Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מגזים אם הוא מאט את האוטו יותר מ-50% ממש עושה אותו עגלה

המזגן גם לא עובד שאני מפעיל אותו יוצא אוורור בלבד..

המדחס עובד..

ממה יכולה להיות הבעיה?

הרכב הוא אלפא 146...(בדר"כ לא עגלה)

תודה מראש

מתן

פורסם

1.מכיר את התופעה היתה לי אחת והאוטו כן עגלה 103 כ"ס עם בודי כבד מאוד פשוט אל תדליק מזגן בנסיעה עירונית.

2.תוסיף גז ותבדוק דליפות זה עשוי לעזור ...

פורסם

אם המדחס פועל ויוצא אוויר לא קר, סביר להניח שיש למלות גז.

יכול להיות (ויתקנו אותי חכמי הפורום) גם שהחוסר בגז גורם להתנגדות רבה של יותר המדחס ועקב כך המנוע מתקשה יותר לסובבו, מה שגורם לירידת כוח שאתה מרגיש.

ירידת כוח בכל מקרה אמורה להיות, אבל לא עד כדי 50 אחוז מכוחו.

פורסם

מדחס בד"כ ללא גז לא נכנס לפעולה וקופץ על לחץ גז נמוך (הגנה על המדחס שלא יהרס).

זה נכון שהמזגן לוקח כוח מהרכב גם אני מרגיש זאת בשני הרכים שלי (סובאורו ופונטו).

השאלה מה שאתה מרגיש זה פסיכלוגי או משהו שרק החל לאחורנה?

בכל זאת אני ממליץ בחום לגשת למכון מזו"א אמין שיבדוק את טענותך.

בברכה L.A

פורסם

מצטרף לתרד בשאלה נוספת שקשורה לנושא:

האם פירוק מזגן מרכב שיש לו מזגן, פירוק כל הצינורות,רדיאטור מזגן ומדחס מזגן, הוצאת רצועת מזגן.

האם זה יוסיף לכוח של הרכב? מהן ההשלכות מעבר להורדת משקל? היות ולמנוע יש רצועה אחת פחות לסובב כמו כן המנוע לא יצטרך לסובב את המדחס, מוציאים רצועה אחת של המזגן וכמובן את התושבת של המדחס,את כל המדחס עם החיבורים שלו....האם זה יוסיף כוח לרכב?

תודה.

פורסם

אתה תרגיש בהבדל, מכיוון שהמדחס וכל חלקי המזגן שוקלים לא ממש קצת ובנוסף זה יוריד את העומס על המנוע. אם הרכב לא למטרת תחרויות אני לא מבין בשביל מה לך? לא נעים להדליק מזגן בחום הזה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כמה כבר שוקלים כל חלקי המזגן? 20-30 ק"ג, האם הפחתת המשקל הזה משמעותית?

האם מעבר להפחתת המשקל, האם למנוע יהיה יותר קל לעבוד היות ויש פחות רצועה לסובב?

האם יש פה משהו שהוריד מזגן מהרכב שלו ויוכל לומר לי האם הוא הרגיש שינוי כלשהו בתאוצת\סחיבה\התנהגות הרכב\מנוע.

תודה.

פורסם

זניח. תחשוב נגיד אתה שוקל 100 והורדת משקל ל 80 האם הרכב שלך יטוס עכשיו ? לא נראה לי. חוץ מזה תנסה למכור רכב ללא מזגן ועוד יותר רכב שאמור להיות בו מזגן ואין בו :shock:

פורסם

לדעתי זה שוקל יותר. רק המדחס של המזגן יכול להגיע ל30 קילו. יש גם הרבה צינורות ורדיאטור קטן ויש הרבה דברים. אמרתי לך כבר, זה כן יקל על המנוע.

מוטי עשה את זה, שאל אותו.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
מצטרף לתרד בשאלה נוספת שקשורה לנושא:

האם פירוק מזגן מרכב שיש לו מזגן, פירוק כל הצינורות,רדיאטור מזגן ומדחס מזגן, הוצאת רצועת מזגן.

האם זה יוסיף לכוח של הרכב? מהן ההשלכות מעבר להורדת משקל? היות ולמנוע יש רצועה אחת פחות לסובב כמו כן המנוע לא יצטרך לסובב את המדחס, מוציאים רצועה אחת של המזגן וכמובן את התושבת של המדחס,את כל המדחס עם החיבורים שלו....האם זה יוסיף כוח לרכב?

תודה.

כיוון נכון אם אתה רוצה להתחיל להכין את הרכב למירוצים.

אם זאת באמת הכוונה תפתח תראד על הנושא אני בטוח שיכלו לעזור לך בנושא. אבל רק אם זה למירוצים. רכב בלי מזגן בארץ לא שווה הרבה.

מקווה שעניתי לך

בברכה L.A

פורסם
1.מכיר את התופעה היתה לי אחת והאוטו כן עגלה 103 כ"ס עם בודי כבד מאוד פשוט אל תדליק מזגן בנסיעה עירונית.

2.תוסיף גז ותבדוק דליפות זה עשוי לעזור ...

אם כשאתה מפעיל את המזגן האוטו הופך כבד זאת אומרת מדחס עובד!!

אין קשר כרגע למילוי גז.

האם תמיד היה ככה או תופעה חדשה??

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...