Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 20VT?

red gti
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן אני זוכר איך הרסתם לי את כל הת'רד!! :)

וגם לדעתי הפולו יותר יפה,העלתי את עניין הפוזה רק כי המליצו לי כאן ללכת על האימפרזה.

נתתם לי לחשוב קצת,ועכשיו יוצא שאולי אני בכלל לא יחליף את הפולו בזמן הקרוב(שנה פלוס מינוס). נראה ואם יהיו חידושים או שאלות חדשות אני יחזור אליכם.

אה,ואם למישהו יש עוד דברים לשם שינוי טובים על האיביזה,אני ישמח לדעת עליהם. כי בסך הכל אפשר להגיד שקטלתם אותה כאן.

simsnow

פורסם

אני לא ממש קטלתי אותה

לי היא לא מתאימה זה תלוי מה אתה אוהב

בקו ישר אוטו מהיר עם פוטנציאל שיפורים גדול לפני שנתיים בערך היא זכתה באוטו כקנייה המשתלמת

בגלל חישוב פשוט של יחס הספק לשקל הכי גבוה

מבחינת שלדה והיגוי האוטו לוקה בחסר

זה הכל עניין של העדפה אישית

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
אה,ואם למישהו יש עוד דברים לשם שינוי טובים על האיביזה,אני ישמח לדעת עליהם. כי בסך הכל אפשר להגיד שקטלתם אותה כאן.

תראה, לא אני ולא אף אחד מהפורום (אייל???????? :wink: ) עובדים בצ'מפיון

ולכן אנו לא משוחדים לגביה ולא רוצים "לקלקל" לה את השוק.

(כל מה שנרשום עליה לא יזיז למי שקנה אותה... :lol: )

"הביקורת" שלי הייתה עניינית ואובייקטיבית לחלוטין.

כמובן שלא ציינתי "זוטות" כמו ההגה הענק והלא מגרה לנהיגה ספורטיבית,

את נוחות הנסיעה (נוחות? נוקשות, אולי..) העלובה שניתן להתעלם ממנה

אם ההתנהגות הייתה ספורטיבית כפי שרומזת הנוקשות (היא לא),

או איכות ההרכבה והחומרים הטובה, שלא נראה לי תחזיק מעמד לאורך זמן.

(אני נוהג באופן יומיומי על פולו בציר 2000 ומדי פעם על גולף 2002 ופאסאט

1999 ואיכות ההרכבה והחומרים שלהן ניתצו לי את הסטיגמות הטובות

שהיו לי על מוצרי VAG... :roll: )

MCS 2008

פורסם

מבלי להתייחס ל"ביקורות" שהועלו כאן אשר רובן ככולן לא מבוססות על ניסיון מעשי עם הרכב:

א. איכות ההרכבה גם אחרי שנתיים ו 30 א' ק"מ מצויינת (אפס קרקושים, תקלות מרגיזות)

ב. מנוע מעולה שבעזרת צ'יפ מרגיש טוב משמעותית מהמקור כאשר ההאצה לא רק מהירה משמעותית אלא גם (על חשבון חלק מגמישות המנוע המקורית)מורגשת בעיטת טורבו גם במהירויות שמרבית הרכבים יתקשו להגיע אליהן

ג.עיצוב פנים וחוץ נאים- הגה לטעמי יפה, נוח וממש לא גדול מדיי, איבזור (כולל בטיחות) נדיבים, עיצוב פנים יפה מאוד

ד. התנהגות- אחיזת כביש גבוהה (צמיגים מעולים- Pzero), מתלים קדמיים משכחים טוב יותר מהמורות מאשר האחוריים ולכן יוצר בעיה בכביש גלי ובמהירויות גבוהות אך למרבית הנהגים אשר לא נוהגים "על המגבלות" כל הזמן זה לא יציק

זהו, לטעמי קנייה מאוד מומלצת (ביחס למחיר)

רן

• תוכן חדש...