Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

S-CLASS ידנית

sti05
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שאני יודע ואני כמעט בטוח שלא קיימת S-CLASS ידנית בכלל רק אוטומטית. אפילו דגם ה-AMG של הרכב הזה לא קיים בידני. כנ"ל לגבי BMW סדרה 7. באיזה שנתון מדובר ?

Veni Vidi Vici

פורסם
2002 אני מניח, מאחר וראיתי אחת למכירה לפני כמה חודשים

זה היה S320

אני לא יודע מה ראית (ההשערה שלי - טעות כתיבה)... בכל מקרה הנה לינק שמוכיח שדגם האחרון (לא זה שמוצג עכשיו) לא קיים בידני. לא בנזין ולא דיזל !

Veni Vidi Vici

פורסם
אני לא יודע מה ראית (ההשערה שלי - טעות כתיבה)... בכל מקרה הנה לינק שמוכיח שדגם האחרון (לא זה שמוצג עכשיו) לא קיים בידני. לא בנזין ולא דיזל !

והלינק הוא....?

Back to the original - NC again.

פורסם
עם הוכחה כזו אתה בטוח זוכה במשפט.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

יש SLK ידניות בכל מני שנתונים וןכןף אשפר להזמין גם בסוכנות מרצדס דגמים מסויים עם התיבה הידנית החדשה בעלת 6 יחסים.

דגמי AMG לא מגיעים בגרסאות ידניות אלא עם תיבות אוטו' מחוזקות שיכולות לעמוד בעומס.

מסתובבות בארץ כל מני מרצדסים ידניות...

עכשיו אפשר לחזור לשאלה המקורית.

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם
בסוכנות מרצדס אין אפשרות להזמין שום דגם בגרסה ידנית.

רז - בתור מי שעבד במרצדס בעבר, ניתן להזמין כל דגם בכל קונפיגורציה שקיימת אצל היצרן, בהזמנה מיוחדת ובכפוף לתשלום מלוא מחיר הרכב בעת ההזמנה. כולל AMG ידנית בצבע ורוד, אם קיים שילוב כזה...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
S-CLASS ידנית זו לא סתירה?

אתה רוצה ידני? תקנה 205 GTI.

ב-S CLASS אתה צריך להרגיש פינוק ונוחות.

לידיעה בלבד:

אנשים קונים גם במוו ב-800 אלף, ידנית (כן כן תתפלא- ידנית)

הייתי ממליץ על טיול קצר באירופה כדי להבין על מה מדובר.

מי שחשקה נפשו בגיר ידני חייב לפי דבריך לבחור ב-205.

מעניינת מאד השקפתך.

או שלא.

:roll:

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם
לידיעה בלבד:

אנשים קונים גם במוו ב-800 אלף, ידנית (כן כן תתפלא- ידנית)

הייתי ממליץ על טיול קצר באירופה כדי להבין על מה מדובר.

מי שחשקה נפשו בגיר ידני חייב לפי דבריך לבחור ב-205.

מעניינת מאד השקפתך.

או שלא.

:roll:

אצל היצרן לא קיימת S-CLASS ידנית... הוכחתי את זה. חבל על הויכוח...

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...