.0 ועל הקליאו B 1.2 מודלים 99'(לא מעוניין בפונטו).

היתרונות של הסיריון הם:מאובזרת יחסית לקליאו(לדגם הCX של הסיריון יש 4 חלונות חשמל והגה כח ,שלקליאו אין לפחות לפי לוי יצחק)

לעומת זאת החסרונות שלה:די מכוערת לפי דעתי,לא שהקליאו יפיפייה,אבל לפי ראות עיניי יותר מהסיריון.

כמו"כ לפי דעתי הקליאו היא הרבה יותר "רכב" מהסיריון.

עכשיו הבמה שלכם,במה הייתם בוחרים?

שנה טובה!

בנצי.

פורסם

סיריון ברמת אבזור CX כוללת 4 ח"ח, מראות חשמליות, נ"מ, 2 כריות אוויר , ה"כ, מזגן מצויין, יותר ניקלים מהדגם הפשוט (על הדלתות, ידיות)...

ועם ג'אנט יפה הרכב נראה הרבה יותר טוב....

שים לב להבדלים בין המאובזרת לפשוטה יותר.

אמינות של מקרר אמקור, זריזה (ידנית), ושותה דלק ממש בנימוס, קצת קצת....

אני חושב שבתור רכב ראשון היא עדיפה על הקליאו... בגלל שהיא יותר חסכונית ואמיה , פרמטרים חשובים מאוד לבחור צעיר

036.jpg

033.jpg

040.jpg

haters will hate

פורסם

הדבר שהכי מפריע לי בקליאו הוא האבזור,או יותר נכון חוסר האבזור הבסיסי.

לפי לוי יצחק אין לרכב נ"מ,4 חלונות וחשמל והגה כח כתוספות אינטגרליות,שזה די מביש לרכב ממודל כזה.

האם יש דגמים מאובזרים יותר(במנוע 1200,במנועים הגדולים אני יודע שיש) שכן באו עם הגה כח ולפחות 2 חלונות חשמל?,כי אחרת אין על מה לדבר בכלל.

פורסם

אין מה להשוות הקליאו הרבנ יותר רכב לגבי האיבזור לא מכיר את רמת האיבזור ב 1.2 צריך לבדוק בחוברת של לוי יצחק אך עד כמה שאני יודע ב 99 הגיעו 1.2 רק עם 3 דלתות.

לגבי האמינות קליאו אמינה מאוד אים טופלה כראוי מנסיון עם דגם 1.4.

• תוכן חדש...