Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 30.6.2026 בשעה 16:44, DareDevil כתב:

אין להם עוד מנועים שיש רק את הפיורטק?

פיאט גם ככה הפסיקה את ייצור הפונטו, כי לא השתלם לה לייצא סופר מיני לבד.

ככה שהגיוני שהסופר מיני החדשה תחלוק מכלולים עם דגמים אחרים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שכן הזמין במבצע ההשקה. 

נכח בהשקה לקהל, אשתו התלהבה מנוכחות סלבריטיז (אם רני רהב,, נקרא כזה 😜

יהיה מעניין לראות יותר מקרוב ולהתרשם כשתגיע.

המחיר והתנאים עושים את שלהם.  3350 לחודש במקום לשים מזומן, לדעתו אחלה עיסקה, ככל הנראה ימכור בתום 3 שנים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

שכן הזמין במבצע ההשקה. 

נכח בהשקה לקהל, אשתו התלהבה מנוכחות סלבריטיז (אם רני רהב,, נקרא כזה 😜

יהיה מעניין לראות יותר מקרוב ולהתרשם כשתגיע.

המחיר והתנאים עושים את שלהם.  3350 לחודש במקום לשים מזומן, לדעתו אחלה עיסקה, ככל הנראה ימכור בתום 3 שנים.

תמסור לו שעוד 3 שנים אשמח לקנות ממנו את הרכב ב-50 אלף. אני לא מאמין שהוא יהיה שווה הרבה יותר מזה. 

• מצחיק 1
פורסם
לפני 19 דקות, EliC25 כתב:

פיג'ו 2008, מקבילה פחות או יותר, שווה אחרי כ3 שנים סביב ה70 אלף שח

פיג'ו/סיטרואן הם מותגים הרבה יותר חזקים. פיאט זה מותג מת; הרבה אנשים כאן גולשים על גלי הנוסטלגיה. גם לי הייתה פיאט בתחילת שנות ה-2000, אבל איך שלא תסובב את זה – המותג בארץ מת. לא ברור לי למה שמישהו יעדיף גרנדה פנדה יד שנייה על פני C3 יד שנייה בהינתן מחיר זהה. 

פורסם
לפני 3 שעות, davemustaine87 כתב:

את האמת שכן, 120 אלף ללא שום ריבית והצמדה זה שווה עוד 10 אלף שקל. לא רע. 

הריבית לא מגולמת כבר במחיר הזה? כי גם אני פעם שילמתי תשלומים קבועים.. ובסוף ייתכן שטעיתי והכל די מגולם מראש.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני לא בטוח למה התכוונת 

במקרה של הפנדה, כיבכול מי שמשלם מזומן ומי שמשלם בתשלומים, ישלם את אותו מחיר. ככה אני הבנתי. 

המחיר החודשי גם תואם לזה: 3350 כפול 36= 120,600. 

השאלה היא האם באמת זה העלות בלי כול מיני תשלומים נפרדים? אם לא היה תשלום מקדמה, בלון בסיום התקופה וכו'... ?

פורסם
לפני 1 דקה, davemustaine87 כתב:

השאלה היא האם באמת זה העלות בלי כול מיני תשלומים נפרדים? אם לא היה תשלום מקדמה, בלון בסיום התקופה וכו'... ?

לא.

השאלה היא אם הריבית מתחבאת בתשלומים מראש,

אבל אתה אומר שזה אותו המחיר.. אז למה שבן אדם לא ישלם בתשלומים? זה נראה סבבה לגמרי (למרות שאני בהחלט מעדיף תשלום אחד ושלום..).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כשאין ריבית או שהריבית נמוכה מאוד, אין סיבה אמיתית שלא. זה מה שנקרא "מינוף"

חוץ מפסיכולוגית, שיש אנשים שלא אוהבים להיות ב"חוב", כול עוד יש להם יכולת לשלם במכה אחת. 

לפני 7 דקות, davemustaine87 כתב:

כשאמרתי ה"שאלה היא..." לא התכוונתי אלייך, אלא ל- @zaf שהאם התשלום הוא רק תשלום חודשי וזהו או שהייתה מעורבת מקדמה למשל. כי זה יכול לגמרי לשנות אם זה באמת ללא ריבית או ללא ריבית עם כוכבית.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 43 דקות, Beacon כתב:

פיג'ו/סיטרואן הם מותגים הרבה יותר חזקים. פיאט זה מותג מת; הרבה אנשים כאן גולשים על גלי הנוסטלגיה. גם לי הייתה פיאט בתחילת שנות ה-2000, אבל איך שלא תסובב את זה – המותג בארץ מת. לא ברור לי למה שמישהו יעדיף גרנדה פנדה יד שנייה על פני C3 יד שנייה בהינתן מחיר זהה. 

פיאט זה ממש לא מותג מת. זה מותג שיש לו המון פוטנציאל, והדרך לממש אותו זה להתחיל להביא מכוניות מגניבות בדיוק כמו הפנדה. 

לפיג'ו וסיטואן יש מבחר דגמים הרבה יותר גדול משל לפיאט, ובהכרח גם יותר מכירות. 

למה שמישהו יקנה את הפיאט ולא את הסיטרואן? כי הוא התחבר יותר לעיצוב.

כמו שיש מי שיעדיף את הסיטרואן על פני הפנדה.

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני כשעה, davemustaine87 כתב:

באמת זה העלות בלי כול מיני תשלומים נפרדים?

כולל עלות הקמה (שקר כלשהו) להלוואה.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 40 דקות, discoTD5 כתב:

פיאט זה ממש לא מותג מת. זה מותג שיש לו המון פוטנציאל, והדרך לממש אותו זה להתחיל להביא מכוניות מגניבות בדיוק כמו הפנדה. 

לפיג'ו וסיטואן יש מבחר דגמים הרבה יותר גדול משל לפיאט, ובהכרח גם יותר מכירות. 

למה שמישהו יקנה את הפיאט ולא את הסיטרואן? כי הוא התחבר יותר לעיצוב.

כמו שיש מי שיעדיף את הסיטרואן על פני הפנדה.

מגניבות כמו מה? כל ההיצע שלהם זה פיאט 500, 600 וגרנדה פנדה. פיאט היא כבר מזמן לא יצרנית רכב. היא מוזיאון לאמנות בתחפושת של רכבים. פיאט מנסה למכור לנו נוסטלגיה ושיק במחיר של פרימיום. הגרנדה פנדה הייתה יכולה להיות ההזדמנות, אבל בלי תמחור אגרסיבי שיחתוך את השוק, אין להם סיכוי. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...