Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי הכותרת קצת מוגזמת אבל לפעמים אני חושב שזה בדיוק ככה
יצא לי להיתקל באנשים שקנו רכב חשמלי כלשהו(לא משנה הדגם), קנו אותו חדש מהחברה, לא ליסינג כלשהו, והם משוכנעים שאחרי 5-6 שנים כשימאס להם, הם יצליחו למכור אותו במחירון/קצת מתחת למחירון או אפילו במחיר שהיה משתלם להם.
ההסבר שלי פשוט במקרה הזה, למה שמישהו יקח את האוטו שלך כשאפשר לשלם עוד קצת יותר ולקבל אוטו חדש, גם אם האוטו שלך תקין ב 100%, בריאות סוללה מושלמת וכדומה, אין באמת שום סיבה להתסכן עם רכב כזה יד שניה, הטכנולוגיה משתפרת, הטווח משתפר, ולדעתי בטווח של 5 שנים נראה שיפור משמעותי שיגרום לרכבים בני 5-6 להיות לא רלוונטיים.

אולי רכבים כאלו משתלם לקחת רק בעסקאות ליסינג?
לא יודע

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
לפני 5 דקות, ModChiP כתב:

כשאפשר לשלם עוד קצת

אבל זה לא עוד קצת, זה לשלם כפול או פי 3. 

להמון אנשים, לרוב המוחלט של רוכשי רכב בעצם אין את הסכום הזה...סתם לדוגמה כל רכב ממוצע בארץ עובר 4-5 ידיים במהלך תקופת השימוש שלו אז פי 4-5 יותר אנשים קונים מכוניות משומשות מאשר חדשות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שברכב בנזין יש בלאי שנובע משימוש והתיישנות כשמוצג דגם מתקדם יותר שמתבטאים במחיר, ככה גם ברכב חשמלי. לא חושב שזה כ"כ שונה.

אתה קונה רכב בן 5 עם נגיד 90% בריאות סוללה או איך שלא קוראים לזה, אתה הרי לא משלם עליו כמו על חדש. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 23 דקות, ModChiP כתב:

יצא לי להיתקל באנשים שקנו רכב חשמלי כלשהו(לא משנה הדגם), קנו אותו חדש מהחברה, לא ליסינג כלשהו, והם משוכנעים שאחרי 5-6 שנים כשימאס להם, הם יצליחו למכור אותו במחירון/קצת מתחת למחירון או אפילו במחיר שהיה משתלם להם.

המחירון אמור לשקלל את העובדה שאתה קונה רכב משומש ואת הסיכונים הנלווים אליו.

אבל הכול תלוי בפירמידה שמעליו-המחיר והיתרונות של רכב חדש- יחלחלו למחירון של רכב בן שנתיים, ואלו יחלחלו למחירון של רכב ותיק יותר. 

בעבר היה קל פחות או להעריך מחירון. אבל עם הרכבים החשמליים החדשים שמושפעים מאוד מהשטף הסיני? אי אפשר לדעת כלום. 

אני יכול להעיד על עצמי שעקב הטכנולוגיה החדשה, לא הייתי שוקל לקנות רכב שיצא מאחריות(5-6 שנים) אלא אם המחיר יהיה מפתה מאוד מאוד. יצא לי לראות גם במציאות וגם בפורום מחירון של חלפים לרכבים חשמליים, שמזל שכוסו באחריות, כי המחירים היו אסטרונומים.

עכשיו ה-MG החשמליות מתחילות לצאת מאחריות יצרן, ניתן להם שנתיים שלוש לראות אם האחזקה הופכת להיות קטסטרופה או לא. 

פורסם

ההודעה שלך מנוסחת בסדר גמור, אבל לא הבנתי מה הקשר לכותרת,

איפה התרמית ואיפה הפירמידה.

בכל הקשור לנבואות שחורות וכו׳ - בינתיים חוץ מקריסות נקודתיות של יצרנים סיניים בלי אבא/אימא נורמליים,

שוק הרכב כהרגלו נוהג בלי שינוי - כל מוכר בטוח שיש לו זהב, וכל קונה בטוח שמוכרים לו נבלה, ובסוף נפגשים באמצע.

תנאי המימון המפליגים שיש כיום לא קשורים בכלל לרכב חשמלי, זה זרז לקניית רכב חדש ולא משנה מאיזה סוג.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 6 דקות, davemustaine87 כתב:

מחירון של חלפים לרכבים חשמליים, שמזל שכוסו באחריות, כי המחירים היו אסטרונומים.

זה גם תלוי ברכב.

יש יצרנים שמתמחרים במחירים שפויים יותר (טסלה נגיד) ויש פחות.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...