Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק 95 מול 98 בHGT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוטי אם הרכב שותה 95, ופתאום יש צילצולים. אתה חושב שאם 98 יפתור את הבעה אז זה הפיתרון? לדעתי זה פיתרון יקר לטווח הארוך

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אפשר לשים תוסף במקום למלות 98

יש היום המון תוספים לדלק וטובים , פעם אחת הוואנדורה של אבי היה נדלקת והיה יוצא לה עשן שחור והטורים היו מאוד נמוכים ופתאום הם עלו לרמה שהם היו צריכים לעלות (התנעה מאוד קשה), שמנו תוסף לדלק משהו טוב נראה לי של חברה שמתחילה ב-L והבקבוק בצבע זהב ורשום מתאים ל10,000 ק"מ .

יום למחורת כאילו לא קרה כלום באמת תוסף טוב מנקה את האינגקטורים ואת כל מה שעובר בשאר הדברים שקשורים למנוע.

יקי!!!

פורסם
מוטי אם הרכב שותה 95, ופתאום יש צילצולים. אתה חושב שאם 98 יפתור את הבעה אז זה הפיתרון? לדעתי זה פיתרון יקר לטווח הארוך
לא אני לא חושב שזה פיתרון... אם תקרא את התגובה שלי שוב תראה שבכלל לא דיברתי על זה.

אגב, גם פותח השרשור לא שאל על מקרה של תקלה.

מוטי.

פורסם

לא מורגש הבדל בין 98 ל 95.

לפונטו יש חיישן נקישות אז סביר שנקישות לא תשמע פשוט המערכת תעשה ריטרד להצתה.

מי שרגיש לכוח שיורד יוכל אולי להרגיש בהבדל.

מילאתי תקופה ארוכה 95 וחזרתי ל98 בין השאר בגלל שבפונטו המנוע הינו בעל יחס דחיסה גבוה ומומלץ לכאלה מנועים דלק עם התנגדות בעירה גבוהה יותר.

שמן חצי סיננטי טוב הוא הפיתרון לשמירת האמינות ובעניין הזה המנוע של הפונטו נחשב אמין והחיסרון היחיד שלו הוא שהוא רעשני.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...