Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10K , פיגו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

פניתי למוסך לקבל הצעת מחיר לטיפול 10 אלף .

אמרו לי שזה יעלה כ 450-500 שקל כולל פלגים פחלטר שמן וכו ...

אני גם רוצה להחליף טיימיניג .. הוא אמר שהוא לא מחליף רק טיימינג אלה גם משאבת מיים ומחליף את הרצועות מותח ואלוהים יודע מה וזה עולה כ 1000 שקלים .

המחיר ראלי ????

וכמו כן האם אתם ממליצים לי לעשות עוד משהו ביישור קו ???? ( האוטו מאז הקנייה היה רק בכיוון פרונט ) .

פורסם

1000 שקל לטימינג בלי הטיפול .

דרך אגב יש לי תופעות טבע עם האוטו והמזגן .

כשאני מפעיל אותו האוטו נהיה כבד אבל כבד ברמות מטורפות זה כמו ההבדל של לסוע לבד ועם 5 אנשים באוטו .

מה שמוזר בכל העסק שהמזגן עושה קולות ורעש נורא ( שומעים רק מחוץ לאוטו לא בפנים ) , לפעמים הוא ממש כבד כמו שציינתי ולפעמים פתאום הוא עאילו משתחרר ונותן לי לשים קצת גז :-P .

אבל פתאום הוא כאילו מחליק כאילו יש רצועה שמחליקה ולא מעבירה את הכח ... ממש לא ברור זה כאילו אתה בניוטר או שההילוך לא יושב ולא מעביר את הכח .. אבל שוב זה קורה רק כשהמזגן עובד .. :shock: ...

אני לא יכול לסוע בלי מזגן חם לי ....:x

פורסם
1000

טיפול טיימינג סביר לרכב הזה עולה בסביבות 800-900 בדר"כ.

מאיפה לך המידע הזה

אני עשיתי טיפול 10,000 + משאבת דלק + טיימינג ב 1000

פורסם

אני עשיתי טיפול 10,000 + משאבת דלק + טיימינג ב 1000

משאבת דלק ? לא נשמע לי הגיוני. אולי אתה מתכוון לפילטר דלק.

מחיר המשאבה (בלי עבודה) בין 500 ש"ח לתחליפית ועד מעל 2000 למקורית (3BAR).

דרך אגב, פרוייקט מצולם של החלפת טיימינג (במנוע XU של 205) בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=78630&highlight=%E8%E9%E9%EE%E9%F0%E2

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נו בסדר רז, אז זה במוסך אצל חבר שלי "אם אתה רוצה אני אסדר לך מחיר דומה לעתיד"

בכל זאת 1000 על טיימינג זה מוגזם לא?

פורסם

בהנחה שמדובר במספר שעות של עבודה, וחלקים (רק המשאבה עולה כ-200 ש"ח, + נוזל קרור איכותי וכו'), ובהנחה שהמכונאי לא חבר/מתנדב/פעיל ציון, אז המחיר הוא בהחלט סביר.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
משאבת דלק ? לא נשמע לי הגיוני. אולי אתה מתכוון לפילטר דלק.

מחיר המשאבה (בלי עבודה) בין 500 ש"ח לתחליפית ועד מעל 2000 למקורית (3BAR).

דרך אגב, פרוייקט מצולם של החלפת טיימינג (במנוע XU של 205) בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=78630&highlight=%E8%E9%E9%EE%E9%F0%E2

3 באר ?

בהזרקה חד נקודתית יש 1.5 באר - ואפשר להשיג משאבות מצויינות (בוש ומותגים אחרים) ב 500-600 שח (ואף פחות לעיתים).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק,

באופן חד פעמי הצדק איתך, ברכבי משאבת 3BAR שמחירה מעל 2000 ש"ח (מקורית של BOSCH), לא הייתי בטוח מה סוג המשאבה ב-205 1.4, ולכן ציינתי שמחירה החל מ-500 ש"ח לתחליפית (1.5BAR) ועד בסביבות 2000 למקורית (3BAR).

בכל מקרה 1000 ש"ח לטיפול + טיימינג + משאבת מיים + משאבת דלק, כמו שנרשם למעלה בהודעה של SK הוא לא ריאלי, ויביא לקריסה כלכלית מחרידה ולהפסדי כספים מעוררי פלצות על עסק שבוחר בו כעיסוק העיקרי שלו.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
כמה עולה טיימינג לבד ל 205?

העבודה עולה הרבה כסף.

בגלל שהעבודה יקרה, מחליפים גם את המשאבת מים ע"מ שלא תצטרך לשלם שוב מחיר של עבודה (מאות שקלים !!) במידה ועוד חודשיים היא תתקלקל.

משאבת המים מייקרת את העניין בעוד כ-200 שח, עשה חשבון...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
איציק,

באופן חד פעמי הצדק איתך, ברכבי משאבת 3BAR שמחירה מעל 2000 ש"ח (מקורית של BOSCH), לא הייתי בטוח מה סוג המשאבה ב-205 1.4, ולכן ציינתי שמחירה החל מ-500 ש"ח לתחליפית (1.5BAR) ועד בסביבות 2000 למקורית (3BAR).

בכל מקרה 1000 ש"ח לטיפול + טיימינג + משאבת מיים + משאבת דלק, כמו שנרשם למעלה בהודעה של SK הוא לא ריאלי, ויביא לקריסה כלכלית מחרידה ולהפסדי כספים מעוררי פלצות על עסק שבוחר בו כעיסוק העיקרי שלו.

פראיירים מפרנסים את בוש במשאבה של 2000 שח, אחרים קונים חליפית *טובה* ברבע מחיר ;-)

ב 205 1.4 יש הזרקה חד נקודתית, ב 106 1.4 יש כבר רב נקודתית ושם זה באמת 3 באר (כמו ברוב המכוניות עם ההזרקה הרב נקודתית).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טיפול 10K בפיג'ו 205 הוא סופר פשוט. אם לא הייתי מצליח לעשות אותו בעצמי, לא הייתי מדבר. פעם ראשונה שאני עושה טיפול לרכב, ולא לקח לי יותר משעה של עבודה.

החלקים עלו, באופן סימלי, 205 ש"ח.

500 ש"ח לעבודה נשמע לי יקר... 300 ש"ח לעבודה של שעה?!

טיימינג, לעומת זאת, אם עושים כמו שצריך, עם מותחנים, רצועות אביזרים, משאבת מים ונוזל קירור איכותי בהחלט יעלה כ1000 ש"ח. וזה בתנאי שלא נתפסת לך המשאבת מים בתוך המנוע, ואז זה סיפור מהסרטים להוציא אותה החוצה.

לגבי המזגן - גם אצלי הרכב מרגיש כבד כשמפעילים מזגן. מה לעשות, זה מנוע 1.4 עם 75 כ"ס, לא מפלצת נפח אמריקאית.

מה שכן, התחושה עם מזגן השתפרה ללא היכר אחרי ששיפצתי את ראש ההזרקה שלי. עכשיו ההבדל מורגש, אבל משמעותית פחות. רוצה להכנס להרפתקה של אלפי שקלים - זה הכיוון :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי המזגן - גם אצלי הרכב מרגיש כבד כשמפעילים מזגן.

ב-205, אם יש צורך בבלימת חרום, הפעלת המזגן יעילה יותר מהבלמים ... :mm_wink:

החלקים עלו, באופן סימלי, 205 ש"ח.

הלוואי שזה היה כך ב-911.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

קשה המזגן הזה ......

לפי מה שהבנתי אתכם הפתרון היחידי הוא שעם הדלקת המזן הרגל על הגז צריכה לרדת על למטה ... :roll:

מה הדיבורים לגבי הזרקה ????

כדאי לבקש לבדוק את זה ... אם זה אלפי שקלים כבר עדיף לקנות קצת קרח ולפזר באוטו :-P ....

שווה לבדוק את הכיוון של הזרקה ?

ולבחור שעלה לו 1000 שקלים .... גם אני רוצה .. זה 50% הנחה לפי דבריך .. אפשר את הפרטים של המוסך ..

• תוכן חדש...