Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 20VT?

red gti
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,הכותב הוא חבר של בן עם הפולו האדומה.

גם לי יש פולו gti,כסופה,ועד לפני כמה זמן גם אני הייתי כותב מדי פעם בפורום תחת השם Q,אולי אתם זוכרים ואולי לא,אבל בכל מקרה הנושא הוא שאני מעוניין להחליף את הפולו שלי לאיביזה טורבו ספורט.

הסיבה העיקרית להחלפה היא שאני רוצה עוד כח ופוטנציאל לעוד כח,הרי גם ככה הפולו על כביש טכני היא לא בעלת נתונים יותר מידי מרשימים. אומנם יותר טובה בכביש כזה על האיביזה אבל ההבדל הוא לא יותר מידי גדול,וההגה בשתיהן הוא נורא.

עכשיו רציתי לדעת אתם יודעים עוד קצת על נתונים של האיביזה חוץ מהנתונים היבשים שלה? מבחנים אני לא ממש צריך כי זה לא בעיה למצוא דרך הרשת,אבל אם למישהו יש איזה מבחן מעניין במיוחד של האיביזה אני ישמח לקבל אותו.

ואני צריך גם אם יש תוצאות של מבחני ריסוק ובטיחות של האיביזה ובכלל רשמים ממישהו בפורום שיש לו איביזה טורבו או הייתה לו. אם אני לא טועה הייתה פה למישהו בשם יאשה או משהו כזה לא?

בכל מקרה אני ישמח לקבל כמה שיותר מידע ודעות,לטוב ולרע.

תודה רבה!

simsnow

פורסם

תת-היגוי, משיכה לא מרשימה, הגה קליל מדי, תת-היגוי, תגובה נחמדת להעברות

משקל (בעייתי קצת כשאין תקשורת... :roll: ) ושוב תת-היגוי לסיום.

זו שנהגתי עליה היא סטנדרטית בכל רמ"ח רכיביה ולמרות שהיא מהירה, התאכזבתי קצת

מתגובת המנוע שנותן הרבה בסל"ד בינוני פלוס אך מאבד נשימה כאשר המחט מדגדגת

את התחום העליון.

אם בכוח עסקינן, חפש לך אימפרזה טורבו ולא תתאכזב.

ההתרשמות שלי מהאיביזה היא כזו היות ובאותה תקופת זמן דגמתי גם אימפרזה טורבו

וההבדלים הם שמיים וארץ.

MCS 2008

פורסם

זו אפשרות טובה,אבל אני רוצה גם אוטו יפה ועם קצת פוזה,מה לעשות אבל גם זה חשוב לפעמים. ואת האמפזרה אני ממש לא אוהב.

מה גם שאין לי את התקציב לאמפרזה ולאחזקה שלה. כך שלתווך רחוק יהיה לי קשה לחיות איתה..

ואם בחנת את האיביזה בצמוד לאימפרזה אז באמת קצת קשה למצוא דברים טובים על האיביזה...אבל תודה בכל זאת

אם יש עוד אנשים שיודעים משהו,כמובן לטוב ולרע,אני ישמח לקבל עוד כה שיותר תגובות.

תודה.

simsnow

פורסם

אני עשיתי עליה נסיעת מבחן לפני שרכשתי קליאו.

ההתרשמות שלי די דומה. למרות שזה אוטו מהיר גם בתצורה הסטנדרטית שלו, זה לא לגמרי

מורגש (בהשוואה לקליאו ספורט, למשל), עקב עקומת כוח חלקה וליניארית למדי כבר

מסל"ד נמוך. אחיזה גבוהה, אבל האוטו נוקשה ונוטה לאבד שיווי משקל מהר מאוד כאשר

הכביש לא חלק. ההגה די מת, אבל זה לא סוף העולם.

אוטו שקל ליסוע בו מהר, תלחץ על הגז וסע - התגובות שלו צפויות למדי, וההרגשה שלי

היתה שהוא לא נושך (אבל גם קשה לדעת מתי הוא הולך לוותר, למרות שהצמיגים הטובים

למדי מספקים קצת פידבק במקרה הזה).

סה"כ קניה לא רעה.

פורסם

אני נהגתי עליה מעט בשתי הזדמנויות. המנוע מצוין, אני מאוד אוהב אותו, אלה שאומרים שחסר כוח בסל"ד גבוה מגזימים, לא ממש צריך את הסל"ד הגבוה כי מ-2000+ האוטו מושך מעולה. גם קל מאוד לשים לו שיפורים קלילים (צ'יפ וכולי) והוא יהיה כנראה חזק כמו קליאו ספורט (לא בדקתי, זו הערכה).

ההגה לי אישית מאוד הפריע, הוא פולקסווגן טיפוסי, מבחינת אחיזה - תת היגוי היא המילה הנכונה. הרכב גם מאוד לא נוח. הוא לא ממש יכול להתחרות בקליאו ספורט ובמקומך הייתי מחפש כזאת. אבל הוא גם לא רכב גרוע, ופוזה יש עליו בהחלט (ואפילו שהצהוב הזורח כבר יצא מכל החורים - חייבים להודות שהיא נראית טוב בצבע הזה...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חשבתי על הקליאו,בעיקרון היא זה מה שאני רוצה ולא האיביזה.

אבל כאן נכנס עניין התקציב,בוא נגיד שאיביזה 2001 המחירון שלה הוא 86K ולהוריד מהמחירון תמיד אפשר,בוא נגיד אחרי שיקלול וויכוחים אני מגיע למצב שהאיש מוכן למכור לי את האיביזה ב83,ואת הפולו אני מוכר ב80.

יוצא שיש לי להוסיף קצת כסף..יחסית.

וההגה בפולו הוא גם פולקסווגן טיפוסי,רך וקל מידי,מחזיר לך ממש מעט פידבק.

וצהוב?? השתגעת?:) אני אישית לא הייתי מסוגל לסוע באוטו צהוב,ועוד איביזה צהובה? בההה..

בעיקרון כבר מצאתי אחת שחורה,שמורה וכל הסיפור..הבן אדם בקושי יודע מזה צ'יפ.

אה ואם כבר העלת את עניין האיביזה עם צ'יפ מול קליאו,ואני לא משתמש במילים כאלה בדרך כלל,אז האיביזה תפרק את הקליאו. :)

simsnow

פורסם
אה ואם כבר העלת את עניין האיביזה עם צ'יפ מול קליאו,ואני לא משתמש במילים כאלה בדרך כלל,אז האיביזה תפרק את הקליאו. :)

...עד שתגיעו לעיקול הראשון בכביש והקליאו תשאיר לאיביזה עשן.

הקליאו נחשבת לאחת ההוט-האצ'ס הטובות ביותר של השנים האחרונות בעיניי עיתונות

הרכב האירופאית בעוד האיביזה לא תתברג כנראה לאחת מהעשירייה הפותחת כלל.

אם כבר החלטת ללכת על האיביזה, סבבה.

חיזוקים נוספים מאיתנו כנראה שכבר לא תקבל, בייחוד כאשר האיביזה

בינונית לכל הדעות ולא ספורטיבית אמיתית, בייחוד בהתחשב במתחרות המעולות שיש לה.

MCS 2008

פורסם

אם קו ישר זה מה שעושה לך את זה האיביזה תענה על הדרישות שלך אבל ברגע שתגיע לסיבוב הקליאו עדיפה ובהרבה

נ.ב אני יודע שפה לא אוהבים את הדיבורים האלה אבל אני בכלל לא בטוח שאיביזה עם ציפ תיקח קליאו סטנדרתית גם לא בקו ישר

בכל מקרה אני הרבה יותר נהנה מסיבובים מאשר מקו ישר ובגלל זה אני נוסע היום בקליאו ספורט (עדייו) סטנדרתית ולא באיביזה

כל אחד והעדפות שלו

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אתם יודעים,אפשר גם לקרוא ולהתייחס לכל מה שכתבתי!

תקראו בעיקר את המשפט הראשון!

במקום להתייחס להכל התייחסתם דווקא למשפט הטפשי שבסוף.

לפעמים,מה לעשות,אי אפשר לקנות מה שרוצים..וצריך להסתפק במשהו פחות טוב

simsnow

פורסם

נ.ב אני יודע שפה לא אוהבים את הדיבורים האלה אבל אני בכלל לא בטוח שאיביזה עם ציפ תיקח קליאו סטנדרתית גם לא בקו ישר

כבר חזינו בגולף GTI (בעלת מנוע זהה לאיביזה ומשקל עודף) עם צ'יפ בורחת לקליאו דור ראשון.

אבל בכל מקרה אין ספק שהקליאו עדיפה מעבר לקו הישר.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
אתם יודעים,אפשר גם לקרוא ולהתייחס לכל מה שכתבתי!

תקראו בעיקר את המשפט הראשון!

במקום להתייחס להכל התייחסתם דווקא למשפט הטפשי שבסוף.

לפעמים,מה לעשות,אי אפשר לקנות מה שרוצים..וצריך להסתפק במשהו פחות טוב

:mm_yeah: על המשפט הראשון, :mm_nah: על המשפט השני. למה שלא תחסוך עוד ותחפש קליאו טובה, אם זה מה שאתה באמת רוצה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אממ זה סכום קצת גדול,14K בערך..

ובוא רק נגיד שאני רק עוד מעט מתגייס(או יותר נכון בתקופה של הבגרויות,אבל אל תזלזלו בי עכשיו רק בגלל שאני "ילד קטן"-ואני לא מתכוון ליכולת הנהיגה שלי,אני יודע וזה ברור שיש לי בזה עוד המון מה להשתפר ולייסם,אני מתכוון בעצמי כאחד שכותב כאן כמו כולם).

בקיצור,זה סכום שאני לא יכול לחסוך בזמן כזה,והאמת היא שאני לא חושב שהקליאו בכלל תתאים לנהג טרי יחסית כמוני.אולי בעתיד....

simsnow

פורסם
הי,הכותב הוא חבר של בן עם הפולו האדומה.

גם לי יש פולו gti,כסופה,ועד לפני כמה זמן גם אני הייתי כותב מדי פעם בפורום תחת השם Q,אולי אתם זוכרים ואולי לא,אבל בכל מקרה הנושא הוא שאני מעוניין להחליף את הפולו שלי לאיביזה טורבו ספורט.

הסיבה העיקרית להחלפה היא שאני רוצה עוד כח ופוטנציאל לעוד כח,הרי גם ככה הפולו על כביש טכני היא לא בעלת נתונים יותר מידי מרשימים. אומנם יותר טובה בכביש כזה על האיביזה אבל ההבדל הוא לא יותר מידי גדול,וההגה בשתיהן הוא נורא.

עכשיו רציתי לדעת אתם יודעים עוד קצת על נתונים של האיביזה חוץ מהנתונים היבשים שלה? מבחנים אני לא ממש צריך כי זה לא בעיה למצוא דרך הרשת,אבל אם למישהו יש איזה מבחן מעניין במיוחד של האיביזה אני ישמח לקבל אותו.

ואני צריך גם אם יש תוצאות של מבחני ריסוק ובטיחות של האיביזה ובכלל רשמים ממישהו בפורום שיש לו איביזה טורבו או הייתה לו. אם אני לא טועה הייתה פה למישהו בשם יאשה או משהו כזה לא?

בכל מקרה אני ישמח לקבל כמה שיותר מידע ודעות,לטוב ולרע.

תודה רבה!

אגב , מכירים את Q , הרי אחרי הכל הוא זה שהשתלטנו לו על התר"ד לפני שלושה - ארבע חודשים למען השרשור שלא נגמר ..

:lol:

פורסם

שי אני לא יודע איפה ראית את זה אבל זה בהחלט היגוני למרות שאני ראיתי קליאו דור ראשון לוקחת גולף עם ציפ

ואני אישית לקחתי איביזה עם ציפ (יש לי קליאו דור שני)

אבל שוב זה היה די צמוד אבל ההצמדות נגמרת אחרי שנגמר הקו הישר

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

Q אני מצטער אבל גם אני נהגתי על האיביזה והתרשמתי מאוד מהמנוע הגמיש שלה בסל"ד הנמוך ואני מאוד מבין את סקאלי (DRUGSTORE) שרשם שהיא מאכזבת בסל"ד גבוה . זה דיי מוזר לקבל המון כוח בסל"ד נמוך ופתאום בגבוהים הכל מת. לגביי ההיגוי - גרוע , הרכב פשוט לא מהנה לנהיגה אין תחושת הגה כמו שצריך והרכב נוטה לתת היגוי אכזרי למדיי. סך הכל הרכב מאוד משתלם למחיר שלו בשנתון שלו אבל....

לגביי הפוזה , לדעתי הפולו יותר יפה אבל כל אחד והדעה שלו. אולי תחשוב לכיוון GTI6 או קליאו ספורט או אפילו פיאט קופה 20VT הרכבים הנ"ל יתנו לך הרבה יותר מהאיביזה.

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...