Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חבר שלי מחפש רכב עד 50 אלף, לא משנה ידני או אוטומטי.

כרגע הוא חשב על מאזדה לנטיס F (אני יודע שהוא לא ספורטיבי בגרוש...) אבל הוא אוהב אותו הצורה ויונדאי קופה(כמה מושבים יש לה?)

יש עוד הצאות לרכבים עד 50K?

חשוב שהרכב יהיה:

1. בטיחותי

2. הגה מתקשר ושילדה טובה עד כמה שאפשר

3. אמין ושלא ישתה יותר מידיי דלק(1:8 זה סביר)

תודה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
איך האמינות שלה?

שששששששש

שקט בקהל......

:lol:

לא משהו! וכנראה גם לא תמצא אחת כזאת ובטח לא אחת במצב טוב

ודרך אגב, גם המאזדה וגם היונדאי לא ידועות בהגה מתקשר ושילדה טובה ככה שאני בכלל לא מבין מה קשור סעיף2 לחיפוש שלכם..

בסופו של דבר הוא מחפש רכב פוזה ב50K, לא יותר ולא פחות

בהצלחה

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

לפי האופציות שהעלת,החבר שלך לא מחפש אוטו ספורטיבי (לדעתי הוא לא יודע מה זה)אלא רכב עם פוזה.

אני לא חושב שבאתר הזה תוכל למצוא את מבוקשך (משום מה אנשים באתר יעדיפו להמליץ לך על מכוניות "מוזרות" כמו 106 ראלי,306 GTI,קליאו ספורט,אימפרזה טורבו וכו')

לדעתי תפנה את החבר שלך לאתר:http://www.arsmobil.co.il :-)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

doh, נו, אינכם עוזרים...

אתם יכולים להציע רכבים מהנים לנהיגה ושיהיו יפים מבחינת צורה גם כן?(מה לעשות, הוא בן 19, זה מה שמעניין אותו...)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

זה לא רכבי ספורט אבל פוזה

סיוויק קופה

יונדאי קופה

מגאן קופה

אופל טיגרה

אישית היתי הולך על הסיוויק96-97 (אמינות ,צריכת דלק 1-12 רק חיסרון אחד זה הביטוח)

ואם הוא לא יחפש אחת ידנית יש סיכוי טוב למצוא אחת שמורה

פורסם

לדעתי מגאן קופה מתאימה לו.. ואני חושב שאם תגיד לו שמדובר ברכב ספורטיבי (למרות שזה לא נכון כמובן) הוא ישמח להסכים איתך..

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
אוקי, אני אגיד לו על סיויק ומגן קופה(כמה מושבים יש לה?)
יש מקום ל 5 איש ,הסיוויק יותר מרובחת מהמגאן.
  • תוכן חדש...