Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן גבר

מצטער שאני מסיח את דעתך אבל אם אתה מעוניין שההורים שלך יפסידו הרבה כסף תקנה אוטו חדש מהחברה.

אם אינך מעוניין בכך ואתה רוצה לחסוך להם תקנה רכב מלפני שלוש שנים ובמחיר הזה תוכל לקנות מכוניות ה-ר-ב-ה יותר טובות ויפות ממה שציינת... וכשתמכרו אותה עוד כמה שנים לפחות לא תפסידו עליה כמו שתפסידו אם תמכרו מכונית חדשה...

אמונה, מזל ויכולת = כח החיים!

פורסם

לפני כמה ימים קבלנו את המאזדה 3 החדשה, והאוטו פשוט תענוג לנהיגה, עם זה שהוא המוני ולא משנה מה תגיד עליו, עדר לא עדר - המשפחתית (למרות שמשפחה ממוצעת לא נכנסת אליה כל כך) הטובה ביותר. היתה לנו טויוטה קורולה שנת 2003, אמנם מבחינת ביצועים הטויוטה עדיפה אך למעשה ההבדלים אינם מורגשים בכלל, המאזדה הרבה יותר מהנה לנהיגה, נותנת תחושת ספורטיביות מסויימת, היגוי פשוט מעולה, הפניות מדוייקות להפליא ובמהירויות מעל 20 קמ"ש להבדיל מהטויוטה. הטויוטה עדיפה מבחינת צריכת דלק - היא לוגמת 1:11 לעומת המאזדה, 1:9, שזה בעצם האכזבה היחידה שלי מהרכב. לגבי ה-C4 פרט לזה שהרכב מכוער ביותר לטעמי, לא נהגתי עליו ואינני יכול לתת עליו דעה.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
שטויות שבמיץ!

ה-C5 שלי שנקנתה בסוף 2001 ב-135K עולה היום 93.

תדייק - מחירה של ה-C5 במחירון הוא 93 - מחיר השוק, לצערי - רחוק מזה.

אגב גם דייהו סופר 95 "עולה" 20K במחירון - אבל כבר מזמן לא שמעתי על אחת שנמכרה ביותר מ-12K, ורובן נמכרו בפחות מ-10K....

ולענייננו:

ב-C4 לא נהגתי ואפילו לא נסעתי או ישבתי באחת כזאת - ולכן אין לי דיעה. על כל פנים יש לה בעיית תמורה קשה, במחיר מאוד קרוב למחיר הגירסה המאובזרת (הפשוטה לא באה בחשבון לדעתי בשל אבזור בטיחותי מחפיר) אפשר כבר לקנות מאזדה 3 2.0 או טויוטה רנקס ה-ר-ב-ה יותר מאובזרת.

מאזדה 3, בהנחה שמדובר בדגם 5 הדלתות המאובזר היא בהחלט אופציה ראויה כשהחסרונות היחידה הם שכיחותה על הכביש (שלדעתי תהווה בעיה במכירה וחוץ מזה זה סתם מעצבן) ועלויות הביטוח הגבוהות משמעותית מהמתחרות.

טויוטה ראנקס היא האופציה הסולידית והבטוחה, זוהי מכונית שיתרונה הגדול הוא בשילוב מנצח בין המנוע לגיר 110 הסוסים שיש לה מתחת למכסה מרגישים כמו הרבה יותר...

תוסיפו לזה עלויות ביטוח שפויות ומוניטין מעולה - וקבלתם נוסחה מנצחת.

אגב מכיון שבטויוטה בכל הדגמים יש אותו אבזור בטיחותי ( 4 כריות כריות, ביטול כרית נוסע ו-ABS) ניתן לקחת גם את הדגם הבסיסי ללא חשש, מה שתפסידו יהיה : מערכת מקורית + מחשב דרך עם בקרה מההגה, ומזגן עם בקרה אקלים, ושני חלונות חשמליים פחות (האחוריים רגילים)

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...