Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&product_id=1155&aff=31766

איך המגבר הזה?האם הוא עומד בנתונים?למישהו יש לו נסיון?

אבל בבקשה לא להגיד לי בסכום הזה אתה יכול להביא מגבר יותר טוב כמו רוקפורד orion אני לא מעוניין לשלם 350$על מגבר חלש רק בגלגל השם

פורסם

אני זה שמשלם מה יאכפת לך.

אז כנראה אני עוזב את הרעיון לקנות שני מגברים b300.2 של lightning audio ורוצה לקנות את המגבר הזה אני יחבר לו סאב v-max 12 שאני רוצה גם לקנות או תציעו לי סאב אחר עד 100$ בלי לחרוג מהתקציב 300RMS-350RMS שיהיה 12אינץ' ואיכותי וגם עוצמה משהו שיתאם רק לתיבה אטומה

תודה מראש

פורסם
(עצוב קצת לראות את המחירים בארה"ב לא?)
עצוב מאוד. המחירים ממש גרושים לעומת הארץ...
פורסם

לפי דעתי מגבר מעולה סדרת הפאוור של JBL מאוד מוצלחת....

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...