Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש בית טוב לאוטו נפלא...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי לנצ'יה HPE משנת 83 שאני נאלץ למכור :( . הרכב נמצא אצלי כ 8 שנים ובמהלכם עבר שיפוץ ושיחזור יסודי וכיום הוא נמצא במצב מצוין גם מבחינה מכנית וקוסמטית.

קצת קשה לי למכור את האוטו (זאת גם הסיבה שאני לא מצליח לשכנע את עצמי לשים עליו "למכירה") והסיבה שאני מעלה את הנושא כאן בפורום היא שאני רוצה למכור את הרכב למישהו שמבין ענין ושישמור עליו ולא אחד שיקנה אותו בשביל הקטע והדווין...

המחיר הוא גמיש. אני רוצה עליו 20000 אבל כמו שאמרתי, אם הקונה רציני אז אפשר לדבר על המחיר.

לפרטים אפשר להשאיר לי הודעה פרטית או כמובן להגיב.

תודה.

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם
שלום לכולם

יש ברשותי לנצ'יה HPE משנת 83 שאני נאלץ למכור :( . הרכב נמצא אצלי כ 8 שנים ובמהלכם עבר שיפוץ ושיחזור יסודי וכיום הוא נמצא במצב מצוין גם מבחינה מכנית וקוסמטית.

קצת קשה לי למכור את האוטו (זאת גם הסיבה שאני לא מצליח לשכנע את עצמי לשים עליו "למכירה") והסיבה שאני מעלה את הנושא כאן בפורום היא שאני רוצה למכור את הרכב למישהו שמבין ענין ושישמור עליו ולא אחד שיקנה אותו בשביל הקטע והדווין...

המחיר הוא גמיש. אני רוצה עליו 20000 אבל כמו שאמרתי, אם הקונה רציני אז אפשר לדבר על המחיר.

לפרטים אפשר להשאיר לי הודעה פרטית או כמובן להגיב.

תודה.

יש תמונה

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
אני רואה שכבר יש לינק...אם תירצו עוד תמונות - רק תגידו :)

אף פעם לא תשמע מאיתנו לא

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

שלום לכולם!

לפי מה שהבנתי מדובר בבעל חיים,אם פותח השרשור דואג ל-? לאחר מכירתו.

מי יודע?האם מקבלים גם את הבונזו שנשאר?

ד.א. אני מגדל חתול וכלב שאוכלים מצלחת אחת.

(לא לקחת ברצינות)

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

סליחה על העיכוב...לא הייתי בבית בסוף שבוע :-)

העלתי מספר תמונות שהיו לי...אשמח לשמוע את תגובתכם

Back-left1.jpg

DashBoard1.jpg

RealFront1.jpg

Engine1.jpg

פורסם
צטער,אבל יהי מה תנסה לא למכור את הרכב הזה,מיליונר הוא לא יעשה אותך,אבל חסר אוצר -כן.

הלוואי ויכולתי לממש את הדבר הנכון שכתבת....אם היה לי בית פרטי הייתי פשוט מאפסן אותו...אבל כידוע, אוטו עומד - מתקלקל. לכן בגלל חוסר ברירה אני מוכר.

פורסם
אשמח לשמוע את תגובתכם
אם אתה צריך אותי כדי לדעת שהוא נראה מצוין וחטוב, אתה בבעיה.

למרות שאני יודע שזה לא בהכרח המקום, האם HPE היא גירסאת האצ'בק לבטא קופה או שיש שינויים לא רק בחיצוניות של הרכב?

משכנתא זה קל

פורסם
אם אתה צריך אותי כדי לדעת שהוא נראה מצוין וחטוב, אתה בבעיה.

למרות שאני יודע שזה לא בהכרח המקום, האם HPE היא גירסאת האצ'בק לבטא קופה או שיש שינויים לא רק בחיצוניות של הרכב?

אני בטח לא צריך אותך (אותכם) שתגיד לי שהאוטו נראה יפה / חטוב / מיוחד. אני יודע את התשובה בעצמי כבר 8 שנים ככה שאני ממש לא מצוי בבעיה.

ה"אשמח לשמוע תגובתכם" היה לא לצורך זה - אלה לאנשים שרוצים לקנות או סתם מתענינים...אולי לא ניסחתי את עצמי כראוי...:? חוץ מזה - יופי זה בעיני המתבונן...

HPE זה דגם בפני עצמו (מסדרת בטה). מבחינה מכנית אין שום הבדל בין הקופה לHPE פרט כמובן לעיצוב (ששונה מהדלת ואחורה) ואם אני לא טועה הקופה קצרה ב 2-5 ס"מ.

• תוכן חדש...