Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילצולים בוולבו 740

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב וולבו 740 , שנת 1992 , 127,000 ק"מ , מנוע לא "אוכל" שמן, אין חוסר במים ברדיאטור, אבל המנוע מצלצל בכל האצה ובמיוחד כשהמזגן עובד.

הוכנס 44 K למכל דלק- לא עזר.

שימוש בדלק 98 - לא עזר.

תוסף דלק נוסף - לא עזר.

אינפוזיה ישירות לואקום בסעפת היציקה של 44 K - לא עזר.

שינוי מיקום המפלג - לא עזר.

מה כן ימנע את הצילצולים ?

רק אני ואנוכי נורמלים מכולם.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם

העלית את הנושא לא מזמן ועושה רושם שניסית לפתור את הבעיות ולא ממש הצלחת.

בכל אופן כנראה שצריך יד מקצועית שתבדוק יחס אויר דלק במערכת ההזרקה.

תופעה דומה אצלי בוולבו 740 במיוחד עם מזגן!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

שלום רב

א. יש לבדוק את קידום ההצתה ( אין אפשרות כיוון במנועי b200f )ויש לבדוק לתקלות (יש ברכב חישן "צילצולים " )

ב. יש סיכוי שרצועת הטימינג לא יושבת נכון ( נתקלתי ברכב שהרצועה "קפצה" שן אחת )

בברכה זיסו יוסי

פורסם

האם קיים אצלך ממיר קטליטי? (אני שרכב מהשנתון הזה לא מחוייב בממיר - אבל אני מנסה בכל זאת), בכ"א אם קיים יכול להיות שהוא זה שגורם לרעש הצלצול (אצלי בהאצות מעל 3,000 סל"ד, מתחיל רעש שמזכיר רעש של שקל בפחית שעוברת נענוע עצבני :| ).

פורסם

אצלי הייתה בעיה דומה ברכב. ניסיתי כל מיני פתרונות עד שהתברר שרעש הצילצולים הוא מהמדחס של המזגן דווקא ולא מהמנוע. החלטתי לנסוע עם הרעש עד שהמדחס ילך לעולמו.

• תוכן חדש...