Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי את הדלתות הקדמיות ברכב ומצאתי רמקולים רגילים + טוויטרים כל קבל קטן ליד.(שצילמתי).

מדובר בגולף 2002. הם מקוריים שם מקובעים עם ניטים.

ומתקין (לא יודע איזה) חיבר אליהם (פעם) מגבר JBL 75*2....

עכשיו אני חשבתי שהם לא משהו - אבל משום מה שהוא הרכיב מגבר כזה עליהם - אני חושש שהם ברמה גבוהה...

יכול להיות ?

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

גם שאני שקניתי את הגולף אומנם ישנה 92. בדלתות היה קומפננט של נוקיה עם טויטרים בתוך הדש עם קירור שמן, שמעו בהם מעולה ועם מגבר גם, היה גם את הסמל על המגנטים של פלקסווגן עם השנה (92).

עד שהחלפתי בחדשים.

תמיר

פורסם

רק האוזן תחליט על איכות הרמקול מכיוון שלא נראה לי שמישהו כאן

יתן לך חוות-דעת מנסיון עצמי.

אך אם אתה רוצה להחליף אותם ניתן להוציא את הניטים על-ידי קדיחה בניט עצמו (באמצע) עד שהוא יפול.

פורסם
רק האוזן תחליט על איכות הרמקול מכיוון שלא נראה לי שמישהו כאן

יתן לך חוות-דעת מנסיון עצמי.

אני מקווה שאתה מרשה לי לתת חוות דעת אישית, אז ככה הרמקולים המקוריים שיש בגולף נשמעים טוב לחובב האודיו ממוצע סך הכל הם טובים. ניתן לחבר עליהם מגבר שהספקו נמוך ולקבל תוצאה טובה יותר. לסיכום אם אתה לא הולך להשקיע סכום על קומפוננט איכותי אז אין לך מה להחליף את הרמקולים.
פורסם

בסוף יצאו גמורים החלפתי אותם ב MBQ ובדלתות האחוריות שמתי קומפוננטים של אינפיניטי - ובמגש האחורי שני רמקולים אלפיין 130 וואט (30RMS) מחוברים לרדיודיסק... אהההה איזה שמיעה פצצה

הקומפוננטים מוגברים - הרמקולים האחוריים לא...

וסאב כמובן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
:shock: 30 RMS ...
כן כן 30 - אבל משום מה נשמעים ממש ממש טוב, חיברתי גם 4 קומפוננטים שככה הם רק מוסיפים.

יחסית לקומפוננטים בקושי שומעים אותם בכלל.

שמיעה מהממת אבל הווליום לא ממש מפצוץ...

כי המגבר 4 יציאות לא מספיק חזק ולא מרים טוב את 4 הקומפוננטים - צריך להחליף אותו בהזדמנות.

• תוכן חדש...