Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתיבת קורות חיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מסיים עוד מעט יב' בעזרת השם, ורוצה למצוא עבודה ל4-5 חודשים עד הצבא. הבעיה היא שבחלק מהמודעות שראיתי מצויין רק מספר פקס וכתוב כי יש לשלוח קורות חיים...

יש אולי למישהו מושג איך אני יכול לכתוב קורות חיים נורמליים? כלומר בסך הכל יש לי 12 שנות לימוד, רשיון נהיגה (כמעט שנתיים) ,ידע בתוכנות מחשב מסויימות וידיעת כמה שפות... וכמובן לב זהב... :roll: (כלומר אין הרבה דברים מרשימים כמו תואר ראשון שאני יכול להכניס לקורות חיים...)

יש למישהו רעיון או כיוון?

תודה...

פורסם

גדי שלום.

בהתחשב בנתונים שסיפקת (י"ב,לב זהב) אני די בספק אם העבודות אליהן אתה שואף כרוכות בצורה כלשהיא במשרות ניהוליות בענף ההיי טק או שוק ההון.

סביר להניח שמדובר בעבודות מהסוג שאומרים שהן "מכבדות את בעליהן" (כלומר-אפשרויות נרחבות בתחום הסניטציה העירונית). מעט מקומות עבודה רציניים יקחו אותך לעבוד אצלם אם אתה בן 18 ומודיע להם מראש שזה לארבעה חודשים.

אנחנו לא נמצאים לפני 10 שנים,שהיית נכנס לחברת היי טק ומצהיר בראש מורם ש"אתה אוהב מחשבים מגיל 10" וישר אתה מקבל לנטיס וקורקינט ופינת קפה- היום דורשים גם מה שנקרה "ניסיון" ואני חושש שלשבת על האינטרנט זה לא "ניסיון". כל הנ"ל כמובן בטל בשישים אם יש לך אבא (או אימא) עם נטיות לפולניות מוגברת והרבה חברים-מה שכמובן יכול לסדר לך משרה באיזושהיא חברת הייטק באיזה משהו קיקיוני -שזה גם נחמד כי בתכל'ס אתה עושה שם את מה שאתה טוב בו- כלומר לשבת מול האינטרנט.

תסתכל על הצד החיובי-כל עבודה מכבדת את בעליה (חוץ מזונות.זה כבר מוגזם) ואם זה כולה ל 4 חודשים בשביל לממן טיול או חיפושית אז אין בזה שום דבר פסול.להיפך- תוכל להגיד שפעם עשית "עבודת כפיים"- ככה יחשבו שאתה תאילנדי....

חוץ מזה- אם באמת יש לך לב זהב,נסה לעבוד כצורף במחלקה הקרדיו וסקולארית באיכילוב- אני משוכנע שהם ישתכנעו עמוקות.....

לסיכום- אין צורך לכתוב קורות חיים.זה כולה משרה של בני 18.אף אחד לא ישאל אותך מה ממוצע התואר שלך.אתה כולה צריך לכתוב מי אתה ,מה אתה ואולי איזה חירטוט קטן על זה שאתה אחראי ושהתחביב שלך הוא:

מחשבים (אם הולך לחברת היי טק)

לתת שירות (אם מלצר)

חרא (אם תחום הסניטציה העירונית).

תזומן לראיון שבו המראיין/מראיינת ינסו בעיקר לבדוק אם אתה מסומם או לא\אם אתה אחראי ואם באמת באת לעבוד.זה הכל.

בהצלחה ושארבעת החודשים הקרובים יעברו בנעימים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

גדי שלום.

בהתחשב בנתונים שסיפקת (י"ב,לב זהב) אני די בספק אם העבודות אליהן אתה שואף כרוכות בצורה כלשהיא במשרות ניהוליות בענף ההיי טק או שוק ההון.

לסיכום- אין צורך לכתוב קורות חיים.זה כולה משרה של בני 18.אף אחד לא ישאל אותך מה ממוצע התואר שלך.אתה כולה צריך לכתוב מי אתה ,מה אתה ואולי איזה חירטוט קטן על זה שאתה אחראי ושהתחביב שלך הוא:

מחשבים (אם הולך לחברת היי טק)

לתת שירות (אם מלצר)

חרא (אם תחום הסניטציה העירונית).

תזומן לראיון שבו המראיין/מראיינת ינסו בעיקר לבדוק אם אתה מסומם או לא\אם אתה אחראי ואם באמת באת לעבוד.זה הכל.

בהצלחה ושארבעת החודשים הקרובים יעברו בנעימים.שמע אם יציעו לי משרת ניהול עם מרצדס צמודה אני לא אתנגד...

אומנם, אני בן אדם צנוע ומוכן להתפשר... אין לי בעיה לעבוד גם בתור איזה עובד כללי במפעל... העיקר להעביר את ה4 חודשים כדי לא למות משעמום (בגלל זה רצוי שתהייה עבודה מאתגרת שלא תשעמם אותי עוד יותר...) ועל הדרך אם הם כבר רוצים לשלם משכורת אז שיהיה, ניקח...

ותודה על הרעיון, חשבתי על זה קצת, רק לכתוב בקצרה מי אני ומה אני מחפש ולשגר אליהם את זה, ככה שאולי זה מה שאני אעשה...

ובן אדם מצחיק אתה... יש כשרון...

פורסם

יש לי דף שלם עם הסברים ומפרטים לכתיבת קורות חיים, אם אתה מעוניין תגיד לי

(הדף מסביר הכל- אם אני יימצא אותו ויוכל לסרוק אני יישלך לך )

Suzuki Jimny

פורסם

אני ממליץ לך להתמקד בחיפוש משרות במקומונים, בעיקר בחנויות מחשבים שכונתיות או דברים בסגנון.

זה עבד בשבילי בגיל 18 כשחיכיתי לגיוס (אי שם בשנת 97)

במקרה הכי גרוע, תמיד אפשר לעבוד בקייטרינג ולהכיר כוסיות שבאות לחתונה :-D

(אחחח גיל 18...)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני ממליץ לך להתמקד בחיפוש משרות במקומונים, בעיקר בחנויות מחשבים שכונתיות או דברים בסגנון.

זה עבד בשבילי בגיל 18 כשחיכיתי לגיוס (אי שם בשנת 97)

במקרה הכי גרוע, תמיד אפשר לעבוד בקייטרינג ולהכיר כוסיות שבאות לחתונה :-D

(אחחח גיל 18...)זה בדיוק מה שאני עושה (לגבי המקומונים), ואין לנו חנויות מחשבים שכונתיות, יש רק כמה עירוניות (כל העיר שלנו זאת שכונה אחת גדולה...)...

בינתיים האפשרות הכי הגיונית שחשבתי עליה היא עבודה במלונות ים המלח... צריך רק למצוא משרה שם...

פורסם

אתה יכול לציין תחומים שאתה פעיל או היית פעיל בהם, אם היית מדריך בתנועה, או אם היית אחראי עם מיספר אנשים באיזה מקום...

לפעמים זה עוזר...

לי כתוב בקורות חיים שאני רוכב על אופניים ומשפץ רכבים ישנים, זימנו אותי לראיון פעם באיזו חברה קטנה, ובראיון הבחור אמר לי שהיו הרבה קורות חיים ושני התחומים האילו קרובים לליבו, והוא זימן אותי לראיון...

לעולם אתה לא יכול לדעת מאיפה או איך דברים יתגלגלו... החיים הם דבר מוזר!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
גדי שלום.

מנהל אגף שיווק סיכות בווראייטי ? :roll:

• תוכן חדש...