Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שאתם יודעים יש ברשותי איביזה FR עם מנוע 1.8T של VW .

נתוני צריכת הדלק שלה הם 9/12/16 ואני נוסע הרבה בכבישים מהירים, כביש גהה בעיקר (בדרך לאוניברסיטה).

צריכת הדלק שלי היא 1 ל 10, אחרי 4 בדיקות.

האם זו צריכה מוגזמת או זה טיבעי לאוטו כזה ?

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

אחלה צריכה של דלק ביחס לאוטו... תהיה רגוע. ואל תשכח כמה אנשים נהרגים בכבישים... אז תשתדל לא להפציץ יותר מדי למרות שיש לך אוטו קטלני... זה קשה אך אין דבר העומד בפני הרצון!

פורסם

בדרך כלל אני לא לוחץ, נוהג רגוע. ועדיין לדעתי זאת צריכת דלק גבוהה

נו טוב שיהיה

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

1 ל 10 בנסיעה משולבת זה מצויין. בהזדמנות שתצא מחוץ לעיר תנסה לבצע בדיקה ותראה לכמה אתה מגיע. בנסיעה רגועה אתה אמור להגיע להרבה יותר מ 1 ל 10...

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שכחתי לציין כי אני נוסע בסביבות ה 100-110, אני יודע שזה מעלה את צריכת הדלק, אבל זה משמעותי ?

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

חביבי אני שמעתי על בעלי איביזה דומה עם צריכת דלק של 1:6-1:7 אז אצלך החיים טובים...

תהנה מזה! :-)

עדיפות שני ציפורים על העץ מאשר שהדשא של השכן יהיה ירוק יותר... או משהו כזה...

פורסם

*** עריכה - אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך. מי שירצה לקורא אותה פעמיים יצליח גם בלעדיך ***

חביבי אני שמעתי על בעלי איביזה דומה עם צריכת דלק של 1:6-1:7 אז אצלך החיים טובים...

תהנה מזה! :-)ואני הכרתי איביזה 1.6 ידנית חדשה עם צריכה של 1:7...

1:10 זה בסדר גמור, בטח למנוע הזה (1.8T)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אחי (למנוע),

הצריכה שלך תלויה רק בך. אני גמרתי מיכלים עם 7 ליטר ל-100ק"מ (1:14), וגם כאלה עם 12 ליטר ל-100ק"מ (1:8 ). עכשיו כשנסעתי שלושה שבועות עם חיישן למבדה תקול הייתה לי צריכה גבוהה מהרגיל באופן שממש הטריד אותי, והיא היתה משהו כמו 10.5-11 ל-100, שזה לא רחוק ממה שאתה מדווח.

 

אל תשכח שמעבר לאופי הלחיצה שלך זה תלוי הרבה גם במידת השימוש שלך בבלמים. אני ואתה יכולים לעשות את אותה דרך עירונית (או מעורבת) באותו זמן, ואחד מאיתנו, זה שהשתמש יותר בבלמים, יבזבז 50% יותר דלק.

 

העניין הוא שנורא קל לבדוק את מה שאתה רוצה לדעת, כי יש לך מחשב שמודד את זה כל רגע.

סע 90 יציב בכביש מהיר, ישר ומישורי. הילוך שישי, בלי מזגן ובלי חלונות פתוחים לרווחה (כן, קשה, אני יודע, אבל תסבול דקה). אם הצריכה שלך גבוהה מ-7/100, משהו לא בסדר. אצלי זה 6.6 בערך. גבול עליון לצריכה אין, אני ראיתי מספרים של 40-50 ל-100 ק"מ וגם יותר, ואני בטוח שגם אתה.

My responses are limited. You must ask the right questions

×
×
  • תוכן חדש...