Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה!

אני יודע שזה נושא נדוש פה אבל אני לא כ"כ מבין ואין לי עם מי להתייעץ אז תודה..

כבר הרבה זמן שאני מת להרכיב מערכת איכותית ברכב... ויש לי כבר את הכסף...[תקציב=כ-2000 ש"ח לרדיו דיסק+רמקולים לכל הרכב]

אבל אין לי ידע בנושא!

מבחינתי אם הייתי שומע אצל מישהו-מערכת מסויימת-אם הייתי אוהב אותה הייתי רץ לקנות בלי לחשוב פעמיים...אך אין לי חברים שמשקיעים ממש במערכת לצערי.

אני בעקרון צריך :

1.רדיו דיסק [עדיף שלא יהיה כולו כסוף כי הכל באוטו שחור אצלי]-הבנתי שכדאי ללכת על PIONEER...

שיקרא MP3 + WMA ושיהיו לו כמה שיותר מאפיינים כמו RDS..אקולייזר..קליטת רדיו מצויינת ומותאמת לארץ![הבנתי שלא כולם ככה]... שהעברת שירים תהיה מהירה...[הבנתי שהרבה נגנים של פיוניר לא מעבירים מהר ויש DELAY]...שיהיה שלט..שהפאנל לא יהיה מסובך לפירוק והרכבה[נופל?נשלף?] וזהו.... [לא צריך דולפינים ותצוגות מדהימות]...

2.FRONT STAGE? ככה קוראים לזה? רמקולים איכותיים לקדמת הרכב...עם טוויטרים [צריך טוויטרים?] ו CROSSOVER [שכחתי מה זה..]

הבנתי ש KENWOOD מעולים..

3.רמקולים 9*6-מאחורה... אשר יתנו צלילים נמוכים טובים גם.. כי אני לא הולך לשים סאב וופר!... [אגב.. יש לי מגבר קטן של SHEERWOOD שקיבלתי.. אם תרצו אעלה תמונה ותגידו לי אם שווה להתקין כזה ברכב והאם הוא ישפר את הסאונד או לא?] הבנתי שגם פה כדאי KENWOOD.

אגב שמעתי כאלה של חברת MAGNAT [גרמני אבל לא כ"כ מוכר] בחנות POMPA והם נשמעו פצצה!

אז לכל זה אני מקציב 2000 ש"ח בערך.. ללא סאב [לא צריך] ומגבר [כי יש לי אחד]..

הנה המגבר:

http://mama8.250free.com/IMG_5777.JPG

IMG_5777.JPG

בבקשה חבר'ה! דברו מנסיון... אל תמליצו לי על משהו שלא האזנתם לו...

אגב... תגידו לי... הסאונד לא נקבע יותר ע"י הרמקולים? יותר מאשר הרדיו דיסק? .... למה נראה כאילו כל רדיו דיסק עושה את אותה עבודה-קריאה- אבל לרמקולים יש חשיבות מכרעת יותר בקביעת איכות הסאונד לדעתי... [כמו בגיטרות ומגברים]... אבל על זה אתם תענו לי...

נ.ב-המכונית שלי היא סובארו אימפרזה 2001 אם זה משנה [לא טורבו]

תודה אנשים טובים!! cool.gif

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סע לגריז מערכות בראשון תפנה למשה התותח הוא כבר ירכיב לך מערכת טובה תרצה יותר אינפורמציה תפנה אלי בפרטי.

דודו.

אני מאמין ואתם

פורסם

אם תוכל קצת לגמש את התקציב ל2500 שקלים תוכל להנות ממערכת טובה בהרבה:

1. רדיו דיסק יש לך מבחר מאוד גדול בעניין הדבר הראשון שעלה לי לראש שזו בחירה מצוינת לדעתי זה פיוניר DEHP4700 עולה בסביבות ה1000 שקלים, תוכל לקחת משהו יותר זול אבל היתרונות של המחשיר הנ"ל הוא שיש לו שליטה לסאב.

2.קומפוננט(אם אתה לא יודע זה כולל טויטר קרוס ומיד באס) קדמי של מורל פולס עולה בסביבות ה500.

3. המגבר שלך נראה לי לא יעיל במיוחד:), אז אני מציע לך ללכת על מגבר סיני נחמד 4 ערוצים יש לי נסיון עשיר עם הבוס BA-2900 אשר עולה בסביבות ה500.

4.במקום רמקולים אחוריים שיתנו באס נחמד תוכל לקנות סאב כי יהיה לך מגבר חזק יחסית, יש הרבה אפשרויות עם הסאבים, היה לי את הפיוניר 305 והייתי די מרוצה, עדיין לפי מה שהבנתי היום יש אלטרנטיבות יותר טובות כמו למשל הלאנזר מקס, בכל מקרה סאב זה גם בסביבות ה500 שקלים.

בעצם היתרון בכך שאתה מעלה קצת את התקציב זה שאתה מקבל סאב במקום רמקולים אחוריים שזה הבדל עצום לדעתי, וכמובן שגם הקומפוננט הקדמיים יקבלו הגברה מאוד טובה יחסית לרדיו דיסק.

מקוה שעזרתי

פורסם

את הפיוניר 4700 קניתי לפני שבוע ב820 שקל בעשרה תשלומים (ללא ריבית) ..תבדוק בזאפ.אחלה HU ..העברת שירים מהירה ..לא קופץ ונשמע אחלה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
את הפיוניר 4700 קניתי לפני שבוע ב820 שקל בעשרה תשלומים (ללא ריבית) ..תבדוק בזאפ.אחלה HU ..העברת שירים מהירה ..לא קופץ ונשמע אחלה.

אפשר גם להביא מהדיוטי פרי ב 750 שקל אבל לא נורא

הייתי מציע לך באמת כמו שחברי אירון מן אמר את הפיוניר 4700 בדיוטי פרי יש אותו ב 750 שקל כמו שכבר אמרתי

לגביי קומפננטים הייתי מציע לך להביא מורל פולס או לייטניג אודיו בולט 500 - 600 שקל

קישורים:

http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=23401

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=6fc2ec1edd2d72dd1ccb29a2be08bd35&productid=105

לגביי רמקולים אחוריים יש את המורל פולס 6*9 ויש גם פיוניר 460 וואט או ליטינג אודיו 400- 500 שקל

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=6fc2ec1edd2d72dd1ccb29a2be08bd35&productid=115

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=6fc2ec1edd2d72dd1ccb29a2be08bd35&productid=152

http://i.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB25692=58879&DB141014=141049

והייתי מציע לך לא להשתמש במגבר שיש לך עכשיו כי הוא פשוט בדיחה אלה לקנות מגבר רציני כמו הגי בי אל

תחסוך עוד קצת כסף ותקבל אחלה של מגבר

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

רדיו דיסק פיוניר 4700-850 שקל

קומפוננט-מורל פולס-500 שקל

6X9(אם יש מקום) מורל פולס-450 שקל

התקנה-200 שקל והגזמתי

לשדרוג הבא שלך תחסוך עוד סכום נחמד ותשקיע בסאב נחמד והמגבר,למשל בעוד 1700 שקל אתה מביא גם את הJBL 75.4 ב1000 שקל ובעוד 700 את הסרווין HED,רוקפורד P1,פיוניר 306C,ועוד כמה אפשרויות.

תהיה לך אחלה מערכת בכלום כסף יחסית.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

וואו!

תודה רבה לכל המגיבים עד כה!

ממש מתסכל להיות מוכן כבר לקנות מערכת אבל ללא מציאת מישהו להתייעץ איתו... אז תודה!

אז אני מבין שיש פה הסכמה פה אחד על הקומפוננט של מורל פולס [למישהו יש אחד כזה?]

אז אני אשמע בעצתיכם [מי ידע שחברה ישראלית תהיה כזו מוצלחת?]

אני רק מקווה שלא יתקינו לי את הטוויטרים של זה על המסגרת של הדלתות ברכב כמו שמרכיבים לחלק מאנשים שראיתי... ממש עבודה ערבית... לי באוטו יש מקום גם לטוויטרים... נקווה שייכנסו]

לגבי ה"מגבר" שלי- הבנתי את הרמז :wink: אך נראה לי שאשמע בעצת NEO19 ואתקין רק רדיו דיסק+קומפוננט+9*6 ובעתיד אם ארצה -אשדרג [אפשרי לא?] בטח ישחטו אותי במחיר להתקנה.

אני עוד צריך למצוא מקום טוב ברמת-גן והסביבה להתקין הכל.

אני יודע שלא צריך להקשיב לכל אחד בזאפ-אבל כתבו שם חלק של-4700 של PIONEER יש חרא בולם זעזועים וגם קליטת רדיו לא משהו...

זה נכון?.... אולי כדאי לקחת דגם כמו 6750MP?

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3377,normal_sales

מה שמביא אותי לעדכון השאלות שלי...בבקשה תענו:

1.מה הקטע באמת של כל המכשירים של PIONEER שמסתיימים ב-50?

הבנתי שפותחים אותם בארץ ומכוונים את הרדיו... האם להתקרב לכאלה? או לא?

הייתי גם בבית PIONEER בת"א והמחירים שהם נתנו לי למכשירים יצאו הכי גבוהים בזאפ אך מצד שני הם היחידים שנתקלתי שנותנים 3 שנים אחריות על המכשירים!! מה הקטע? כל החנויות עם שנה אחריות מייבאים אפור?... האם שווה לקנות בבית PIONEER בשביל האחריות? :?

2.החניה שלי בבית ממש מתחת לשמש והאוטו ממש רותח כשאני נכנס... האם זה משפיע על הרמקולים במכונית? הגומי של הממברנה או מה שיש שמה לא יכול להתייבש ולהיקרע??:sad:

3.יצא לי להאזין לרמקולים 9*6 של MAGNAT הגרמנית בחנות POMPA.. נראה לי הדגם הזה:

http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=4495&CatCode=531

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3514,'special_sales')

ואני זוכר שהם נשמעו ממש פצצה!...

אתם מכירים ת'חברה?.... שווה "להסתכן"? ... האם אני חייב עוד מורל מאחורה אם אני הולך על הפולס?

זהו בינתיים!

מחכה לתשובות!

ביי!

פורסם

אז ככה גבר כמה דברים

ברור שבעתיד תוכל להרכיב מגבר וההצעה של נאו היא טובה לקנות רמקולים ופנל ובעתיד מגבר

לגביי הרדיו דיסק של פיוניר 4700 לי יש אותו אני לא זוכר שהוא קפץ לי מתיי שהוא בפעם האחרונה

ה6750 יהיה סתם יקר בשבילך אתה לא הולך לשים סאב אז זה סתם בזבוז לפי דעתי

לגביי השמש יש בד כזה שמחסים את הרמקול ואת כל המגש מאחורה משתיי סיבות האחת של ימשוך עין לגנבים והשניה היא נגד השמש בוא נגיד שלא בריא שידפוק כל היום על הרמקול שמש

לגביי האחורים אז אתה לא חייב לשים עוד מורל מאחורה אם יש לך את הקומפננטים שלהם

אם אהבת את המאגנט אז תיקח אותו רמקול קונים לפי הטעם כלומר אני מציע ללכת לחנות כל שהיא ולשמוע כמה דגמים של רמקולים יכול להיות שתאהב יותר את המורל פולס זה עניין של טעם!

פורסם

אתה לא חייב מורל מקדימה,זו הייתה המלצה,יש עוד המון אופציות שימצאו חן בעיניך אני בטוח,גם לגבי הקומפוננט.

בקשר לבלאי השמש,זניח לא משהו שצריך להדאיג אותך.

בקשר לפיונירים,אלו עם הסיומת של 50 אלו דגמים ארופיים שלרוב עוזי רדיו ייבא לארץ,הבואן הרמשי כל השאר בדרך כלל פותחים אותם כדי לכייל אותם,לא סיפור רציני אין לך מה לדאוג,ההפרש משתלם.

וה6750 הרבה יותר טוב מה4700 אבל תלוי כמה הוא מתאים לכיס שלך

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

1. 50 בסוף דגמים של עוזי רדיו היבואן הרישמי של פיוניר בארץ.

2. השמש והחום משפיעים על הרמקולים עם הזמן. (ודי הרבה זמן יחסית)

3. אם האהבת קח! (ב300 שקל, כן?!)

*הקומפ' פולס של מורל לא רע יחסית למה שהוא עולה.

בקשר לרדיו דיסק קח קלריון או אלפיין במחירים דומים 1000 - 1200.

פורסם

בשביל מה הוא צריך פנל של אלפיין או קלאריון

ואיזה פנל יש לאלפיין ב 1000 שקל תגיד לי עכשיו ואני רץ לקנות

פורסם

לדעתי עדיף במקום ה6x9 לחסוך עוד טיפה לקנות מגבר JBL מהדיוטי אם יש לך גישה לשם..

ואחרי זה כשיהיה עוד כסף לקנות אחוריים או לחילופין סאב, או גם וגם

פורסם

אוקיי.... אז מה אתם אומרים על זה?:

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3199,normal_sales[רק מוזר שכתוב בגדול "עדיף דגם 431 של KENWOOD עם 3 שנים אחריות" למה לכתוב כזה דבר בדף של מוצר אחר?].

כנראה ה-MP הזה בסוף המספר 4700 עושה הבדל.... הבנתי שכל ההבדל בינו ל-4700 הרגיל זה של-MP יש RDS שנראה לי שעדיף... [עוד 100 ש"ח למחיר יענו]

מוזר שרק POMPA מוכרים את הרדיו דיסק הזה....

אבל שוב... מה הקטע של האחריות? יש דגמים עם שנה ויש נדירים עם 3 שנים!

לגבי השמש-אני אשים את הווילון השחור האחורי שיש לי במכונית ... נראה לי זה יעזור... ואם לא אקנה שטיח כזה [רק שלא יחסום ת'סאונד]...

איפה אני יכול לשמוע את הקומפוננט הזה של מורל? במרכז? רמת-גן תל-אביב... באזור?

יש אולי מישהו פה שגר בסביבה? אולי אפשר לדבר?

זו הבעיה בכל רכישת מוצר... החברות לא מתאמצות מידי להציג אותו בפניך ולכן אין דרך לבדוק את הטיב שלו.... זה למה כל פעם אנחנו עוברים את התהליך המייגע של החיפוש...

אבל אם בסופו של דבר נפלנו על מוצר טוב-ישנה הרגשת סיפוק...

נקווה שזה יקרה פה בעזרתיכם...:-D

עריכה:

אגב עוד משהו!

אני בעיקר מאזין לרוק נורמאלי [לא כבד] אלטרנטיבי.. ולאקוסטי... [לא ראפ וכל מיני כאלה]

אולי בחירת רמקולים קשורה פחות או יותר גם לסוג מוזיקה שנשמע? [יענו לא נראה לי שסאב כזה חיוני למוזיקה שאני מאזין לדוגמא...]

• תוכן חדש...