Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

CHERY FX EV.

כנראה שלרכב הנ"ל יש רצונות משלו.

זה הסתיים בתאונה קשה. למזל הנהגת,  ללא נפגעים. 

רואים אפילו את סימני נסיון הבלימה הנואשים על הכביש.

בפריסבי מבקשים להסיר את הפוסט במיידי.

לט נעים להיות בסיטואציה הזו.

http://facebook.com/groups/chery.israel.community/permalink/1251107583640769?locale=he_IL

616798488_10230177399608175_8344478782247952124_n.jpg

618441725_10230177398768154_7959882838051056618_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
  • לא הבנתי... 1
פורסם

אני בספק אם מה שכתבת בכותרת אכן קרה. או שהנהגת התבלבלה בין דוושת התאוצה לדוושת הבלמים, או שהיא לחצה על שתי הדוושות יחדיו.

בשוום מצב לא יתכן שלחיצה על הבלמים תאיץ את הרכב.

• אהבתי 6

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסימן על המדרכה לא אומר הרבה.
יתכן שרק לקראת הסוף היא לחצה על הבלם, יתכן שהקפיצה של הרכב מהגובה של המדרכה, היא שגרמה לסימן.
הייתי מתחיל מלשאול אותה עם כמה רגליים היא נוהגת,כמות הנהגות שראיתי בחיים שלי שנוהגות עם שתי רגליים, היא מפחידה.

• אהבתי 2
  • מעניין 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני שעה, ArikC כתב:

הסימן על המדרכה לא אומר הרבה.
יתכן שרק לקראת הסוף היא לחצה על הבלם, יתכן שהקפיצה של הרכב מהגובה של המדרכה, היא שגרמה לסימן.
הייתי מתחיל מלשאול אותה עם כמה רגליים היא נוהגת,כמות הנהגות שראיתי בחיים שלי שנוהגות עם שתי רגליים, היא מפחידה.

לא רק נהגות, גם כאן בקבוצה יש נהגים שכתבו שהם משתמשים בשני הרגלים, לטענתם המהירות תגובה גדלה וכך זה יותר בטוח.

• מבאס 3
  • מעניין 2
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, zvit כתב:

אני בספק אם מה שכתבת בכותרת אכן קרה. או שהנהגת התבלבלה בין דוושת התאוצה לדוושת הבלמים, או שהיא לחצה על שתי הדוושות יחדיו.

בשוום מצב לא יתכן שלחיצה על הבלמים תאיץ את הרכב.

ברכב חשמלי זה עניין של תוכנה, גם עילית וגם צרובה בכרטיסים. ולא לך ולא לי יש גישה לקוד.

ובמקרה של הרכב החשמלי הזה, אולי הוא פשוט היה ממש רעב?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • מצחיק 5
פורסם

הפרסום בקבוצה סגורה של בעלי צ׳רי. לא ניתן לקריאה.

בכל אופן, תחקור של הנהגת +לוגים של הרכב ויש כאלה, יגלו את האמת.

לפני 24 דקות, פריג'י כתב:

ברכב חשמלי זה עניין של תוכנה, גם עילית וגם צרובה בכרטיסים. ולא לך ולא לי יש גישה לקוד.

אבל ליבואן יש גישה ללוגים ויכול לראות במדוייק מה קרה.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 23 דקות, SlowRide כתב:

כל מי שמתבלבל בין הגז לברקס קודם כל מאשים את הרכב.

חד משמעית לא מתווכח 99.9% מהמקרים זה מה שיהיה, אחרת היו סרטונים בכל מקום.

אבל ההרגשה היא שבמקרה קצה מאוד קל להגיע למצב של תוכנה לא אפויה שנופלת ומאפשרת הזיות כאלה, ועוד יותר גרוע לא מתעדת לוגים. (אני לא עובד בתחום הרכב אבל בהחלט בתחום של מכטרוניקה, ולא ברור לי כמה אלו שנותנים את התקינה באמת מסוגלים לבדוק את מה שהיצרן הסיני כתב בקוד כשהוא מוציא 5 עדכוני OTA בשנה)

פורסם
לפני 3 שעות, Ron Poh כתב:

לא רק נהגות, גם כאן בקבוצה יש נהגים שכתבו שהם משתמשים בשני הרגלים, לטענתם המהירות תגובה גדלה וכך זה יותר בטוח.

למי שמיומן בשתי רגליים זה אכן המקרה. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 5 שעות, yossiaviel כתב:

רואים אפילו את סימני נסיון הבלימה הנואשים על הכביש.

נניח שיש סימני צמיגים מרכב המצויד ב-ABS, מה זה אומר במקרה כזה? אם הנהגת אכן טעתה והאיצה במקום לבלום, ורק בשלב מאוחר הבינה מה קורה ועברה לדוושת הבלם, סביר מאוד שבמהירות שאליה הגיעה שום בלימה לא הייתה יכולה למנוע מהצ'רי להתנגש בעמוד. מה המסקנה לגבי הניסיון הנואש לבלום במצב כזה? אין מסקנה. אבל למה ספקולציות? בצ'רי הזו יש מערכת EDR שיכולה להראות את מצב דוושת התאוצה ודוושת הבלם, מידת הלחץ שהופעלה עליהן, מהירות הנסיעה וזווית ההגה, אין ספק שהעניין יכול להתברר ברגע שהנתונים ינותחו. 

The older you get, the better you used to be

פורסם (נערך)

באופניים חשמליים כשלוחצים על המעצור המנוע מפסיק להאיץ 

ברכב חשמלי זה לא ככה?

או לפחות אמור להיות ככה?

עריכה אחרונה על ידי tan tan
פורסם
לפני 17 דקות, X9500 כתב:

נניח שיש סימני צמיגים מרכב המצויד ב-ABS, מה זה אומר במקרה כזה? אם הנהגת אכן טעתה והאיצה במקום לבלום, ורק בשלב מאוחר הבינה מה קורה ועברה לדוושת הבלם, סביר מאוד שבמהירות שאליה הגיעה שום בלימה לא הייתה יכולה למנוע מהצ'רי להתנגש בעמוד. מה המסקנה לגבי הניסיון הנואש לבלום במצב כזה? אין מסקנה. אבל למה ספקולציות? בצ'רי הזו יש מערכת EDR שיכולה להראות את מצב דוושת התאוצה ודוושת הבלם, מידת הלחץ שהופעלה עליהן, מהירות הנסיעה וזווית ההגה, אין ספק שהעניין יכול להתברר ברגע שהנתונים ינותחו. 

הייתי צריך להוסיף לכותרת את המילה "לטענתה", לפני ההמשך.

אנשי "פריסבי" לוחצים אליה להסיר את הפוסט הנ"ל.

אך היא ממש מתעקשת שלחצה כל הזמן על הבלמים ולא על דוושת התאוצה.

בסופו של דבר, מי שישפוך אור על מה שקרה באמת, הם אנשי הביטוח של הרכב,  או שמאי מטעמם כנראה בתאום עם פריסבי.

פורסם

בעבר היה טסלה שאיבדה שליטה בסין והרגה 2 הולכי רגל על 200 קמ’’ש, וכמדומני שהיתה פריצת סייבר לטענתם (הסתובב אז סרטון) ששיפרו אבטחה.

בכל אופן זה מפחיד אם הכל עובד על כרטיס פיקוד שעלול חלילה לזייף.

משתדל לעזור

פורסם

גם אם היא לחצה על הברקס, איך היא הגיעה לעמוד?

מניח שיש מצלמת רכב שגם מקליטה אודיו, אם דבר כזה קורה לי שהברקס לא עובד אלא מאיץ במקום אני מתחיל לצעוק, מסרטונים של אחרים שרואים תאונות או קרובים לתאונה או חווים תאונה זה זהה, אז שתביא הקלטה ונוכל לשפוט.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...