Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת BMW 318i שנת 2016

פוסטים מומלצים

פורסם

השיקולים האלה נכונים בהחלט למי שמחפש מקסימום תמורה לכסף או איבזור, אבל יש בBMW גם דברים שאין במאזדה - הנעה אחורית, היגוי נקי מהשפעות הנעה, מושבים מעולים, בידוד רעשים.

מבחינת זמינות חלקים וידע, כשמסתכלים ברמה גלובאלית, BMW זה הרכב שהכי קל לתחזק.

אטמר מניסיון של אחזקת BMW ברמה בסיסית ורמה גבוהה יותר.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

כמובן שאיני משווה בין מאזדה_3 לסדרה_3, אלא ממחיש את בעיית ה-VFM בדגמי הכניסה.

הנעה אחורית זה נחמד, אבל עם מנוע חלש, מתלים רכים ודיפ פתוח, קצת חסר פואנטה.

ובאמת שנהגתי במספר לא מבוטל של שנתונים / מנועים / רמות אבזור של סדרה 3, בדגמי הכניסה זה מרגיש מאוד בסיסי ולא הולם לסמל.

פורסם

עקב פחחות לפני שבועיים קיבלתי חלופי ליומיים מזדה 3 ספיריט 2016

מה אגיד לך... סבלתי מכל רגע. 

נכון שיש שקט נפשי מבחינה מכנית אבל צר לי, זה לא זה.

כפי שציינתי לעיל במוו זה לחובבי המותג. 

לשיקולו של פותש

פורסם
בתאריך 2.11.2025 בשעה 09:47, o.r כתב:

בכנות, לא מבין למה להכנס לזה.

מדובר בדגם הכי פשוט ועירום של הסדרה3, עם מוניטין אמינות בינוני ועלות חלפים של BMW.

אתה רוצה יוקרה? קח לקסוס, לפחות הן מזדקנות בכבוד.

גם כך אין שום דבר יוקרתי בסדרה_3 ברמות הכניסה (חוץ מהסמל).

בשביל להבין את האבסורד, מאזדה 3 מנוע 2.0 יוצאת ליסינג תהיה חזקה יותר ומאובזרת יותר.

בתור מישהו שבחן לפני שקנה במו סדרה 3 דומה למה שפותח השרשור מתעניין בו ולקסוס מתחרה. 

להגיד שאם רוצים יוקרה לקנות לקסוס, כאילו הן שוות נראה לי חוטא למציאות. אמנם ההתרשמויות לא היו מאוד ארוכות אבל נראה לי שידרו לא מעט, הלקסוס אולי תהיה אמינה יותר, אבל בשום אופן לא ״יוקרתית״ במידה דומה מהתרשמותי בנהיגה.

בכל מקרה בסוף לא קניתי לא את זה ולא את זה אלא במו גדולה יותר חזקה וחדשה יותר, אבל זה לא חכמה, התקציב שלי היה בטווח יותר גדול וגמיש יותר.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...