Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שאני די מיעוט מוחלט בפורום הזה....מסתובב לי בכבישי הארץ עם שברולט קמארו Z/28 שנת 80, מנוע V8 עם צלילים (מנגינה אולי?...הרמוניה?...) שבד"כ רק אנשים שמנועים מדברים אליהם יכולים להבין ולהקשיב להם, נהימה מפלצתית בכל לחיצת גז( כן...כן...אני יודע איזה תגובות יגיעו...10 שקל דלק על כל נהימה כזאת..צודקים..אבל..אז מה ?!).

אני פשוט לא מסוגל להכנס לרכב קטן (סלחו לי מראש אנשי 106 וכו') אני מרגיש בתוך קופסה קטנה ורוטטת.... :) והיו לי כל מיני...

שבירת מיתוס - הרבה חושבים שרכבים אמריקאים בעלי הנעה (הנאה) אחורית עם מנועים מפלצתיים הם לא יציבים, מחליקים בסיבובים, עומדים במקום בפתיחה וכו'...אז...

החוכמה היא לקחת כזה רכב, לשים לו מתלי קוני מתכווננים, תיבת הגה AGR יחס קצר 1:12, גיר ידני 6 הילוכים או אוטומטי 4 הילוכים מחוזק ומשופר יחסים, בלמי דיסק בקוטר 13 אינצ' (!), מנוע V8 בנפח 6200 סמ"ק עם 450 כ"ס ומומנט מטורף, פרונט חדש מפוליגרפיט, מוטות ייצוב קדמי ואחורי בקוטר אניצ' וחצי ודיפרנציאל עם יחס 3:42 לפחות עם נעילת דיפרנציאל ועוד ועוד...

אם זה אמר משהו למישהו, כי כאמור אני מרגיש כאן במיעוט :) אז תבינו שרכב אמריקאי אפילו שנת 80, יכול להאיץ מ- 0-100 ב5.5 שניות, רבע מייל ב13 שניות במהירות של 175קמ"ש, לא לפרפר (טוב נו...כמעט...) בפתיחות ולקחת סיבובים שלא היו מביישים אף רכב מודרני עם הנעה קדמית וסמל של אריה על הגריל :p

עד כאן...וידויו ושפיכת ליבו של מכור V8 ולקוח מועדף בכל תחנות הדלק באיזור השרון :)

ליאור.

my_car2.jpg

my_car1.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי יש אהבה מיוחדת לאמריקאיות, למנועים גדולים ולמומנטים מטורפים

אבל מה לעשות, חברה שלי, אבא שלה, הוא לא מנכ"ל סונול.....למרות שאני מחפש אחת כזו.

שהצעיר הטוחן קובי יכנס לפורום הוא יזדהה איתך. הוא גם חולה על אמריקאיות.

I don't drive fast, I fly low

פורסם

שמע, כשהבררה (BRERA) של אלפא תצא לשוק יכול לקרות אחת משתיים:

1. אתה עובר לאיטלקי

2. אני עובר ל- V8.

בעצם למה ששתיהן לא יקרו? :lol:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

גם לי יש אהבה מיוחדת לאמריקאיות... במיוחד ל V8...

אבל התקציב שלי לא מאפשר לי לקנות אחת...

ויש כאן חובבי אמריקאיות... דיי הרבה... אל תטעה בגלל שאתה רואה כל הזמן הודעות על 106 ראלי...

פורסם

לדעתי מנועים גדולים של אמריקיות די מזכירים בצליל מכסחת דשא...

בכל זאת, אני מסכים שאם תישמע אפילו 3.0 ליטר של אלפא אז תרד מהאמריקאיות,

ואם תישמע V8 של אלפא, בכלל תיהיה זקוק לאישפוז, ואם יהיה V12 לאלפא ותישמע אותו....

פורסם

ואם תישמע V8 של אלפא, בכלל תיהיה זקוק לאישפוז, ואם יהיה V12 לאלפא ותישמע אותו....

אני לא חושב שמישהו יכל לתאר את המצב שלך טוב יותר :lol:

:-)

פורסם

לפחות אני זקוק לאישפוז ממנוע V ענק של אלפא,

בניגוד אלייך ממנוע פיצפון של RSI.... כמה זה....

פורסם

לפחות אני זקוק לאישפוז ממנוע V ענק של אלפא,

בניגוד אלייך ממנוע פיצפון של RSI.... כמה זה....

קודם כל אתה ממשיך להיות הזוי במשפטים שלך...

שנית, הכוונה שלי הייתה שאתה צריך אשפוז בגלל ההליכה העיוורת שלך אחרי אלפא.

אגב, המנועים האמריקאיים הכבדים רחוקים מלהזכיר מכסחות דשא אז חבל לדבר שטויות...

תנסה לשמוע קטעים של מרדפים בסרטים (המרדף הגדול ב"בוליט" למשל) או למשל להגיע למפגש בימי שישי ולשמוע כל מיני מפלצות אמריקאיות ואז אולי תשנה את דעתך.

:-)

פורסם

וואלה...

אני משתדל בדרך כלל לא להגיב,כי זה נראה לי מיותר.אבל הפעם,רומאו,אני חייב להתערב.

רומאו.לא נעים לי לספר לך..יש מכוניות הרבה יותר טובות מאלפא רומאו!!

משנת 60 בערך,עד 2000 הם לא ייצרו שום דבר ששווה בכלל איזכור בהשוואה למתחרים!!!

זה לא קשור אם אני עובד באלפא,או בהשד יודע איפה.אני כותב את זה בתור תומר ולא בתור עובד של סמל"ת.

יש לי תחושה שאם היו מדברים על מכסחות דשא,היית מציין ישר שאם אלפא היו מייצרים מכסחות,אז ללא ספק הן היו טובות.

יש לי הרבה לקוחות שאחרי הנסיעה הראשונה שלהם על אימפרזה,לא העזו לדרוך יותר בסוכנות אלפא!!!! כנ"ל ב.מ.וו.

בדוק היטב במילון את פירוש המילה "פיקסציה".

צר לי לאכזב אותך...אבל יש אימפרזות הרבה יותר טובות.אל תספר לאף אחד,אבל ישנם דגמים של ב.מ.וו שיורקים כל אלפא מקבילה מבלי לחשוב פעמיים.כנ"ל לגבי מרצדס וכנ"ל אפילו לגבי מיצובישי.

עאלק..אם הוא ישמע שלושה ליטר של אלפא...אני שומע כאלה כל יום!!!!

אם כבר,זה מנוע שנשנמע אנמי!!! בשביל כל הדאווין של האלפיסטים שיש סביב המנוע הזה ,היה צפוי שישמע ה-ר-ב-ה יותר טוב!!!!!!!!(במיוחד כשהטיימינג קופץ ו24 שסתומים נדפקים...איך לעזאזל זה קורה?!? ועוד כל כך הרבה?!?!?!?!? הרי אתה טוען שאלפא זה הכייייייי טוב בעולם!!!!!!!!!!!!!!)

תן לי עכשיו סמול בלוק של שברולט עם סעפות של אדלברוק!!!!!!!!!!עאלק מכסחת דשא..אני מקווה שאתה לפחות שמעת אחד...

איזה שטויות...אם הוא ישמע מנוע שלושה ליטר של אלפא....

אני שמח שאלפא לא מייצרים סכו"ם,קונדומים ובובות בארבי,אחרת היית מבזבז את כל הונך עליהם וגם חושב שהם הטובים ביותר שיש.כי זו אלפאאא!!!!! יוווו!!!!!!!

נו..באמת....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ודרך אגב.בטיולים האחרונים שהיתי מישהו בא עם 156 (יוו!!!!!) וממש הושפל ע"י כל קומפקטית חמה שעלתה על הכביש.ומדובר בלקוח,אדם שעשה קורסים ומה לא...ואדם שבסוף היום קילל את העובדה שהשאיר את ה...205 GTI 1600 שלו בבית.

ומדובר במנוע הוי שש המהולל (ידני).

גם אני אוהב אלפות.אפילו מת על אלפות.אני אוהב את העבודה שלי ואני חולה על הרכבים האלה.אבל אני יודע גם שהם לא הכי טובים.הם טובים.אבל לא ה-כ-י.

קח כל אלפא,תוריד ממנה את הפולקלור (ע"ע חבורות של פלצנים מעשני סיגארים שחייהם סובבים סביב האלפא שלהם והאלפא והאלפא והאלפא ) ותקבל מכונית טובה.אפילו טובה מאוד.אבל זה הכל.

באמת שזה הכל.

רוב ה"אלפיסטים" לא ידעו בכלל אלפא קלאסית מימיהם.הם נמשכים יותר לשם ולזוהר. (איזה זוהר?!?!? שלושים ושלוש?!?!? ארנה?!?!?ספרינט?!?! 155?!?!?).

תדע לבד מתי זה פוזה ומתי זה אוטו טוב באמת!!!

אני אוהב פיז'ו.מאוד.אבל אין לי בבית פוסטרים של פיז'ו.זה אוטו שטוב לי.נקודה.אם מחר סובארו ייצרו 106 יותר טוב.אני שם.

ואני מעריך את כל הקטע,אבל לצערי שמונים אחוז לא יודעים מהי אלפא אמיתית,אולי אם הם יידרסו ע"י איזה ג'וניור,זה יהיה המפגש הקרוב ביותר שלהם עם אלפא אמיתית...

תדע להעריך את האוטו בגלל שהוא טוב.לא בגלל אלפא.

יש אלפות טובות.אבל יש הרבה מכוניות אחרות.פתח קצת את האופקים,אחרת לא תחווה לעולם מכונית שאינה אלפא-וישנן בחוץ הרבה מכוניות טובות מ-א-וד שאינן אלפא.

אין לך מספיק שיקול דעת להבין בכלל למה האלפא יותר טובה מרכב זה או אחר.אתה פשוט מצהיר שהמנוע הוא הכי טוב.האוטו הוא הכי טוב.איזה שטויות.....

עגום....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני אוהב אמריקאיות אבל רק את הישנות החזקות והגדולות...............

ולא כל מיני קאווליר נאון ושאר ירקות..

אבל הוא אמר את זה הכי טוב...

צריך לשפר את האוטו מקצה לקצה כדי שיהיה יציב ברמה של כל מיני חמה...

אפילו אם היא סטנדרטית...

ואלפא..

אלפא זה רכב נחמד... לא יותר מזה...

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...