Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צריך הסכמת השכנים,  אם החניה רשומה כפרטית שלך בטאבו + אתה מתחבר ללוח חשמל של הדירה שלך .

לא יכולים למנוע ממך להעביר חיווט בשטחים משותפים של הבניין.

כמובן, צריך לעשות התקנה מקצועית ע"י מתקין מוסמך ועדיף כמה שפחות החוטים יהיו בולטים לעיין.

• אהבתי 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם החלטה רשמית של הוועד לא יכולה למנוע ממך התקנה תקנית עם חיבור למונה שלך ותוך מניעת נזק לרכוש המשותף. מותר לך לעשות שימוש סביר ברכוש המשותף. יש רגולציה בנושא. 

פורסם

כשזה בנפרד - כמה מאות שקלים בשנה. אני הכנסתי את זה לביטוח דירה ויצא לי די זול. לא זוכר את המספרים אבל זה היה בגזרה של המאות שקלים ובתחום הנמוך (לא עכשיו 700-800₪, אם אני לא טועה משהו באיזור ה-300₪).

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
בתאריך 22.11.2025 בשעה 21:58, רב הנסתר כתב:

אם זה משנה זאת חניה תת קרקעית אז במקרה ויש שריפה הנזק יכול להיות גדול.. זאת הטענה שלהם.. והם רוצים ביטוחים אסטרונומיים אם בכלל יאשרו להתקין..

אם אתה יכול להתחבר ללוח החשמל שלך - השכנים לא יכולים למנוע ממך להתקין עמדת טעינה בחניה שלך רשומה על שמך, וזה ע"פ חוק. לא משנה אם השכנים מתנגדים.

ביטוח עמדת טעינה אתה צריך ושכנים לא יכולים לדרוש ממך "ביטוחים אסטרונומיים". תבדוק את מה אתה צריך ע"פ חוק, לא מה שאומרים לך בפורום או מה ששכנים אומרים לך, הם גם לא יודעים את החוק.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga
  • אהבתי 1

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם

כבוד הרב, תתחיל ללמוד את החומר,

אחרת השירשור שפתחת ילך לשום מקום. (למרות שבהחלט קיבלת עצות טובות ומדוייקות).

למשל, רק לשם הדוגמא, קבל קישור לדיון קודם שהיה פה בנושא:

הייתי מגדיר את הקשור הזה תחת הכותרת "כך עושים זאת נכון".

מדובר באדם מסודר טיפ-טופ, בבנין מסודר ומתוקתק.

קריאה מהנה ומחכימה. (-8

פורסם
בתאריך 27.11.2025 בשעה 13:43, רב הנסתר כתב:

ללוח החשמל שלי אני לא יכול להתחבר. רק לזה של החניון שיש במקרה קרוב לחנייה שלי....

לזה הוועד יכול להתנגד.

תבדוק אם אתה יכול לעשות פיצול מונה דרך חברת חשמל.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...