Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

רכשתי השבוע קומפוננט קדמי של MOREL PULSE 6 www.morel.co.il שלפי הנתונים של החברה הם יכולים להתמודד עם 120W RMS. התקנתי אותו מקדימה לאחר חיתוכים בפח של הרכב שלי - סוזוקי באלנו.

בנוסף רכשתי כם את הרמקולים של PIONEER בדגם TSA6910 http://www.edirectory.co.uk/pf/pages/moreinfoa.asp?pe=BCAJGFFQ_+Pioneer+TSA6910+330w+Ccelerate+6x9&cid=880

בנוסף יש לי מערכת של PANASONIC לא זוכר את הדגם המדוייק אבל לפי מה שראיתי הוא מספק 50X4 ויש לו תצוגה כחולה יפיפיה.

חיברתי את כל המערכת ללא מגבר ישירות למערכת על מנת לבדוק האם המערכת שלי מסוגלת לדחוף את כל הרמקולים והקומפוננטים. שמתי לב שאת הפיוניר היא דוחפת בוא נגיד אישהו בסדר ואת המורל הוא לא דוחף בכלל ואפילו נכנס לעוות בווליום לא גבוה בכלל.

מאחר שאיני מסופק לפחות מאיך ששומעים את מהמורל הייתי מעוניין לדעת :

1. האם מגבר טוב ידחוף יותר טוב ולא יכניס את הקומפוננט לעוות ?

אם כן (כמו שחשבתי) אז אני מתלבט בין המגברים הבאים, אני אשמח לדעת מה יכול להתאים לסט שלי. אני לא מוגבל בסכום מצלצלים (כמובן לא מעוניין להוציא יותר מ 2500ש"ח על המגבר) :

א. Lightning Audio B2.300.4 (לא מצאתי בארץ את B2.400.4)

http://www.lightningaudio.com/2004/products/product.asp?prodID=728

ב. Planet Audio VX3004

http://www.planetaudiousa.com/home/catalog/public_html/catalog.php?sNs=1&deptNum=3&catNum=16#35

ג. Soundstream EGA4160

המגבר משום מה לא נמצא באתר הבית

ד. Rockford Fosgate Punch P4004

http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10063524&CategoryDesc=Punch%20Amplifiers

אם יש עוד מגברים בסקאלה הזאת אני אשמח לדעת מי הם ואיפה משיגים אותם.

מי ששואל את עצמו למה בחרתי באלה אז אני עשיתי סקר מול אתרים בחול ובארץ ואלה נראים לי בסדר.

קדימה מה אתם אומרים ?

Don't Let Yourself Get Attached To Anything

You Are Not Willing To Walk Out On 30 Seconds Flat

If You FEEL THE HEAT Around The Corner....

®[email protected]

פורסם

אני חייב להביע הסטייגות מצורת חלוקת התקציב, יכולת באותו תקציב להביא מהדיוטי JBL ומפומפה הייבריד סדרה קודמת והיה לך נשאר עוד כסף לסאב בכלל או יותר איכותי אם כבר יש אחד,

והיתה לך מערכת סלמטק באבו לאללה

אתה רוצה להלביש מגברים טובים ואיכותיים (רוקפורד, סאונדסטרים) על סט קומפוננט בינוני מינוס, המעט שאתה יכול זה לפחות לארגן איזה דוטק או משהו....

פורסם

הפיוניר קיימים אצלי כבר שנתיים או אפילו שלוש. בנוסף לזאת רציתי לשדרג את המערכת ברכב למשהו קצת יותר טוב ולכן רכשתי את הפולס. לאחר מכן שמתי לב שהסאונד מתעוות בווליום נמוך ומכאן בא הרעיון להביא במגבר טוב שאם פעם אני ירצה לשדרג למעלה אני אוכל לסמוך על מגבר טוב.

לגבי סאב אני קצת רחוק מהרעיון אבל אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד.

איך ה JBL ? אתה מרוצה ממנו ? כמה הוא עולה ? איפה אפשר לראות את המפרט שלו ?

ואם יש לך עוד רעיון למגבר אז זה הזמן

נ.ב ככה רושמים הסתייגות - הסתייגות

®[email protected]

פורסם

את המפרט שלו גוגל ישמח לתת לך

104RMS 4 ערוצים נותן 284 בברידג' אני מ-א-ו-ד מרוצה ממנו מאוד ! הוא עולה 200 דולר בדיוטי אם עדיין יש ובאיזור ה1400 שקל בארץ,

אגב אם תעשה חיפוש תמצא אין ספור שרשורים עליו

פורסם

זה לא הגיוני לדעתי לקנות סט של 4 רמקולים במחיר של סביב ה1000 שקל ולהשקיע במגבר רק בגלל שהוא מותג 2000-2500 שקל כמו שאמר קודמי חלוקת תקציב לא נכונה

פורסם

אני אומר שוב, הרמקול של פאיוניא היה לי כבר כמה שנים. הפולס קצת יותר טובים.

איזה מגבר יכול להזיז אותם ?

איזה מגבר יתאים לסדר גודל של הרמקולים שלי ? אם יש כאלה שחושבים שאני מכוון גבוהה מדי אז תמליצו על מגבר אחר. תתחילו להיות לעזר, את הביקורת אני מקבל. אז קדימה

®[email protected]

פורסם

אכן מסכים עם הדיעות שהביעו כאן.

אם היתי עם התקציב שלך היתי מנסה להחזיר או לעשות TRADE על הקומפוננט המדובר.

ומביא הגברה זולה יותר, השינוי יהיה מהותי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הבנאדם קנה , למה לבאס אותו, תתחדש.

הקומפוננט נחמדים מאוד , בוודאי שבווליום גבוהה הוא התעוות כי המגבר של הHU לא מספיק חזק ולא מזיז את הקצה של הרמקול.

לדעתי תחשוב טוב יותר לכיוון סאב .

את הפיוניר תשאיר מחוברים לפאנל , קנה מגבר 4 יציאות 2 מהם לגשר ואת ה2 השנים לחבר לקומפוננט .

בתקציב הזה גם מגבר וגם סאב יכנסו לך במידה ואתה לא רוצה מגבר ברמה יותר מידי גבוהה שסתם לא נחוץ.

פורסם
אכן מסכים עם הדיעות שהביעו כאן.

אם היתי עם התקציב שלך היתי מנסה להחזיר או לעשות TRADE על הקומפוננט המדובר.

ומביא הגברה זולה יותר, השינוי יהיה מהותי.

להחזיר- לא מכיר מישהו שעושה את זה אחרי שזה מותקן (הבחור שומע בהם)

TRADE- רק שיטה להגיד באנגלית (אנחנו נקרע אותך במחיר כשתזדכה על המוצר המשומש)

מביא הגברה זולה יותר- אולי כיוון את עצמו ל2500nis אבל בת'כלס הבחור להערכתי לא עובר

את ה-1900 nis

lightning-audio בערך 1150 ש"ח בארץ.

planet -audio לא שווה יותר מהנ"ל.

Rockford-fosgate - נע בערך בין 1600 עד 1800 nis

איזה הגברה יותר נמוכה עולה בראשך?

כל המגברים המדוברים נעים על 50 ואט(ב-4 אום) עד 75 ואט.(הצהרת יצרן)

מה יותר נמוך מזה ?!

אולי תיכף אסף יכנס וימליץ על california הסיני 350 ואט לערוץ על פי תקן צ'אנג קאי שק (מהנדס מבייג'ין ).

קודם כל בתקציב הזה כן הייתי לוקח מגבר (או lightning-audio או rockford ) תבדוק באיזה מחירים הם נעים בדיוק.

הייתי מוסיף לרשימה את Orion 4004 .

מחבר סאב (אם נכנס בתקציב) ומחבר את הקומפוננט הקדמי למגבר החדש.

ZZR

פורסם

מידן, ההערה שלך לגבי ממש לא הייתה במקום והוכיחה יותר שאתה ברברן שמבסס תשובות בעיקר מקצרים שיש לך עם משתמשים מסויימים [למשל שי ..]

תתחיל להתבגר . בנוסף על כך לא שמעת ולא ראית את המגברים שלי ואת הסטאפ שלי שאתה מדבר יותר מדיי עליי ופותח את הפה אז תוריד פרופיל.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

דבר ראשון, אף אחד לא ביעס אותו.

ואם אתם מסתכלים על זה כדרך אישית שלי לבעס את הבן אדם, זוית הראיה שלכם מאוד מעוותת.

לגבי הדברים שנאמרו כתגובה לדבריי, אני אגיב ברצון.

"להחזיר - לא מכיר מישהו"

לי ניתנה האפשרות להזדכות זיכוי מלא על קומפוננט שרכשתי, וזה היה בערך חודש לאחר הרכישה.

ולא רק במקום אחד, יש עוד מקום אחר שאני בשלבי אלה מתייעץ איתו לגבי במה קידמית.

וגם שמה נאמר לי שאם לאחר התקנה המוצר לא יענה לשביעות רצוני, אני אוכל להחזירו בלי שום בעיה.

(קודם תנסה - לאחר מכן תקנה)

לגבי TRADE, זאת לא שיטה להגיד באנגלית שום דבר, זאת דרך לגרום לבעל המקום להגיד, "אני יעשה לך טובה", כשבעצם הוא עושה כסף מכלום.

האומנם, הבחור יצטרך לשלם על העובדה שהוא ביצע רכישה לקויה, זה לא אומר שזה לא יהיה כדאי.

הבחור כיוון את עצמו ל2500, לא ל1900, משמע 2500 זה 2500, ולא יודע איזה חשבון פשוט עשית שהגעת ל1900.

לגבי הגברות,אני מבין שאין לך הרבה ידע וניסיון עם הגברות.

השוק של המגברים לא מסתכם ב, רוקפורד, לייטינינג, ופלאנט אודיו.

מאוד מוזר שבחרת 3 מותגים, שאותו יבואן מייבא. אתה משווק שלו ?

שורה תחתונה, העיצה שלי נשארת בעינה.

תנסה להחזיר, או להחליף, או לשלם קצת עבור TRADE לקומפוננט מכובד אחר.

חבל להשקיע תקציב שכזה על מגבר - כשמדובר בקומפוננט שכזה.

דרך אגב מידן כבר נתבקשת בעבר לא להתפזר בפורום, אני אתחיל לחשוב שלא הבנת את מהות הדברים.

הכוונה היתה, לא לקחת נושא אחד להתחיל לפזר אותו על כמה תרדים שונים.

(כמו שעשית פה לדוגמא, עם אסף... "בטח אסף יבוא.." וכו).

אם אינני טועה מדובר בפעם החמישית שאתה מתבקש להפסיק את התופעה המוזרה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אסף ,1קודם כל CALIFORNIA זה בחוף המערבי בארה"ב.

הנה קישור שיעזור:

http://www.ca.gov/state/portal/myca_homepage.jsp

2 .אוסף ברזלים סיניים עם מדבקות עליהם שמחוברים חשמלית אחד לשני , זה לא "סט-אפ".(רמז:זו הגברה סינית)

3.ואליך mikmik.

אם הבחור שאל על 4 מגברים (רוקפורד.לייטנינג אודיו ,פלנט אודיו.וסאונד סטרים תסתכל בת'רד

שהבחור פתח.תקרא לאט , או שאני אנקד לך שתוכל להבין יותר מהר)

ואני מתייחס ל-3 מתוכם:

אז יש שתי אפשרויות: אותם אני מכיר, או שמעתי עליהם בפורומים אחרים.

או שאני בחרתי ב-3 מותגים של אותו יבואן .

שמת לב שהמלצתי להוסיף את Orion לרשימה?

אתה לא קורא לפני שאתה מגיב?

גם GOLF 2.0 המליץ על אותו מגבר (בתשובה אחרי).

4. אם הבחור כיוון את עצמו ל-2500 אבל בסוף מדבר על מגברים של 1100-1600 ש"ח

אז כדאי להוסיף סאב.

ולא לקחת הגברה יותר נמוכה (מאיפה הבאת את זה ?! )

נ.ב.

אני שמח שאתה זוכר כמה פעמים אתה אומר לי לא להתפזר.(אני לוקח את זה כמחמאה)

נ.ב.נ

שורה תחתונה, העיצה שלי נשארת בעינה.

ZZR

• תוכן חדש...