Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכת "רכב ויותר"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו היה היום בתערוכה?

ראיתם את הכוסית ליד הדוכן האדום? כי ז****י אותה.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

ראיתם את הכוסית ליד הדוכן האדום? כי ז????י אותה.

הישראלי הטיפוסי -מז**ן ורץ לספר :lol:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ראיתם את הכוסית ליד הדוכן האדום? כי זיינתי אותה.

הישראלי הטיפוסי -מז**ן ורץ לספר :lol:

שמוליק

טעות.

הישראלי הטיפוסי מזיין כונפה ומספר לכל החברה, שהוא זיין כוסית :lol:

Rikshanoam-R

פורסם

טוב, אחרי שזיינתי לכולם את השכל לתת צ'אנס לתערוכה ולא לזלזל ובלה בלה בלה נסעתי היום בצהריים לראות במה מדובר.

אחרי ששילמנו (אני ואייל-פולו) על חנייה ובזבזנו זמן בהמתנה ללירן וחבורתו נכנסנו פנימה כדי להבין על מה מדובר.

אני לא אתחיל לפרט מה בדיוק היה בכל דוכן ודוכן אבל בכלליות זה התחלק בין כמה דוכנים של חנויות לשיפורי יופי\סאונד\מנוע (אליMAX-POWER , צחי מערכות, סראונד ואולי עוד מישהו ששכחתי...) , בין ביתנים של יבואני רכב (סובארו, סקודה וכו' וכו'), השקה של הטוארג והפורשה קאיין וכל מיני דוכנים חסרי משמעות לקהל הרחב.

כהתרשמות כללית - לא שווה 60 ש"ח.

יותר מפורט - שווה 20-30 ש"ח :D . וברצינות, אין הרבה מה לראות (ולשמוע... טל שביט בתצוגה ווקאלית לא מרשימה מציג את קטעי השטח הקצרים...), הרכבים מוצגים בפוזיציות שלא מאפשרות גישה לרכבים (מי חשב על לשבת בהם :? , דבר שאפילו באוטומוטור איפשרו), מחירים של שתייה וכו' מטורפים (מי אמר 17 ש"ח לנקניקיה :x ) ובכלל - ההרגשה הייתה חאפרית מדי אפילו בשביל תערוכה בישראל.

היו גם קצת דברים טובים - הדוכן של צחי מערכות שהם הנציגים של RIEGER TUNING בישראל היה נחמד, הקאיין נראית מצויין אבל עם ישראל טינף אותה בסימני ידיים ואותו כנ"ל גם לגבי הטוארג שנראית מרשימה מאוד, הרנו אספס הרשימה, ו....אה....

תודה לחבר של אבא שדאג לכניסה חינם :oops:

לסיכום - שווה 20 ש"ח דרך המבצע של ישראכרט ולא שקל יותר.

:-)

פורסם
טוב, אחרי שזיינתי לכולם את השכל לתת צ'אנס לתערוכה ולא לזלזל ובלה בלה בלה נסעתי היום בצהריים לראות במה מדובר.

אחרי ששילמנו (אני ואייל-פולו) על חנייה ובזבזנו זמן בהמתנה ללירן וחבורתו נכנסנו פנימה כדי להבין על מה מדובר.

אני לא אתחיל לפרט מה בדיוק היה בכל דוכן ודוכן אבל בכלליות זה התחלק בין כמה דוכנים של חנויות לשיפורי יופי\סאונד\מנוע (אליMAX-POWER , צחי מערכות, סראונד ואולי עוד מישהו ששכחתי...) , בין ביתנים של יבואני רכב (סובארו, סקודה וכו' וכו'), השקה של הטוארג והפורשה קאיין וכל מיני דוכנים חסרי משמעות לקהל הרחב.

כהתרשמות כללית - לא שווה 60 ש"ח.

יותר מפורט - שווה 20-30 ש"ח :D . וברצינות, אין הרבה מה לראות (ולשמוע... טל שביט בתצוגה ווקאלית לא מרשימה מציג את קטעי השטח הקצרים...), הרכבים מוצגים בפוזיציות שלא מאפשרות גישה לרכבים (מי חשב על לשבת בהם :? , דבר שאפילו באוטומוטור איפשרו), מחירים של שתייה וכו' מטורפים (מי אמר 17 ש"ח לנקניקיה :x ) ובכלל - ההרגשה הייתה חאפרית מדי אפילו בשביל תערוכה בישראל.

היו גם קצת דברים טובים - הדוכן של צחי מערכות שהם הנציגים של RIEGER TUNING בישראל היה נחמד, הקאיין נראית מצויין אבל עם ישראל טינף אותה בסימני ידיים ואותו כנ"ל גם לגבי הטוארג שנראית מרשימה מאוד, הרנו אספס הרשימה, ו....אה....

תודה לחבר של אבא שדאג לכניסה חינם :oops:

לסיכום - שווה 20 ש"ח דרך המבצע של ישראכרט ולא שקל יותר.

מזל ששכנעו אותי לא ללכת :lol:

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

פורסם

אני חולק על דעתו של אריאל ( בגלל זה הוא היה צריך לחכות לי ...בכניסה )

אני אישית נהנתי מאוד מן התערוכה למרות שמרביתה עסקה בנושא הפנאי

קרי רכבי שטח .

ביליתי בתערוכה 6 שעות דיי מהנות יש לציין מופעי העבירות של הג"יפים , מיולים

והטרקטורונים למינהם היו נחמדים..

רמת הידע של המציגים בדוכנים השונים של היבואנים לא היו מהגבוהות ביותר

(כיאה לישראל , לא ציפיתי ליותר)

אולם לילדים היו אטרקציות רבות ומגוונות..

בנוסף הדוכנים הפרטיים היו מרשימים , החל מג"נטים במחירים מפתיעים ועד לשיפורי מנוע

לסיכום התערוכה לא מצדיקה מחיר כניסה של 60 ש"ח, אבל גם אני שלמתי 20 תודות

לגיא ASS

ששי יחזור הוא יעלה תמונות מהיום..

פורסם

מסכים עם לירן.

גם אני מאוד נהנתי מהתערוכה במיוחד ממסלול השטח שכל יבואן הביא רכב או שניים למסלול להראות את יכולותיו.

בדבר אחק אני מסכים עם אריאל זה המחירים המופקעים של הדברים בדוכנים.

נקניקייה בלחמנייה מקמח מצה (איכס) 12 שקל.

בקבוק פפסי - 10 שקל!!!!

אבל בסה"כ היה שווה את הכסף והזמן.

פורסם
מישהו מוכן להסביר לי איך עובד המבצע שנכנסים ב- 20 ?

אם יש לך כרטיס מקבוצת ישרכארט ויש לה מספיק כוכבים, אז אתה משלם 20 ש"ח בתוספת 225 כוכבים.

פורסם
מישהו היה היום בתערוכה?

ראיתם את הכוסית ליד הדוכן האדום? כי זיינתי אותה.

אני יודע שינון יעץ בתפוז איך לעשות "פתיחה" אבל לבצע את זה על אמת על מיצובישי זה לא קצת מוגזם?! :shock:

פורסם

יש לי כל שנה כרטיסים חינם...

אבל השנה אני ולביו מתוך פנציפ לא הולכים....

כי כל שנה יש רק מאזדה לאנטיס בתערוכה ושום דבר מעניין אחר...

אולי f???? :roll:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...