Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי רישוי לבאגי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול אם זה אפשרי לקחת רכב קיים לתת לו מאפיינים של באגי ולעשות לו רישוי כתור באגי שטח בלבד

אם כן מה צריכה להיות העלות של זה.

ורציתי לדעת בהקשר לבאגי החוקית שקיימת בארץ. (ספורות..) מה החוק אומר לגבי שינוי מבנה.. שוטר יכול להוריד אותי מהכביש אם אני שם לה גלגלים של טרקטור ?

פורסם

ההבדל בין הבאגי החוקיות ללא חוקיות שהחוקיות הן פשוט חוקיות.... כמו הקיט שיש לחיפושית לבאגי מפיברגלאס. ואילו לך אסור לבנות למשל באגי - כי אתה עלול לסכן את עצמך (מי יודע, אולי לא תשים חגורות או המבנה של הבאגי יהיה לקוי), ואולי גם אחרים (אני זוכר שהיתה תאונה עם הרוגים של נהג באגי שהתנגש במכונית)

פורסם
לא, לא ניתן להפוך רכב קיים לבאגי.

לא, לא ניתן לערוך שינויי מבנה לבאגי.

עמית

יש לי שאלה דיי טיפשית. אם אסור לשנות מבנה ל"באגי" .. מה ההבדל בין רכב רגיל. לבין באגי ?.. איזו סיבה יש לציין ברישוי שהנל הוא "באגי" והנל הוא לא "אוטו רגיל"

בגלל שהאוטו יותר קל קוראים לו באגי? בגלל שהיא הנעה אחורית קוראים לה באגי?

איזה מאפייין יש לה..

liran - בגלל שיש סיכוי שהבניה שלי לקויה - אין מכון תקנים שנותן תו תקן לדבר כזה ?

פורסם

קוראים לרבת איך שקוראים לו ביום שהוא יצא מהמפעל.

אם תפתח חברה,תבנה רכב,בנוי על שילדה שלך לא לפרק מרכב אחר יתנו לך רישוי עליו.

תתקשר ותומקאר ותשאל כמה עלה להם לפתוח את החברה.

אייל

• תוכן חדש...