Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחי , אני חייב סיבוב :D

אני חולה על אמריקאיות , בעיקר חזקות וגדולות :)

נשמח לראות את הרכב שלך במפגשים!!

אמריקאיות גדולות וחזקות אתה יכול למצא ב- WWF :lol:

דני G.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:shock: פי... הבאתם לי אותה :oops:

אבל אף פעם לא טענתי (למעט בצחוק וחבל אם לא הבנתם) שאלפא זה הכי הכי.

כי אני יודע טוב מאוד שאין אוטו הכי טוב, ולכל אחד יש את ה"הכי טוב" שלו,

וגם לי, כמה שאני מכור, ה 156 נגיד ואפילו ה GTV הן לא האלפא של החלומות שלי,

בשבילי אלפא חלומית זו אלפא עם הנעה אחורית, שילדה קשיחה, נמוכה,

עם מנוע גדול עם המון הספק בהמון סל"ד, פנים מינימאלי, המון רעש שלא מסורס או מבודד,

ועוד דברים, אבל (!) יש באלפא עדיין משהו, למרות שהיא לא הכי מהירה, לא הכי יציבה,

לא הכי קולנית ולא הכי גרנדיוזית ואחוזת תזזית, וזה דבר קטן, אבל זה הדבר שעושה לי הכל!

וזה לא השם, זה... אין אפילו דרך להסביר... זה נשמה, ומי שלא נולד עם זה, לא יבין...

ואני עדיין בתיקווה שאלפא יחזרו לעשות מכוניות כמו שתיארתי קודם.

ומהירות (בישר ובסיבובים) היא לא מדד להנאה ואושר...

פורסם
:shock: פי... הבאתם לי אותה :oops:

אבל אף פעם לא טענתי (למעט בצחוק וחבל אם לא הבנתם) שאלפא זה הכי הכי.

כי אני יודע טוב מאוד שאין אוטו הכי טוב, ולכל אחד יש את ה"הכי טוב" שלו,

וגם לי, כמה שאני מכור, ה 156 נגיד ואפילו ה GTV הן לא האלפא של החלומות שלי,

בשבילי אלפא חלומית זו אלפא עם הנעה אחורית, שילדה קשיחה, נמוכה,

עם מנוע גדול עם המון הספק בהמון סל"ד, פנים מינימאלי, המון רעש שלא מסורס או מבודד,

ועוד דברים, אבל (!) יש באלפא עדיין משהו, למרות שהיא לא הכי מהירה, לא הכי יציבה,

לא הכי קולנית ולא הכי גרנדיוזית ואחוזת תזזית, וזה דבר קטן, אבל זה הדבר שעושה לי הכל!

וזה לא השם, זה... אין אפילו דרך להסביר... זה נשמה, ומי שלא נולד עם זה, לא יבין...

ואני עדיין בתיקווה שאלפא יחזרו לעשות מכוניות כמו שתיארתי קודם.

ומהירות (בישר ובסיבובים) היא לא מדד להנהה ואושר...

1 כן טענת שאלפא זה הכי הכי.הפעם האחרונה היתה בתחילת הת'רד הזה.

2 אם אתה מעוניין באוטו בן זונה-כפול קרבורטורים,מוקשח,הנעה אחורית,יש לי חבר שמשפץ אחת כזאת.קוראים לזה BMW 2002TII...וזה אוטו שהניע אחרי 20 שנה במחסן אחרי שעבדנו עליו שלוש שעות. כמו כל אלפא....

3 איזה רעש שלא מסורס? של אלפא מודרנית?!? זה כל כך מסורס שאני בספק אם נשאר משהו מכל הפאר וההדר.

4 אבל גם בכל מכונית קלאסית יש רעש והדר.סע פעם על גורדיני.על מאטרה,על אלפין,על ד.ק.וו.על ב.מ.וו.על מורגן. להמשיך??

5 או...

אין דרך להסביר את זה....

זה נשמה.....

מזכיר לי משהו שאמרתי על הערצתי הבלתי מתפשרת למטאליקה.זה היה כשהיתי בן 17.

אין כל פסול באהבה שלך לאלפות.להיפך .זה יפה.אבל תדע מה זה אהבה עיוורת.

שלא תקום יום אחד ותגלה שלשכנים יש בת הרבה יותר כוסית....

אני מכבד אותך כמו שאני מכבד כל אדם (לא מדוייק,אבל זה לדיון בפורום אחר...) ואת האהבה שלך.אבל אני בספק אם נסעת מספיק על אחרות.אני בספק אם בילית על אלפא עם הנעה אחורית יותר מחצי שעה.אם יצא לך לקלל את האוטו כשהוא עולה באש ועדיין לאהוב אותו.למרק חלודה מהניקלים ועדיין לאהוב את האוטו.

לצאת בהצהרות על אהבה אינסופית לאלפות בגלל שיש לכם בבית 156 זה קצת אבסורד.

ביום שישי יש מפגש של בעלי אלפות.גש ודבר איתם.לא עם הפלצנים עטויי מעילי העור, אלה שעצרו קודם ב"קאסטרו" כדי לקנות נעליים שתואמות לאוטו וסיגארים לדרך,שילכו עם היין....דבר עם המבוגרים שנוהגים כבר 10 שנים על ג'וליה!!.שאוכלים ממנה חרא על בסיס יומיומי.אלה האנשים שאני סוגד להם.אלה האנשים שלא יתקרבו בכלל למשהו מעל בציר 75.(תרתי משמע).אלה האנשים,מניסיוני,שצוחקים בפה מלא על כל פלצני האלפות שקמו פתאום ומתגעגעים לימי מועדון התילתן-בהם דיברו על חלקים ואחזקה ולא על יין....

אלה אלפיסטים אמיתיים. לתשומת ליבך.

אתה ממש מצטט מתוך פלקאטים.מה זאת אומרת רעש שלא מסורס או מבודד?!?!? תסביר בבקשה....

מה..רעש של וובר ארבעים? (יודע בכלל מה זה?) יש בעוד מיליון מכוניות!!!!

זה קורה בעוד אלף דברים בחיים.גם לי זה קרה! אתה חושב שיש לך את הכי טוב ופתאום לומד שיש הרבה יותר טוב! זה תופס גם על בני אדם ועל כל דבר בחיים.

פתח את העיניים.

תנסה לעשות איזושהיא הקבלה לוגית על מה שאני אומר-ותראה שאני צודק.תתנסה במשהו חדש!!!

פאאאק! פתח קצת את הראש!! זה לא בני אדם!! זה אוטו!!

תנסה לשנות קצת פאזה בראש!!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
ד"א- מה זה

"המון הספק בהמון סל"ד"?

תומר...

וואי, כתשת את הבנאדם....חפרת לו עמוק עמוק...

רד ממנו, הבחור אוהב אלפא, אלפא זה המכונית הכי טובה בעולם בשבילו, עם הרעש הכי יפה, נראית הכי טוב בשבילו, מתנהגת הכי טוב בשבילו...

מה לעשות, זה מה שעושה לו את זה... ויש עוד המון כמוהו (ע"ע "אלפיסט")

אז שיהיה בריא ! (ושיביא לי סיבוב 8) )...

גם אני אוהב אלפות, ואני מודה שאין לי הרבה מושג על המכונית עצמה, ההיסטוריה שלה, וכל שאר הדברים שציינת....

אבל, משום מה כל פעם שאני רואה אלפא (בעיקר ספרינט) עוברת ברחוב - אני מחייך לעצמי בהנאה...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

ספרינט, זה בסדר :p

תומר, טענתי שהיום לאלפות מסרסים את הרעש, הממיר מסרס, הדוד מסרס, הבידוד מסרס,

אבל אם פותחים הכל יהיה רעש הרבה יותר מהמם! אולי באמת לא כמו פעם, אבל בכל זאת.

תיראה, נהגתי ב: 528 אוט' 730 אוט' מ 88, 740 אוט' מ 98 אם אני לא טועה,

באימפרזה טורבו דור ראשון (211 כ"ס), בוקסטר אוט' (במצב דיי דפוק), ב 306 2.0

ידנית, 206 1.4 אוט', MR2 (בנסיעת מיבחן ששקלתי ליקנות ליפניי שנה ככה) ועוד, אבל פחות משמעותיות.

הרבה מהן יותר יציבות, יותר חזקות, יותר אוחזות, יותר יקרות, אבל... זה לא זה...

הן לא יחייכו אלייך, הן לא ידברו איתך...

אני חושב שאם אהבה היא לא עיוורת, היא לא אהבה אמיתית.

ברגע שאתה אוהב בחורה, אם תיראה אחת יותר שווה אז זהו? אתה עוזב אותה ועובר אל השנייה?

לא, כי את אותה אחת אתה הכי אוהב בעולם, והיא הכי יפה בשבילך.

בשיחה עם מועדון STI כולם אמרו:"אם תיהיה מכונית יותר מהירה מזו, אנחנו עוברים אלייה... מה הקטע..."

אז זהו, אנחנו לא נעבור ויהי מה! וב 230,000 האלה יכולתי לינהוג עכשיו בב.מ.וו, או ב STI, או באקורד טייפ R, או בלא יודע מה עוד, אבל יש סיבה שאני נוהג דווקה על אלפא.

ועם יד על הלב, אני באמת מרגיש נבוך שאני בא עם 156 חדשה למיפגשים,

אני מרגיש שכולם שם גדולים עליי, וגם אני רוצה לבוא עם אלפא ישנה ומושקעת,

שהקדשתי את הלב שלי אלייה.

כי את ה 156 הייה לי קשה להחליף לחדשה, אבל לא יותר מידי, אלפא ישנה מושקעת, זו אחת

שלא ניפרדים ממנה בחיים! אחת ש... באמת אוהבים...

ואני מאוד מבין את זה, ואני מקווה שיצא לי ליהיות אחד מאלה שמשקיעים את ליבם באוטו.

נ.ב.

אני מכיר כאלה עם ג'וניורים, 90, אלפטא GTV, גם ספרינטים ו 33, ועוד...

פורסם
ספרינט, זה בסדר :p

תומר, טענתי שהיום לאלפות מסרסים את הרעש, הממיר מסרס, הדוד מסרס, הבידוד מסרס,

אבל אם פותחים הכל יהיה רעש הרבה יותר מהמם! אולי באמת לא כמו פעם, אבל בכל זאת.

תיראה, נהגתי ב: 528 אוט' 730 אוט' מ 88, 740 אוט' מ 98 אם אני לא טועה,

באימפרזה טורבו דור ראשון (211 כ"ס), בוקסטר אוט' (במצב דיי דפוק), ב 306 2.0

ידנית, 206 1.4 אוט', MR2 (בנסיעת מיבחן ששקלתי ליקנות ליפניי שנה ככה) ועוד, אבל פחות משמעותיות.

הרבה מהן יותר יציבות, יותר חזקות, יותר אוחזות, יותר יקרות, אבל... זה לא זה...

הן לא יחייכו אלייך, הן לא ידברו איתך...

אני חושב שאם אהבה היא לא עיוורת, היא לא אהבה אמיתית.

ברגע שאתה אוהב בחורה, אם תיראה אחת יותר שווה אז זהו? אתה עוזב אותה ועובר אל השנייה?

לא, כי את אותה אחת אתה הכי אוהב בעולם, והיא הכי יפה בשבילך.

בשיחה עם מועדון STI כולם אמרו:"אם תיהיה מכונית יותר מהירה מזו, אנחנו עוברים אלייה... מה הקטע..."

אז זהו, אנחנו לא נעבור ויהי מה! וב 230,000 האלה יכולתי לינהוג עכשיו בב.מ.וו, או ב STI, או באקורד טייפ R, או בלא יודע מה עוד, אבל יש סיבה שאני נוהג דווקה על אלפא.

ועם יד על הלב, אני באמת מרגיש נבוך שאני בא עם 156 חדשה למיפגשים,

אני מרגיש שכולם שם גדולים עליי, וגם אני רוצה לבוא עם אלפא ישנה ומושקעת,

שהקדשתי את הלב שלי אלייה.

כי את ה 156 הייה לי קשה להחליף לחדשה, אבל לא יותר מידי, אלפא ישנה מושקעת, זו אחת

שלא ניפרדים ממנה בחיים! אחת ש... באמת אוהבים...

ואני מאוד מבין את זה, ואני מקווה שיצא לי ליהיות אחד מאלה שמשקיעים את ליבם באוטו.

נ.ב.

אני מכיר כאלה עם ג'וניורים, 90, אלפטא GTV, גם ספרינטים ו 33, ועוד...

1. איפרזה דור 1 זה 218 כ"ס.

2. לגבי האהבה העיוורת - זה דבר שהוא טוב. אבל הצד השני שלו גרוע בהרבה. עם האהבה העיוורת שלך אתה לא מסתכל בכלל על כ-ל כ-ך הרבה מכוניות טובות כמוה ואפילו יותר, הרבה יותר. כמו שתומר אמר - תאהב מכונית בגלל שהיא טובה ולא בגלל שהיא אלפא או פג'ו או וואטאבר. האהבה העיוורת שלך צריכה להיות כלפי מכוניות טובות. אחרת אתה משוחד ומסונוור כמו כל אוהב אלמרה (י.כ) (טוב נו אולי לא בדיוק כמו :wink: ). באמת חבל להינעל ומה שיותר מעצבן זה שכל הודעה אתה דואג להזכיר לפחות 3 פעמים אלפא, כאילו שזו לא תהיה באמת הודעה שלך בלי איזכור קודש הקודשים.

העולם ע-נ-ק ומלא במכוניות טובות כל מה שאתה צריך לעשות זה לפתוח עיניים, ולשמור פינה חמה בלב לאלפא אם אתה רוצה, אבל לא רק. :wink:

ולגבי הסירוס במודרניות - כמו כל מודרניזציה בסוף היא לטובה. אותו דבר אמרו על כל דור קודם של רכב..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אפילו שאני מתדלק כל יומיים (1/5) ויש למנוע שלי רעש של "צים פנמה", אין כמו לנהוג באמריקאית, להרגיש כמו רב חובל המשייט לו בין הכבישים, ואפילו הביצועים לא רעים (למרות שיש לי רק 3.8 V6).

הכל התחיל בגיל 17.5 להורים של חבר שלי הייתה פונטיאק לה-מאנס סטיישן 1972 מנוע V8 5.7, באותם שנים לדאוונצ'יקים הייתה אלפא ספרינט או גולף GTI - אף אוטו לא עמד מול רכב הקבורה של חבר שלי, כמעט בכל מהירות היא פרפרה אך הייתה לה תאוצה מדהימה (היה הולך לנו חצי טנק דלק הלוך חזור מרחובות לראשל"צ).

מאז חלום חיי (אני עוד אגיע אליו) זוהי אמריקאית בשרנית עם מנוע V8, רצוי קופה כגון לינקולן קונטיננטל כמו בסרט הקשר הצרפתי.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
ד"א- מה זה

"המון הספק בהמון סל"ד"?

תומר...

וואי, כתשת את הבנאדם....חפרת לו עמוק עמוק...

מעניין למה...

אולי זה באמת יעשה משהו?

I doubt it :?

:p

זורע, יש לה 211 כ"ס.

מאיפה הקרצת 204? :wink:

MCS 2008

פורסם

הדבר שהכי מיוחד באלפא ועושה אותה לאהבתי, זה משהו שאין לו הוכחה טכנית,

זה יכול להראות מיסטי לאחדים, זה... נשמה!

וכמה שמכונית תיהיה יותר טובה, לא יהיה לה את זה.

אז תגידו שאני סתם אומר, שרק לי זה ניראה בגלל האהבה העיוורת...

אבל אני לא היחיד! וזה אמיתי... ולא כולם יכולים כניראה להרגיש את זה.

האלפא שאני אולי הכי חולם עלייה, זו ה SZ.

אולי יום אחד...

פורסם

לפעמים זה מצחיק אותי איך אנשים קוראים לזה שכל יום בבוקר הם שואלים את עצמם באיזה נקודה יתקעו, ולא משנה הסיבה. המכוניות האלה כאילו נגועות באיידס, ולא משנה כמה מעולות הן.

כמו שאני בחיים לא יקנה היום 205 1400. אני מעדיף רכב חלש ומגושם יותר, שיהנה אותי פחות, אבל שאני לא אחשוש לאחותי שלקחה את האוטו ללימודים ביום חורף מקפיא, כי לאוטו יש נשמה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אז לנו אמינות זה לא במקום הראשון, גם לאלפות חדשות יש אמינות שלא נופלת מאף אירופאית.

בנתיים גם בכל אלפא ישנה שנסעתי, לא ניתקעתי... אני דווקה ראיתי שמתחילות הבעיות שחוזרים הביתה.

חצי נחמה...

• תוכן חדש...