Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו לא ברור קורה עם המנורות,

כרגע נורה קדמית אחת ונורה אחורית אחת לא עובדות,

לפעמים הם כן עובדות, ולפעמים הם עובדות אחרי שנותנים להם מכה קטנה.

השאלה היא האם כדאי לנסות לפתוח את הפנס ולפתור בעצמי את הבעיה,

או לקחת את הרכב לחשמלאי ושיבדוק הוא את הבעיה.

ועוד שאלה קטנה, איפה אני מאפס את המונה של הקילומטרים באוטו?

פורסם

כן, כדאי לנסות לפתור את הבעיה לבד.

היתה לי בעיה דומה באחד מהפנסים הקידמיים - לא עבד עד שלא קיבל ממני כאפה לזכוכית, ומאז היה עובד עד כיבוי הרכב.

הפיתרון - הוצאת המנורה ממקומה, ניקוי כל המגעים באזור עם ספריי מגעים LPS, ומאז אין שום בעיה בהדלקת האורות.

לגבי שעון הקילומטרים - אתה מדבר על השעון הקטן עם שלושת הספרות או על השעון הגדול?

את הקטן ניתן לאפס ע"י לחיצה על הידית שלידו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא יודע אם הבנתי נכון...

אמרת שלא עובדות שתי הנורות, קידמית ואחורית.

הן נידלקות ונכבות ביחד או שכל אחת והמקרה הספיצפי שלה?

בקשר למד קילומטרים, ממש מתחת למד אמורה להיות ידית ארוכה שאתה אמור ללחוץ עליה כדי לאפס.

פורסם

תודה לכולכם,

אכן ניסיתי לפתור את הבעיה לבד, אבל איך שפתחתי את מכסה המנוע ראיתי שאין לי סיכוי.

כשהגעתי לחשמלאי הוא בעצמו הסתבך קשות עם המנורות, העניין הוא שהאוטו כנראה חטף מכה בעבר והביאו אותו לפחח שעשה שם המון בלגן, כך שבקושי הייתה גישה למנורה.

חצי מהמנורות בערך לא עבדו (כולל הוינקרים), הוא לקח לי על הכל 80 שקלים.

פורסם

אני לא בטוח שזה קשור לתאונה.. הגישה לאחד הפנסים (אם אני לא טועה, בצד הנוסע, היכן שממוקם המזגן) מחורבנת לחלוטין, גם בלי תאונה.

פורסם

הפיתרון - הוצאת המנורה ממקומה, ניקוי כל המגעים באזור עם ספריי מגעים LPS, ומאז אין שום בעיה בהדלקת האורות.

:mm_yeah:

הנוסע ב-205 ללא ספריי מגעים - שם את כספו על קרן הצבי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
:mm_yeah:

הנוסע ב-205 ללא ספריי מגעים - שם את כספו על קרן הצבי.

צחוק בצד - זה אחד הדברים הראשונים שקניתי אחרי שקיבלתי את הרכב. באמת שימושי... יחד עם מטליות אלכוהול (Swab).

• תוכן חדש...