Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשדרות הר-ציון בת"א (לא יודע איזה מספר, אבל ליד מוניות יהב/רהב או סוכנות יהב/רהב) עומדת אופל אסקונה במצב יפה מאודה למכירה.

נצפתה סובארו 79 סטיישן כסופה לא רחוק ממנה, עמוסה בריהוט.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תגובות 344
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב מדובר על אתרי פינוי של "פסולת" מתכת אך לצערי בכול יום שאני נוסע אני רואה משאיות מובילות רכבים ישנים, לעיתים במצב טוב שיכלו לזכות לשיקום הולם.

אז ככה , מדובר על אתר שפעם נקרא קרית הפלדה בעכו, היום שייך לחברה פרטית בשם חד טכנולוגיה.

בפעם האחרונה שעברתי שם נחו להם סיטרואן GSA נראית מעולה חיצונית, אלפא גולייטה , חיפושית , וזה רק מהפעם האחרונה.

צריך אולי לתאם פגישה עם נציג כלשהוא על מנת שיארגן סיור, לפי דעתי מדובר שם על פוטנציאל ענק, אם לא לרכבים שלמים, חלפים בטוח שתמצאו שם.

אתר שני הוא אתר רכבים שערית חיפה גוררת לשם רכבים נטושים, נמצא בירידה ממרכז זיו, מול חניון אגד , פניה קטנה ימינה ירידה בדרך עפר 50 מטר.

פורסם
טוב מדובר על אתרי פינוי של "פסולת" מתכת אך לצערי בכול יום שאני נוסע אני רואה משאיות מובילות רכבים ישנים, לעיתים במצב טוב שיכלו לזכות לשיקום הולם.

אז ככה , מדובר על אתר שפעם נקרא קרית הפלדה בעכו, היום שייך לחברה פרטית בשם חד טכנולוגיה.

בפעם האחרונה שעברתי שם נחו להם סיטרואן GSA נראית מעולה חיצונית, אלפא גולייטה , חיפושית , וזה רק מהפעם האחרונה.

צריך אולי לתאם פגישה עם נציג כלשהוא על מנת שיארגן סיור, לפי דעתי מדובר שם על פוטנציאל ענק, אם לא לרכבים שלמים, חלפים בטוח שתמצאו שם.

אתר שני הוא אתר רכבים שערית חיפה גוררת לשם רכבים נטושים, נמצא בירידה ממרכז זיו, מול חניון אגד , פניה קטנה ימינה ירידה בדרך עפר 50 מטר.

מישהו יודע אם יש מקומות כאלו באיזור ירושלים?

תודה אבי. :-)

פורסם
ואופל אסקונה כחולה מודל 86 במצב מחורבן עומדת למכירה וגוססת ברח' בנימין פיין בראשל"צ.

חבר'ה, כל הכבוד לכם שאתם שמים לב, ומעלים כאן את כל הרכבים האלה...

אבל תשתדלו בבקשה לרשום מספרי טלפון, זה מאוד עוזר...

בעל הרכב בטוח לא יתנגד - בשבילו זו אחלה פרסומת...

אם החלטתם שאתם לא הולכים על רכב מסוים, תחשפו אותו עם מספר טלפון כי יכול להיות שבדיוק מישהו מחפש כזה ויהנה ממנו בגדול...

תודה.

• אחראי פורום
פורסם

יש מתעניינים באסקונה?

שני פגרים של אסקונה 5 דלתות (פח ודלתות שלמות,אין שמשות בחלק מהן)

בעכו , ליד כיכר שטראוס לכיוון היציאה (חוף תמרים). בחצר בית.

באותה חצר - פיג'ו 504 טנדר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
נצפה רכב לא מזוהה (לי) ליד מסעדת נאפיס אצל מכוון פרונט כל הבודי בארטס במצב מעולה לא יודע עם היא נוסעת אבל
זה נראה כמו שברולט אימפלה 1959.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

זה שבי "פרפר", שרק עכשיו סיים פחחות/שיכום כללי במוסך בחיפה, אם אינני טועה, והוא בהחלט נוסע/ייסע בקרוב! ולא נראה לי, שהבעלים (שאני לא מכיר אותו אישית, אבל שמעתי), ירצה למכור אותו כ"כ מהר, שניה אחרי שעשה לו שיפוץ כללי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הבעלים של השברולט הוא בעל מכון הפרונטים,בעל מקצוע מעולה כשלעצמו ומתגורר בנצרת. אין לו כל כוונה למכור,אגב,יש לו סט גומיות לכל הרכב שהזמין מארה"ב אלא שהסט לא תואם (אולי תואם מודלים שאצל מישהו מהפורום) והוא תקוע איתו ואולי ירצה למכור (הכוונה לסט הגומיות), סט חדש בדרך כמו גם בקליות אחוריות שהוזמנו על ידו.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

פיאט 600 שנת 68 או 69 נמצאת במצב רע, עומדת על כל 4 הגלגלים, פנים הרכב נראה בסדר יחסית לגיל, מצריכה הרבה עבודה אך לפחות הרכב שלם לחלוטין ולא שחוט.

נמצא בחיפה, ליד מוסך המספנה , נראה לי שבל המוסך מחזיק אותו למטרה כלשהיא. (הרכב לא מטופל)

מגוון אלפות בכל מיני מצבי צבירה , נמצאים במוסך מול טיב טעם בכביש הישן לכיוון הים בקריית חיים.

פורסם
מגוון אלפות בכל מיני מצבי צבירה , נמצאים במוסך מול טיב טעם בכביש הישן לכיוון הים בקריית חיים.

במוסך של אהוד כנראה. הבחור מומחה לאלפות קלאסיות וכנראה שומר אותן כמחסן חלפים.

משכנתא זה קל

• אחראי פורום
פורסם

להצלה מיידית!! בפ"ת bmw 2002 , כחול כהה , נראית מצויין מתחת לכיסוי.

הכיסוי הורם בכוונה ע"י העירייה והודבק פתק אדום/כתום בוהק שכולנו

יודעים מה רשום בו! רשומה כאספנות ושוב, נראית טוב מאוד.

איפה הבעלים שלה?? אני לא זוכר את הרחוב אבל בימים הקרובים

אני חוזר לשם ומי שמעוניין יקבל הכוונה.

ועוד בימר כזו , בכרמיאל , חונה בחנייה פרטית. אני זוכר אותה משופצת

ומטופלת בקנאות (גרים קרוב אליי) , עכשיו היא מוזנחת ומעלה אבק וחלודה.

מהדגם המוקדם עם הפנסים העגולים מאחור.

חבל...אולי יש מצב שתימכר.

פרטים רק בה"פ. לא אהיה אונליין ביומיים-שלושה הקרובים עקב מעבר דירה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...