Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיונות לשיפור גומי אטימה

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Moshe c,

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי הידיות עם תמיכה במפתח חכם (מכילות אלקטרוניקה) נהרסו, כנראה כתוצאה מחדירת מים משטיפה עם גרניק (תופעה מוכרת). לפני שאני מתקין חדשות אני רוצה לשפר את האטימה של הגומי שהיה אמור לאטום את האלקטרוניקה למים. אשמח להמלצות לחומר אטימה מתאים כאשר אני לא רוצה שזה יהיה קבוע, כלומר שיהיה ניתן לפרק בעתיד את הידית במידת הצורך מבלי שצריך להחליף שם את הכל. 

maxresdefault.jpg

Untitled-2.jpg

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, madmaxx כתב:

הגומי שהיה אמור לאטום את האלקטרוניקה למים

לפי מה שאני מכיר, מנסיון של קריאה בלבד, הגומי אמור להיות waterproof, אך לא pressure proof. לייצר את זה waterproof זה הסטדנרט. אתפלא אם לא.

גרניק זה גם לחץ וגם מים.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

זה בBMW? מעניין.

אני קבוע שוטף עם גרניק, אבל את גוף הרכב שוטף במצב מתון יותר (סילון בצורת משולש).

בנתיים הידיות שלי לא עושות בעיות ב"ה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

אכן BMW ומסתבר שזה אפילו די שכיח בדגמי סדרה E ו-F רק שהרוב לא משייכים את זה לחדירת מים אלא פשוט לידית שהתקלקלה. הבעיה אצלי התחילה מפיוז בלוח FEM שאחראי על כניסת הנוחות וגם כאשר ניתקתי את שתי הידיות הפיוז המשיך להישרף. מכיוון שהכל עבד למעט כניסת הנוחות ולא היה בא לי להתעסק עם הלוח הזה, אז הנחתי לזה ולפני כחודשיים החלטתי לנסות שוב, הפעם החלפתי פיוז, הוא כבר לא נשרף אבל כניסת הנוחות לא חזרה לעבוד והסורק עדיין הצביע על בעיה בפיוז למרות שהוא מוציא 12V. עם קצת עזרה מ- GPT הבנתי מה למדוד בעזרת מולטימטר והתוצאה הראתה על כך שהבעיה בסוף, כנראה, בידיות, אז הזמנתי ידית צד נהג לנסות.

מכיוון שאני שוטף כל שבוע/שבועיים ולרוב שוטף עם גרניק אז אני רוצה לאטום את האזור של הגומי קצת יותר טוב. כנראה באמת שאשתמש בשכבה דקה של RTV ואם במקסימום התקלה תחזור על עצמה לפחות אדע כבר מה הבעיה. חשבתי שידית חדשה זה יהיה עסק יקר אבל מסתבר שהשד ממש לא נורא, באזור ה-400 שקל לידית מקורית חדשה (לפני צבע) ופירוק והתקנה זה משחק ילדים - בטח לאחר שפרקתי את הידית כבר לפחות 5-6 פעמים :-) 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...