Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש קומנדקר ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם...

אני מחפש קומנדקר דודג' ישן..(כנפים עגולות) בכל מצב....עם נירות

אריוס

יש אחד בת"א, אין לי מושג לגבי מצב מכאני או רשיונות, חיצונית נראה לא רע, אני לא סגור על השנה או הדגם (6 ספרות, ישן למדי) באיזור רחוב שפע-טל בת"א, שלח ה"פ אם תהיה מעוניין בהכוונה.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

במושב אומץ (בשרון, לא רחוק מבת-חפר) עמד אחד כזה לצד הכביש החוצה את המושב. המידע נכון ללפני חצי שנה בערך.

בהצלחה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
יש אחד בת"א, אין לי מושג לגבי מצב מכאני או רשיונות, חיצונית נראה לא רע, אני לא סגור על השנה או הדגם (6 ספרות, ישן למדי) באיזור רחוב שפע-טל בת"א, שלח ה"פ אם תהיה מעוניין בהכוונה.

ליאור.

ליאור - במקרה שציינת מדובר קומנדקר "ישראלי" תוצרת נצרת - ולדעתי משנות ה-70!!

הבחור מדבר על קומנדקר "קלאסי" (כנפיים מעוגלות ותצורת קבינה של שנות ה-50/40) יותר שהקומנדקר הישראלי בעצם החליף בצה"ל.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

הקומאנדקאר במושב אמץ זה פאוור וואגון ששתלו בו מנוע דיזל פרקינס.

לדברי הבעלים המנוע רשום ברישיון......

והוא מבקש עליו "רק" 120,000 ש"ח.

בכל מקרה זה אותו בחור בשם דויד שהוזכר בשרשור "תוצאות טיול רכבי אספנות למכירה"....

פורסם

ה Power wagon הצהוב כבר זמן רב לא עומד באמץ ואפילו נצפה נוסע ליד בינימינה.

לפני יותר משנה רצו עליו כ- 8k.

בכל מקרה דוד מאמץ הוא כתובת טובה לשאול עליו.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

ושוב אני חוזר דויד מאמץ הוא הבעלים של הפאוור וואגון

כן, הוא רוצה עליו רק 120,000 ש"ח ובמילים מאה ועשרים אלף ש"ח

זה נכון לשיחת פנים על פנים שניהלתי איתו לפני כחודש כשאנחנו עומדים ליד האוטו.

כמו כן מי שראה את מופא ההצדעה של ההתיישבות העובדת ליום ירושליים ביום ירושלים לפני כשבועים יכל לראות את דויד עם הפאוור וואגון נוסע שם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...