Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא, אבל אפשר לחשוב שכתבתי משהו שהוא לא נכון עובדתית 🤷‍♂️

ומעבר לכך גם כתבתי קודם מה עליך לעשות לדעתי בהתאם לשאלתך המקורית.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אף פעם לא מקשר בין הטסט לטיפול אבל בגלל שאתה כן חושש ונראה חסר נסיון הייתי ממליץ כן לעשות את הטיפול לפני. אולי אפילו באותו יום.

פורסם

אני פשוט מברר האם נכון להקדים טיפול (מבחינה כלכלית ומקצועית) של הרכב לתחילת ינואר (כאשר הטיפול הבא מופיע על 65 אלף קילומטר בתאריך מרץ) או פשוט לגשת לטסט השנתי להחזיק אצבעות ואם יתגלו בעיות לנסוע לטפל במוסך מורשה.

האוטו עומד על איזור 50 אלף קילומטר.

פורסם (נערך)

זה לא באמת טיפול 65 אלף

הם קוראים לזה ככה, המוסך, מטעמי שיווק

רני, לך תעשה טסט, הסיכוי שלא תעבור קלוש.. (במידה ובדקת שהנורות אצלך סבבה, אצלי למשל הנורות נדפקו חודש לפני הטסט בערך אבל הרכב בן 11.. נורות מקוריות)

אתה גם תמיד יכול להעלאות לכאן תמונה של הצמיגים ושל הרפידות ובערך יגידו לך מה המצב!

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

לפי שיחת הטלפון עם המוסך המורשה צמפיון אשדוד (בו טופל הרכב), אז היה טיפול אחרון של 50,000 בתאריך 5.3.25 עם הפריטים הבאים:

החלפת שמן

פילטר שמן + פילטר מזגן+ פילטר אוויר + תושבת מנוע (מה זה אומר) + מגב אחורי. 

פורסם
לפני 20 דקות, רני גלגלים כתב:

תושבת מנוע

למה החליפו את זה? קרעו את האוטו או מה? ממתי צריך להחליף את זה אחרי 40K ק"מ?

למישהו יש מושג? יש כאלה שסתם רוצים להחליף להגדיל את הרווח במוסך?

פורסם (נערך)

לא, הנתון שרשמו במוסך אמור להיות אמיתי. אם זה עמד על 50 אלף איך נקנה עם 45?!

איך הרכב היה עם 50 אלף בזמן הטיפול הקודם?

עריכה אחרונה על ידי נומד
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, גולדן191 כתב:

תתעלם ממה שמגדירים כטיפול 50 או 65. הכל שיווקי. הוא קנה אותו עם בערך 41K ק"מ והיום על 48K ק"מ או משהו. יודע מנסיון בפוסטים קודמים.

אני יודע איך מגדירים את הטיפולים. אבל לרכב הזה אין טיפול 50 בכל מקרה ולא 65. המונה עמד על 50 אלף בזמן הטיפול, על זה אני מדבר

לפני 8 דקות, רני גלגלים כתב:

קניתי אותו עם 45 אלף קילומטר ועכשיו הוא באיזור 48 אלף קילומטר. לא הבנתי את הבעיה עם המספרים כאן.

בכל אופן לטובתך תעשה את הטיפול עכשיו במיוחד שזה יהיה הטיפול הראשון אחרי הרכישה

עריכה אחרונה על ידי נומד
פורסם
לפני כשעה, נומד כתב:

המונה עמד על 50 אלף בזמן הטיפול, על זה אני מדבר

לפני כשעה, רני גלגלים כתב:

בטיפול שהיה במרץ 2025 היה לרכב בערך 41K ק"מ. קראו לזה 50K ק"מ כדי למקסם רווחים בטיפולים, וכנראה לדאוג לזה שיוכלו להגיד ללקוח *שהוא חייב* להחליף רפידות למרות שנשאר לו עדיין 6-7mm ולא 3mm בטיפול של 65K ק"מ (שבפועל יהיה לו רק 52K ק"מ על השעון)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...