Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קודם כל אני בן 18 והוצאתי רישיון לא מזמן

יש לאבא שלי ניסאן אלמרה 96 1600

ויש לו חובה ומקיף על האוטו

השאלה שלי היא כמה יעלה לי להכנס לפוליסה בתור נהג חדש וצעיר

ואם אני צריך להצטרף רק לפוליסה של המקיף או שגם לחובה אפילו שלאבא שלי יש חובה על האוטו

אשמח לקבל עוד מידע בנושא

תודה מראש

פורסם

בעקרון אין תוספת לחובה

התוספת ללמקיף היא גבוהה..כמה מאות שקלים. אבל זה תלוי בסוכן..אפשר לשאול אותו.

נדמה לי שגם ההשתתפות העצמית גבוהה יותר.

אלמרה..לא אוטו למהיר ועצבני..אולי דווקא ה-אוטו למהיר ועצבני..כדי שירגיע קצת...

בכל מקרה, בהצלחה בכביש...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בכל מקרה ביטוחי, כלומר כשאתה פונה לחברת הביטוח על מנת לקבל פיצוי, החברה משלמת לך את הפיצוי אבל מנכה סכום מסויים שזה השתתפות עצמית. ההשתתפות העצמית משתנה לפי כמה גורמים ובניהם גיל הנהג, נסיונו וכו.

במקרה של נהג צעיר ההשתתפות העצמית יכולה להגיע לסכום של 4 ספרות...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני מכיר שני אנשים, שלהורים שלהם יש אותו סוג רכב, שניהם הוציאו רישיון נהיגה באותה תקופה, והם באותו גיל. אחד היה צריך להוסיף 700 ש"ח ע"מ להיכנס לביטוח, ואילו השני היה צריך לשלם 2500 ש"ח.

איך זה יתכן אתה שואל. פשוט. במקרה הראשון, בעל הרכב שלם מחיר יקר עבור הביטוח, עוד לפני שהכניס את הבן שלו לפוליסה. לכן, כאשר ביקש להכניס את הבן שלו, זה לא הצריך שינוי ממשי, והמחיר היה בהתאם. ואילו במקרה השני, בעל הרכב הוא נהג יחיד, מבוגר, ללא תאונות וכו', ולכן שילם מחיר זול. לכן, כשרצה להכניס את בנו לפוליסה, הוא נאלץ להוסיף סעיפים מגבילים רבים, ולכן המחיר הגבוה. וזה עוד לפני שנכנסנו לעניין החברות השונות.

בשורה התחתונה, רק סוכן הביטוח של אביך, יוכל לומר לך כמה תצטרך להוסיף.

בהצלחה.

• תוכן חדש...